Şimdi Ara

SADECE SONY XF90 (BABA KONU) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.604
Cevap
216
Favori
973.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eyvallah hocam maç izlerken tavsiyene uyarak ayarlıcam sağolasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar 65" ile ben de aranıza katılmış bulunmaktayım. TV ile alakalı bir kaç sorum var.

Bein play uygulaması yok bildiğiniz gibi APK ile yapanlar olmuş nasıl yapıldığını söyleyebilecek bir arkadaş var mıdır?

Bu seçenek olmazsa bilgisayar ekranını TV'ye kablosuz bağlamak istiyorum bunun için ne yapmam lazım?

PC 2015 model asus windows 8.1 mevcut.
  • arkadaşlar son bir haftadır tv ye pc ve telefondan youtubedan görüntü aktaramıyorum. cast tuşuna tıkladıktan TV de youtube yazısıı geliyor ve öyle kalıyor sonra home ekranındaysa home ekranına tv deyse tv ye dönüyor çözümü bilen var mı acaba? youtube bağımsız iyi çalışıyor bağlantısında bir problem yok.
  • In Flames kullanıcısına yanıt
    Aptoide uygulamasını indır ve kur. Es file explorer da kurmalısın. Aptoide uygulamasını orada görebileceksin. Aptoide den bein connect i indir. Bir çok bein connect var tr için olanı seç. Bu kadar. Tabi harici klavye kullanmanda fayda var. Tv kumandası ile rahat olmuyor . Kolay gelsin.

• Arkadaşlar malum 9005’lerin fiyatları oledle aynı oldu. Sizce şu an hangisi daha mantıklı

• quote:

Orijinalden alıntı: arasira

Arkadaşlar malum 9005’lerin fiyatları oledle aynı oldu. Sizce şu an hangisi daha mantıklı
    Lg c8

Lg c7

• quote:

Orijinalden alıntı: payda

bende güncelledim fakat gözle görülür bir değişiklik yok
    hocam merhaba. özel mesajınız kapalı sanırım. size bir şey danışacaktım

sizin 2016 daki samsung servis konunuzu gördüm. Aynı şey benim de başıma geldi. S7 edge telefonumu ses çok az geliyor diye servise gönderdim. Bana ghost ekran, 3.parti yazılım diyerek 1400TL talep ettiler. Ekranımda hiç bir problem yokken. Ben de geri gönderin dedim. Siz telefon geldikten sonra neler yaşadınınız? Nasıl bir yol izlediniz ? Tecrübenizle yardımcı olabilirseniz çok sevinirm. Ben de tüketici hakem heyetine başvurmayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

7500 TL'ye kadar satan bir yer var mı acaba? OLED fiyatlarını bile geçmiş. En ucuz hepsisony'de nakit 8600 TL. LG'nin oledleri gibi kampanya olup düşer mi yoksa hayal mi bu saatten sonra. Şu an kanımca alınabilecek tek TV ama çok pahalı.
    Hali hazırda Samsung 49KS8500 kullanıyorum, PS4 Pro ve 4K filmler/diziler önceliğim... Bu panele geçmeme gerek var mı hocam? Yoksa bu fiyata LG oled mi almak mantıklı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Hali hazırda Samsung 49KS8500 kullanıyorum, PS4 Pro ve 4K filmler/diziler önceliğim... Bu panele geçmeme gerek var mı hocam? Yoksa bu fiyata LG oled mi almak mantıklı?

Alıntıları Göster
    Açıkçası senin kullandığın TV hakkımda bir bilgim yok ama 4K ise değmez bence. Bahsettiğim TV'leri birebir inceledim LG OLED kesinlikle muazzam bir görüntü kalitesi var ama burn-in riski var. Garanti kapsamında da değil. O kadar parayı verdikten sonra ben riske girmem açıkçası. Sony'e gelince OLED tv kalitesini bulamazsın ama şu an TR'de alabileceğin en iyi LCD tv ben demiyorum sadecce rtings ve kullanıcı yorumlarına da bakabilirsin.

• Mediamarkt ın gece indiriminden yararlanıp 5225 liraya 6 taksitle 49XF8577 modelini aldım. 49 inch te piyasadaki tek 100hz model

masterpassle ödediğim için 100 liralıkta hediye çeki gönderecekler.

