Şimdi Ara

SADECE SONY XF90 (BABA KONU) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.604
Cevap
216
Favori
973.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TaKo

Sony XF9005 ilginizi çekmedi mi hocam? Ona da bakabildiniz mi?

Alıntıları Göster
    Ona da bakmak istedim ama mağazada göremedim. Fakat XF9005 için input lag oranı çok yüksek diyorlar yabancı inceleme sitelerinde o kadar para verip bizim gibi oyuncu kişiler için değmez diye düşünüyorum hocam.
  • Konuları okudukça kafam iyice karışıyor nasıl yapsam hangisini tercih etsem.. Almışken Sony olsun moduna girdim şimdide ama ondada okuduğum bu yorumlar yüzünden korkar oldum oyun odaklı alacağım için. Ki bütçeyi sarsmayada değmez sanırım durum böyleyse. Ben en iyisi 49NU8000 alayım geçeyim indirim kovalayıp, aslında 55" istiyordum ama mesafe az (1.5 m.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

Konuları okudukça kafam iyice karışıyor nasıl yapsam hangisini tercih etsem.. Almışken Sony olsun moduna girdim şimdide ama ondada okuduğum bu yorumlar yüzünden korkar oldum oyun odaklı alacağım için. Ki bütçeyi sarsmayada değmez sanırım durum böyleyse. Ben en iyisi 49NU8000 alayım geçeyim indirim kovalayıp, aslında 55" istiyordum ama mesafe az (1.5 m.)
    Aynen bende sizin gibiyim hocam. 49NU8000 da değmez 50hz ayrıca YouTube da ghosting videoları var game Motion plus acınca baya sorunlu oluyor. Benimde mesafem 2 metre 55” alacağım artık

• Roronoa Zoro nickli arkadaşın attığı mesajdaki blooming benim 55xf9005 tvde de var ve fald bir tvde bunun nasıl bu kadar kötü olabildiğini aklım almıyor.Fald teknolojisi bunu engellemek için var ama eski 55xe8505 model tvimden daha kötü ki o ips olduğu için siyahlarda baya kötüydü.Umarım bunu yazılım güncellemesiyle falan düzeltebilirler zira mantık olarak fald teknolojisi bunun durumu engellemek için kullanılıyor.

Bu sorun gravity filminde çok bariz orataya çıkıyor; uzay boşluğu ve kenardan köşeden de olsa gözüken parlak dünya olan her sahnede fena parlıyor.

• Ondada tek kafama takılan 50hz olması zaten hocam. Birazda mecburiyet benimkisi 49" te fazla bir seçenek yok maalesef 100hz olarak, olanlarda pahalı.

• Negro19 N kullanıcısına yanıt
    Üstad ayarlardan otomatik yerel karartmayı yüksek, x-dnamic range yi kapat yaparak tekrar dener misin ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkese iyi forumlar. Yaklaşık 5 ayı geçkin yeni tv alma planım var. Fakat bu dolar kuru hepimizi olduğu gibi beni de etkiledi, beklemedeyim ama Tv ihityacım var Ps4 pro yatıyor evde resmen tvsiz :D Tüm konuyu okudum. 2 tv arasında kaldım Sony XF90 ve Samsung Q7FN . İkisinin de değerleri birbirine yakın fakat Samsung Oled Sony Düz Led. İnsan bu fiyata çıkınca ister istemez kafası Oled e gidiyor. Sizce şu an bu fiyatlarda ne yapmalıyım? Bu bir ayın içinde Tv almam şart. Beklemeli miyim fiyatların düşmesi için? PS4 Pro, Futbol Maçı, Gece Film ve Netflix izlemeyi seviyorum. Kısaca Sony XF90 vs Samsung Q7FN ? Siz hangisine karar verirdiniz? Lg yi burn-in riskinden dolayı eledim gibi teknoloji şansım ortalama, başka önerilerinize açığım.
  • quote:

Ondada tek kafama takılan 50hz olması zaten hocam. Birazda mecburiyet benimkisi 49" te fazla bir seçenek yok maalesef 100hz olarak, olanlarda pahalı.
    Aynen hocam Sony de bir model var VA panel 100 hz sony 49xf8577 sadece MediaMarkt satıyor ama değmez bence alabiliyorsanız 55" alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: fosfofruktokinaz

Herkese iyi forumlar. Yaklaşık 5 ayı geçkin yeni tv alma planım var. Fakat bu dolar kuru hepimizi olduğu gibi beni de etkiledi, beklemedeyim ama Tv ihityacım var Ps4 pro yatıyor evde resmen tvsiz :D Tüm konuyu okudum. 2 tv arasında kaldım Sony XF90 ve Samsung Q7FN . İkisinin de değerleri birbirine yakın fakat Samsung Oled Sony Düz Led. İnsan bu fiyata çıkınca ister istemez kafası Oled e gidiyor. Sizce şu an bu fiyatlarda ne yapmalıyım? Bu bir ayın içinde Tv almam şart. Beklemeli miyim fiyatların düşmesi için? PS4 Pro, Futbol Maçı, Gece Film ve Netflix izlemeyi seviyorum. Kısaca Sony XF90 vs Samsung Q7FN ? Siz hangisine karar verirdiniz? Lg yi burn-in riskinden dolayı eledim gibi teknoloji şansım ortalama, başka önerilerinize açığım.
    Eğer online oyun çok oynuyorsanız XF90 input lag oranları çok yüksek bende o yüzden onu eledim

• quote:

