Şimdi Ara

SADECE SONY XF90 (BABA KONU) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: saydam330 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.604
Cevap
216
Favori
973.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dark Saga

Anladım hocam, bende ps pro için alıcam zaten ama benim bütçe sıkıntı maalasef o kadar çıkamam 4.500 max 5000 e çıkarım belki bakalım bir seçim yapıcam artık şansıma.

55” mi bakıyorsunuz hocam?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aslında önceliğim 49 du odam küçük olduğu için ama ondada fazla seçenek yok 100hz olarak, bilemiyorum 50hz alsam memnun kalırmıyım sonrasında. Olmadı 55 lik alıp kullanmaya çalışayım duvara monte ettirsem idare eder sanki. 1.8 / 2mt arası bir mesafe olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam aslında önceliğim 49 du odam küçük olduğu için ama ondada fazla seçenek yok 100hz olarak, bilemiyorum 50hz alsam memnun kalırmıyım sonrasında. Olmadı 55 lik alıp kullanmaya çalışayım duvara monte ettirsem idare eder sanki. 1.8 / 2mt arası bir mesafe olur.

Aynı durumdayız hocam benimde 1.8- 2.10 gibi mesafem var odama alacağım 46” şuan kullandığım. O kadar para verip 50hz alınmaz diye düşünüyorum 1 model var 49” VA panel 100 hız Sony 49XF8577 sadece mediamarkt’ta satılıyor indirimde 5.000 küsüre satılmıştı
  • quote:

Anladım hocam, bende ps pro için alıcam zaten ama benim bütçe sıkıntı maalasef o kadar çıkamam 4.500 max 5000 e çıkarım belki bakalım bir seçim yapıcam artık şansıma.

Alıntıları Göster
    Bi çılgınlık yapıp yeni TV alırsam sana benim televizyonu satayım hocam

Şuan hali hazırda biz PS4 Pro kullanıcıları için gerçekten yeni alınacak bi TV yok, en mantıklısı Sony 55XF9005 fakat onun da input lag ve bulutlanma sorunları mevcut. LG’nin C8’i de 10.000 TL bandının altına düşmesi için 1-1,5 senesi var daha. Ekstra çılgın bi kampanya olur mu bilmem! Samsung 49KS8500 ile yola devam ediyorum şimdilik.

Senin de ihtiyacın olan benim TV aslında, temiz bir ikinci el ya da sıfır ürün bulursan (keşke bulsan) sakın kaçırma derim! 49”, VA Panel, HDR 10, 100 hz gerçek panel hızı, Quantom Dot teknolojisi, düşük input lag ve 4K... Son yıllarda çıkan en kaliteli, hatta son kaliteli 49” paneldi bu :) Bu seriden sonra Samsung, Sony, LG dahil 49” üvey evlat muamelesi gördü. Daha önce Facebook grubunda da söyledim, burada da söyledim 4K için minimum 55” tavsiye ederim ama illa 49” istiyorsan ciddiyim Samsung 49KS8500 serisine bi bak, belki bi yerlerde sıfır bulabilirsin. Bulamazsan bile 2.ele yönel derim, en azından paranın büyük bi kısmı cebinde kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaKo -- 18 Ekim 2018; 17:57:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LuqueTr

quote:

Hocam aslında önceliğim 49 du odam küçük olduğu için ama ondada fazla seçenek yok 100hz olarak, bilemiyorum 50hz alsam memnun kalırmıyım sonrasında. Olmadı 55 lik alıp kullanmaya çalışayım duvara monte ettirsem idare eder sanki. 1.8 / 2mt arası bir mesafe olur.

Aynı durumdayız hocam benimde 1.8- 2.10 gibi mesafem var odama alacağım 46” şuan kullandığım. O kadar para verip 50hz alınmaz diye düşünüyorum 1 model var 49” VA panel 100 hız Sony 49XF8577 sadece mediamarkt’ta satılıyor indirimde 5.000 küsüre satılmıştı
    O TV'nin rtings.com puanları çok kötü. Özellikle HDR Gaming 7,5 almış, kesinlikle o paraya değmez. Öyle bir para ki üzerine biraz daha koyup daha kaliteli bir TV al fark yaratsın cinsinden.