Uygun fiyata aldığımı düşünüyorum.

En önemlisi umarım televizyondan memnun kalırım.

• Arkadaşlar Merhaba. 3-4 aydır xf9005 im var 1 aya yakındır aktif kullanıyorum. Bugün tv den netflix te birşey izlerken birden kapandı ve les ışığı kırmızı yanıp sönmeye başladı. Tv yi açıp kapatınca android yazısı geliyor ve tekrar kapanıyor. Fişinden çektim bekledim gene taktım aynı şey gene oluyor. Android yazısı geliyor tv tekrar kapanıyor ve kırmızı ışık yanıp sönüyor. Tv neden böyle yapıyor bir bilgisi olan var mı?

• www.sony.com.my
    Red, green or orange/amber lights are on or blinking on the TV. | Sony MY
    https://www.sony.com.my/electronics/support/articles/00011057

bu sayfada yeterli açıklama var.

• Merhaba arkadaşlar,

Bu tv de hazır kanal listesinde 1000 den fazla kanal var bu kanalları nasıl silebilirim bu birincisi.

otomatik sıfırdan tarama yaptırayım dedim bu kezde çok az kanala buluyor ama hala eski kanallarda olduğu için karman çorman bişi oldu buda iki.

Amacım tüm listeyi silip sıfırdan tarama yaptırabilmek çünkü hazır listedeki bazı kanallar bende çalışmıyor.

uydu ayarında disecq mi tek kabloyu mu seçmeliyim soruyorum çünkü dairede merkezi kablo sistemi var ama tek kabloyu seçip taratınca hiçbirşey çıkmıyor. Disecq seçiyorum internetteki bilgilerdeki gibi LNB de ki ayarı A ya getiriyorum. Sinyal ve kalite de hiçbir ilerleme görünmüyor

İlgiyle cevap bekliyorum. Elinde temiz tarama listesi olan varsa onada hayır demem.
  • Sony Xf9005 55 İnç İle Ps4 Pro Deneyimlerimi Paylaşim

Eki Yönleri

Ekran Sağ,Sol Kenarları Ve Aşağı Sağ Sol Kenarları Karanlık Bölge Gibi Işık Homojenliği Rahatsız Ediyor

1080P İnput Lag Oyunlarda Ağdalı Ve Hantal Oynanışa İtiyor 40Ms
    Beni Pek Rahatsız Etmedi Ama Anlıyorsun İnput Lag Var

2 Tane Hdmı 2.0 Var Bir Tanesine Ps4 Pro ,1 Tanesine Saund Bar (Arc) Bağladınmı 9 Yıl Geriye Hdmı 1,4 Dönüyorsun Pc Bağlamak İçin Habire Sök Tak Yapacan

Kumanda Kalitesiz ,Tv Nin Önüne Ms650 Samsung SaundBar Koydunmu Kumanda Çalışmıyor Kızıl Ötesi Olduğu İçin Algılamıyor 1990 Geri Döndüm Malesef Oturduğum Yerde Tv Sesi Bile Açılmıyor Eğer Tv Kanal Değiştirme İhtiyacım Gelirse Ayağa Kalkıp İşimi Görüp Geri Oturuyorum Kanepeye

Artı Yönleri

Uydu Performası Kusursuz Görüntü Upscale İanılmaz İyi

Tv Tn Panel Gibi Ghosting Den Eser Yok Efsane Ghosting Performası Oyun Oynarken Görüntü Arkada Gram İz Bırakmıyor, Helal Olsun Sony

Yanlarda Bakınca Samsungdan Biraz Daha İyi Renk Kaybı Var Buda Güzel

2 Aya Yakın Deneyimlerim Heee 1 Tanede Ölü Pikselim Var
    Tavsiye Edermisin Derseniz ? Yukarda Eksileri Kabul Ederseniz Tavsiye Ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roronoa Zoro -- 10 Ekim 2018; 21:20:19 >

• Roronoa Zoro R kullanıcısına yanıt
    Hocam selam

2 Tane Hdmı 2.0 Var Bir Tanesine Ps4 Pro ,1 Tanesine Saund Bar (Arc) Bağladınmı 9 Yıl Geriye Hdmı 1,4 Dönüyorsun Pc Bağlamak İçin Habire Sök Tak Yapacan

