Şimdi Ara

SADECE SONY XF90 (BABA KONU) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.603
Cevap
216
Favori
973.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emrahsnr

Bu panel şimdi direct led mi oluyor?

Alıntıları Göster
    FALD, 40 bölgeli çakma direct led ile bu kadar oluyor. Gerçeği için 600 bölgeli Sony ZD9 veya yeni çıkacak olan ZF9 modellerine bakmak gerek ama onlar da 65"den aşağı boyutlarda üretilmiyor ve aşırı pahalılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış26 -- 17 Ağustos 2018; 20:29:14 >
  • Zd9, türkiyeye hiç gelmedi zaten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt
    İnan bilmiyorum hocam. Servise bu resmi gönderdim henüz dönüş yapılmadı. benim merak ettiğim husus: bu görüntü sadece menü geçişlerinde denk geliyor. Normal izlemede herhangi bir durum yok. Bu durum ilerde daha büyük problem yaratır mı bana. Aynı durumu yaşayan yoksa direkt servis cevabını beklemeden N11 den iade işlemlerine başlayacağım. Can sıkıcı bir durum. her türlü öneriye açığım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turom

Arkadaşlar aşağıdaki resimdeki gibi karanlık ekranda sorun yaşayan var mı. özellikle menü geçişlerinde. Birde Tv nin içndeki kanal listesini alıyorum usb ye düzenliyorum kaydetip tekrar tv ye attığımda herhangi bir değişiklik olmuyor aynı liste geliyor. Resimdeki soruniçin ayrı bir başlık açmıştım ama buraya sormadan edemedim. Bu normal mi arkadaşlar. kendi tv min karanlık ortamdaki remidir. TV 2.5 günlük.

Sadece menü içinde ve menü geçişlerindeyse normal, daha önce de yazmıştım menülerde görüntü işlemcisi devre dışı kalıyor, aynı durum herkeste var, Sony'de zaten bunun normal olduğunu söylüyor.

• sercos kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim cevap için. Sorunsuz tv olmadığını biliyorum. Normal kullanımda sıkıntı çıkarmazsa menü geçişleri sorun değil diye düşünüyorum. Çünkü normal kullanımda memnunum tv den her ne kadar kanal geçişlerine alışamasam da renkeler felan bence ayet başarılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turom

İnan bilmiyorum hocam. Servise bu resmi gönderdim henüz dönüş yapılmadı. benim merak ettiğim husus: bu görüntü sadece menü geçişlerinde denk geliyor. Normal izlemede herhangi bir durum yok. Bu durum ilerde daha büyük problem yaratır mı bana. Aynı durumu yaşayan yoksa direkt servis cevabını beklemeden N11 den iade işlemlerine başlayacağım. Can sıkıcı bir durum. her türlü öneriye açığım.
    kardeş ben de bu TV'den 2 ay önce aldım. ama böyle bi görüntü ve sorunla karşılaşmadım.
  • turom kullanıcısına yanıt
    Merhaba turom,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com
  • turom kullanıcısına yanıt
    Kardeşim yaşamış olduğun bu durum normal. Herkeste olan birşey. Servisin vereceği cevap normal bir durum tv de sorun yok diyecekler. Normal kullanımda yerel karartma yüksekteyken bunları zaten görmeyeceksiniz.
    Xe serisinde bu durum çok az bir biçimdeydi. Ancak sony xf serisinde panel kalitesini maalesef düşürmüş. Tv yi yenisiyle değiştirsenizde yerine gelecek olan tv de bu durumla karşılaşma olasılığınız %95.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mayers!

Kardeşim yaşamış olduğun bu durum normal. Herkeste olan birşey. Servisin vereceği cevap normal bir durum tv de sorun yok diyecekler. Normal kullanımda yerel karartma yüksekteyken bunları zaten görmeyeceksiniz.
    Xe serisinde bu durum çok az bir biçimdeydi. Ancak sony xf serisinde panel kalitesini maalesef düşürmüş. Tv yi yenisiyle değiştirsenizde yerine gelecek olan tv de bu durumla karşılaşma olasılığınız %95.
    Teşekkür ederim hocam
  • Arkadaşlar çok sık yazıyorum kusura bakmayın. Tv netflixe girdikten sonra bazen donuyor. Siyah ekranda beyaz ince dikdörtgen görüyorum ekranda sonra açma kapama düşmesinden uzunca basarak resmen reset atıyorum sonra netfliz düzeliyor. Aynı durumu yaşayan var mı. Yada bu durumun başka bir çözümü var mı. Resimdeki beyaz dikdörtgen.

SADECE SONY XF90 (BABA KONU)

• Herkese iyi günler.. Bir Sony 46NX720(2011 model) kullanıcısı olarak geçen hafta LG B7B OLED ile XF9005 arasında kalmama rağmen aradaki 900 TL fiyat farkı ve hem OLED hem de LG markasının yeterince güven vermemesi nedeniyle N11'den 6300'e 55XF9005 satın aldım. Ürün geldi ama kurulumunu bayramdan sonra taşınacağım eve yaptıracağım.. Sizden ricam duvara askı aparatı olarak ne kullanıyorsunuz paylaşır mısınız? Malum tv benim 7 yıllık eski tv.den bile kalın! Duvara asınca çok kalın görünmemesi için en ince aparat hangisi? Mümkünse fotoğraf da koyarsanız açıklayıcı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam,

Tv de kanal listesindeki bazı kanallar kendi kendine siliniyor. Trt grubundaki kanalları ilk 5 sıraya koymuştum ama onlar silinmiş. Onlar silinince sıralamada değişmiş haliyle. Kanal listemi usb ye kaydetmiştim yeniden tv ye attım. Ama belli bir süre sonra yine trt ler silinerek liste sıralaması değişmiş. Bunun çözümü nedir acaba.

• Kanal ayarı/dijital kurulum/teknik ayarları altında

Otomatik servis güncelleme ve servis değişimi seçeneklerini kapalı duruma getirin.

• Akşam deneyeceğim. Teşekkür ederim hocam

• Hocam dediğinizi yaptım sorunum çözüldü. Teşekkür ederim tekrardan

• Fiyatlar coşmuş

Çok iyi zamanda almışız 6500 liraya aldığım yerde şuan fiyat 9.999 tl şaka gibi ya

• Avs.Forumsdan Bir Kullanıcı Kendi Çekmiş Resmi Baya Güzel Beyendim Cidden
    SADECE SONY XF90 (BABA KONU)
  • Merhaba ,

Sony xf9005 7500/7700 tl

Samsung 55nu8000 6000/6200 tl

Sizce arada 1.500 tl bir fark verilmesine değecek kadar iyi midir Sony ?

Bugun karar vermem gerekiyor :(

Android tv , tizen ‘e göre daha problemli sorunlu olduğu söyleniyor

Netflix , YouTube. , film , dizi , ve PS4 Pro ( haftada 1 gün ) izlenecek

Ne dersiniz ?

• sercanfx S kullanıcısına yanıt
    Yakın bir zamanda 6400₺ aldım bu işlerden anlamam ayar yapmasını bile anlamadım PS4 pro ve film izliyorum çok memnunum memnun olmadığım gözüme çarpan panel kaliteli gelmedi bana silmeye korkuyorum

• 6500 fiyatı vardı şimdi 10000 Tl olmuş. Oled fiyatını geçmiş.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.