• Öyle hocam cidden iyi cihazmış o boyutta daha iyisi yokmuş, benim için tek eksi yanı curved ekran olması. Bakalım bi samsung mağazasında gözüküyor stok baktığım kadarı ile ilk fırsatta gidip bakıcam bi, olmadı 55" e dönücem artık mesafe yakın makin idare edicem napalım.

• Arkadaşlar 55XF9005 almaya karar verdim, en mantıklı seçenek bu gibi duruyor. Axess im var 15 Kasıma kadar 100TL veriyor. Teknosa gittigidiyor ile 8220TL , Doğubankbilişim GG ile 8000TL ye denk geliyor. Teknosa indirimi için bugün son gün. Acaba Doğubanktan alan var mı? Fiyat daha da düşer mi malum dolar öncekine göre düşük seyrediyor bu fiyatların düşmesi lazım. Yoksa 230TL farkla Teknosadan mı alayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fosfofruktokinaz

Arkadaşlar 55XF9005 almaya karar verdim, en mantıklı seçenek bu gibi duruyor. Axess im var 15 Kasıma kadar 100TL veriyor. Teknosa gittigidiyor ile 8220TL , Doğubankbilişim GG ile 8000TL ye denk geliyor. Teknosa indirimi için bugün son gün. Acaba Doğubanktan alan var mı? Fiyat daha da düşer mi malum dolar öncekine göre düşük seyrediyor bu fiyatların düşmesi lazım. Yoksa 230TL farkla Teknosadan mı alayım?
    Euro daha düşük iken 6500 TL idi. Sonradan 8'e dayanınca 8bin küsür yaptılar. Neredeyse 1 lira düştü EURO ama her nasılsa fiyat aynı hala. O kurdan alınmış desek zannetmem hiçbir esnaf o kurdan almazdı. Stoktan kalan malları şu an fırsatçılık yapıp yüksek kar ile satıyorlar. Ya sözde %10'a katılan büyük teknoloji marketlere ne demeli. Hocam önümüz seçim bir şekilde anlaşma yapıldı döviz düşüş trendine girdi ki kademe kademe 1 lira düşürdüler. Bundan sonrası esnafa kalmış ki zor düşürler fiyat. Eğer nakit sıkıntın yoksa al gitsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

Euro daha düşük iken 6500 TL idi. Sonradan 8'e dayanınca 8bin küsür yaptılar. Neredeyse 1 lira düştü EURO ama her nasılsa fiyat aynı hala. O kurdan alınmış desek zannetmem hiçbir esnaf o kurdan almazdı. Stoktan kalan malları şu an fırsatçılık yapıp yüksek kar ile satıyorlar. Ya sözde %10'a katılan büyük teknoloji marketlere ne demeli. Hocam önümüz seçim bir şekilde anlaşma yapıldı döviz düşüş trendine girdi ki kademe kademe 1 lira düşürdüler. Bundan sonrası esnafa kalmış ki zor düşürler fiyat. Eğer nakit sıkıntın yoksa al gitsin.

Alıntıları Göster
    Hocam yalan ya satılmayan ürünlerini Topyekün Enflasyonla Mücadele diye bindirip indiriyorlar. İşte doğubanktan mı alayım teknosadan mı karar veremedim

• fosfofruktokinaz kullanıcısına yanıt
    N11 her gün çek dağıtıyor. 11 Kasım’da çekler aktif hale gelecek, hem 3-5 indirim de yapıyorlar. İsterseniz acele etmeyin, 11 Kasım’da N11’i bekleyin. Hem de gün içinde çek falan kapmaya bakın... Dogubankiletisim dediginiz satici orada da var, 8000 bandının altına alabilirsiniz bence oradan.

• Teknosa sonylerde gece indirimi yuzde 10 55xf9005 11bin Tl vaybe indirime bak

• quote:

Orijinalden alıntı: Mayers!