Derken ne demek istediniz açar mısnız ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam Pc Bağlantısı Yapmak İçin 2.0 Hdmı Dan, Ya Ps4 Proyu Sökecen Tvden Yada SaudBarı Sürekli Sök Tak Yapman Lazım
    Orta Seviye 4K Tvlerde 4 Hdmı 2.0 Varken Bunda 2 Tane Hdmı 2.0 Girişi Olduğu İçin Sürekli Hdmı Girişleriyle Sök Tak Yapmak Zorundayım Bağlayıp Unutamıyorsun Çünkü Yeterli Miktarda Hdmı 2,0 Girişi Koymamışlar 2018 Sony xf9005

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roronoa Zoro -- 10 Ekim 2018; 21:41:46 >
    Evet bir zamanlar bende çok fazla kafaya takmıştım bu durumu. 3. Bir çıkışa ihtiyacım kalmadığından atlattım bu durumu hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hocam, ben sinema sistemini ARC yerine optik kabloyla bağladım. Sinema sisteminin HDMI 2.0 ihtiyacı olmadığı için onu da HDMI 4 e kaydırdım böylece HDMI3/ARC portu boşa çıktı. Sisteme optik kablo ekleyerek sürekli çıkarıp takma derdinden kurtulabilirsiniz belki.

Cihazın 4K oyunlardaki input lagi 24ms civarında ölçülmüştü hocam, bu değer xe9005 serisindekinden bile daha iyi. Ps4 Pro' da input lag sorunu yaşamıyor olmanız lazım? Ben Normal Ps4' te yaşadığımı hissediyorum, bu sebeple Pro' ya geçmeyi düşünüyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _BLooDLiNe_ -- 10 Ekim 2018; 21:52:39 >
  • _BLooDLiNe_ kullanıcısına yanıt
    Hocam Order 1886 Oynuyorum 2 Günden Beri İnanın Kamera Hantal Dönüyor
    Sony Kendine Özle Oyunlarda Bile 4k Desteği Vermdiği Oyunlar Var, Bırak 4kYı 60 Fps Bile Yok...
    Bütün Ps4 Pro 1080p Oyunlar Hepsinde İnput Lag Sonuna Kadar Hissediliyor
    4k Oyun Olursa İyi 1080p Olursa İnput Lag Var

Arka Sayfada Kaynamasın Burayada Atalım
    ------------------------------------------
    Sony Xf9005 55 İnç İle Ps4 Pro Deneyimlerimi Paylaşim

Eki Yönleri

Ekran Sağ,Sol Kenarları Ve Aşağı Sağ Sol Kenarları Karanlık Bölge Gibi Işık Homojenliği Rahatsız Ediyor

1080P İnput Lag Oyunlarda Ağdalı Ve Hantal Oynanışa İtiyor 40Ms
    Beni Pek Rahatsız Etmedi Ama Anlıyorsun İnput Lag Var

Kumanda Kalitesiz ,Tv Nin Önüne Ms650 Samsung SaundBar Koydunmu Kumanda Çalışmıyor Kızıl Ötesi Olduğu İçin Algılamıyor 1990 Geri Döndüm Malesef Oturduğum Yerde Tv Sesi Bile Açılmıyor Eğer Tv Kanal Değiştirme İhtiyacım Gelirse Ayağa Kalkıp İşimi Görüp Geri Oturuyorum Kanepeye

Artı Yönleri

Uydu Performası Kusursuz Görüntü Upscale İanılmaz İyi

Tv Tn Panel Gibi Ghosting Den Eser Yok Efsane Ghosting Performası Oyun Oynarken Görüntü Arkada Gram İz Bırakmıyor, Helal Olsun Sony

Yanlarda Bakınca Samsungdan Biraz Daha İyi Renk Kaybı Var Buda Güzel

2 Aya Yakın Deneyimlerim Heee 1 Tanede Ölü Pikselim Var
    Tavsiye Edermisin Derseniz ? Yukarda Eksileri Kabul Ederseniz Tavsiye Ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roronoa Zoro -- 10 Ekim 2018; 22:8:46 >

Peki hocam Order 1886 gibi 1080 oyunlar oynarken PS4 Pro nun çıkış çözünürlüğü de 1080 e mi düşüyor? Tv info kısmında çözünürlük 4k yerine 1080 mi görünüyor yani?

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.