Orijinalden alıntı: LuqueTr

Eğer online oyun çok oynuyorsanız XF90 input lag oranları çok yüksek bende o yüzden onu eledim

Alıntıları Göster
    Hocam o kadar sıkıntı olcağını sanmıyorum ya. Fifa 19daki oyunu o kadar etkilemez herhalde

• Yemin ederim son 1 aydır aşık olduğum, mis gibi televizyonumu bile uğruna satmak istediğim Sony XF9005'den soğudum şuan Beni ekstra masrafa sokmadığınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar

Şaka bi yana neyse ki forum böyle zamanlar için var. Televizyonun güzelliğine tabii ki diyecek yok ama pimpirikli ve hardcore gamer bi kullanıcı olarak Sony'nin XF serisi pek doğru seçenek değil sanırım, en azından beklentilerim doğrultusunda o paraya doğru seçenek değil diyelim.

Samsung'tan tekrar Samsung'a geçmek istemiyordum ama bir de Qled serisini incelemeye karar verdim. LG'nin oledlerini kimse tavsiye etmiyor, burn-in riski çok büyük bir dezavantaj... Ya da mevcut KS8500 serisi ile devam edicem, yeni paneldeki bulutlanmaları da sineye atacağım artık napalım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Yemin ederim son 1 aydır aşık olduğum, mis gibi televizyonumu bile uğruna satmak istediğim Sony XF9005'den soğudum şuan Beni ekstra masrafa sokmadığınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar

Şaka bi yana neyse ki forum böyle zamanlar için var. Televizyonun güzelliğine tabii ki diyecek yok ama pimpirikli ve hardcore gamer bi kullanıcı olarak Sony'nin XF serisi pek doğru seçenek değil sanırım, en azından beklentilerim doğrultusunda o paraya doğru seçenek değil diyelim.

Samsung'tan tekrar Samsung'a geçmek istemiyordum ama bir de Qled serisini incelemeye karar verdim. LG'nin oledlerini kimse tavsiye etmiyor, burn-in riski çok büyük bir dezavantaj... Ya da mevcut KS8500 serisi ile devam edicem, yeni paneldeki bulutlanmaları da sineye atacağım artık napalım :)
    Hocam bence elinizdeki tv ile devam edebildiğiniz kadar edin derim :) çünkü samsung Qled alsanız bile bulutlanma sorunu yaşayacağız kesin arkadaşın birisi paylaşmış 55QCN almış panel her taraftan ışık sızdırıyor bence değmez.

• LuqueTr kullanıcısına yanıt
    55q7fn ,11.800 olmus.

• quote:

Orijinalden alıntı: baris007

55q7fn ,11.800 olmus.
    Ben Samsung düşünmüyorum hocam o kadar para verip ışık sızması görmek istemem

• Stream olarak Dolby Vision denemek için Tom Clancy's-Jack Ryan izlemenizi tavsiye ederim,dizi cok canli ve net.Amazon Prime,Netflix'in 4K Dolby Vision'ı gibi kete kalitede değil adamlar daha kaliteli icerik sunuyor.Netflixin 4K icerikleri'nin kaliteside kotu,netten cektigim biton FHD 20k bitrate filmler bile daha berrak, daha net.

• Telefonla anca bukadar oldu,Jack Ryan DV.

SADECE SONY XF90 (BABA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digital Reaction -- 17 Ekim 2018; 16:52:46 >

• Arkadaşlar xf9005’te banding problemi var mı bir de xf neden xe9005’ten ucuz?

• quote:

Ben Samsung düşünmüyorum hocam o kadar para verip ışık sızması görmek istemem

Alıntıları Göster
    Hocam siz hangi TV yi düşünüyorsunuz peki ? Sizde benim gibi epey bir araştırma içindesiniz sanırım, ama sorunsuz dört dörtlük diyebileceğimiz bir modelde yok gibi ufak tefek kronik sorunlar oluyor hepsinde.

• quote:

Hocam siz hangi TV yi düşünüyorsunuz peki ? Sizde benim gibi epey bir araştırma içindesiniz sanırım, ama sorunsuz dört dörtlük diyebileceğimiz bir modelde yok gibi ufak tefek kronik sorunlar oluyor hepsinde.

Hocam dediğiniz gibi bende uzun süredir araştırma yapıyorum, Samsung’un tüm modellerini eledim. Sony XF90 düşünüyordum fakat input lag oranları yüksek ve tüm incelemelerde bu soruna değinilmiş PS4 Pro ile kullanacağım için onu da eledim. Geriye LG 2018 OLED TVler kaldı fakat 2017 modellerinde de burn in sorunu mevcut o yüzden 2018 C8 model iyi bir indirime girince sanırım onu alacağım 10 bin altına düşmesini bekleyeceğim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Hocam dediğiniz gibi bende uzun süredir araştırma yapıyorum, Samsung’un tüm modellerini eledim. Sony XF90 düşünüyordum fakat input lag oranları yüksek ve tüm incelemelerde bu soruna değinilmiş PS4 Pro ile kullanacağım için onu da eledim. Geriye LG 2018 OLED TVler kaldı fakat 2017 modellerinde de burn in sorunu mevcut o yüzden 2018 C8 model iyi bir indirime girince sanırım onu alacağım 10 bin altına düşmesini bekleyeceğim

Alıntıları Göster
    Anladım hocam, bende ps pro için alıcam zaten ama benim bütçe sıkıntı maalasef o kadar çıkamam 4.500 max 5000 e çıkarım belki bakalım bir seçim yapıcam artık şansıma.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.