Üstad ayarlardan otomatik yerel karartmayı yüksek, x-dnamic range yi kapat yaparak tekrar dener misin ?
    Dynamic range i kapatınca görüntüler çok sönük oluyor ama denedim ciddi bir fark yaratmadı.Parlaklığı o kadar düşürdükten sonra pek bir manası yok.

• phoenix_88 kullanıcısına yanıt
    %10 diyolar ama alakasi yok oncesinde yuzde 30 40 zam yapildi 10devede kulak kaliyorki dun gece kampanyadinda sepette yuzde10 indirim diyerek xf9005 11binden satiliyordu teknosada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris007 -- 20 Ekim 2018; 21:28:39 >
  • Sound bar kullanan var mı? Öneri rica edebilir miyim? Xf9000, zf9 ve sk9y arasında kaldım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba
    Uzun araştırmalardan sonra bu TV yi alma aşamasına geldim.Aklımı kurcalayan sadece Tv yi seyretme açısı kaldı. Diyorumki ekran karşısında görüntü bozulmadan kaç derece açıya kadar rahatlıkla seyredebilirim. Bu konuda bu tv yi kullanan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norax -- 21 Ekim 2018; 22:28:37 >
  • Tv ünitesi almayı düşünüyorum da önce bu tv için kafamada derinliği 45cm olan bir model var. Acaba Tvnin “standlı” halinin genişliği ne kadar? Yani stand ile oturduğunda televizyon 45cmlik derinliğe sığar mı? İnternette 27cm olduğu yazıyor derinliği stand ile

• quote:

Orijinalden alıntı: tutku_90@hotmail.com

Mediamarkt ın gece indiriminden yararlanıp 5225 liraya 6 taksitle 49XF8577 modelini aldım. 49 inch te piyasadaki tek 100hz model

masterpassle ödediğim için 100 liralıkta hediye çeki gönderecekler.

Uygun fiyata aldığımı düşünüyorum.

En önemlisi umarım televizyondan memnun kalırım.
    Nasıl memnun musunuz tv den ? Ben de bugün aldım 5049 tl den . İlk izlenim olarak çok da beklediğim kadar iyi değil. Eğer memnunsanız görüntü atarlarınızı paylaşır mısınız?

• Arkadaşlar merhaba, ben 6 ay önce 55” XF9005 modelini aldım. Kurulumda televizyoncu usb den hazır kanalları ekledi. Ama nedense Star ve NTV yok yüzlerce kanal içinde. Manuel olarak ekleyeyim diyorum ana tam nasıl eklenir anlamadım. Bana bunu adım adım anlatabilir misiniz? Mesela 13-14-15-16-17-18 no.lu kanallar var diyelim. Ben 13 ve 14’ü Star ile NTV yapacağım. 13 ve 14’teki eski kanalları da kaybetmeden kaydırarak yapabilir miyim? Hadi kaybedip kaybetmeme ikinci seçenek olsun. Ben asıl tüm kanalları sil baştan sorgulamadan Star ve NTV’yi frekanslarını girerek nasıl eklerim?

Şu anda dijital uydu alıcısını kullanıyorum TV’de bulunan dahili. Apartmanda hem Türksat, hem de Hotbird anten var tepede.

Şimdiden teşekkürler.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwain -- 29 Ekim 2018; 22:43:30 >
  • Merhaba arkadaşlar, ben de aşağıdaki 3 model arasında karar verebilmek için forumda yaptığım araştırmalar sonucu 55XF9005 de karar kıldım.
    Oled 'lerin görüntü kalitesi şuan piyasadaki en iyisi olsa da, malum paneller sıkıntılı olduğundan hiç bulaşmak istemem, o yüzden direkt eledim.
    Samsung qled ile ilgili de çok iyi yorumlar okuyamadım, dts sorunu, satış fiyatının çok yüksek olduğunu, o paraları hakketmediği yönünde yorumlar var..

Ancak XF90 ile ilgili bir konuda bilgi rica edioyorum, internetten indirdiğimiz 4k filmleri hardiske atıp tv ye bağladığımızda sorunsuzca ileyebiliyor muyuz?
    Tüm codecleri destekliyor mu?

LG 55B7 Oled
    Samsung 55Q7FN Qled
    Sony 55XF9005 Led
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.