Şimdi Ara

SADECE SONY XF90 (BABA KONU) (706. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.610
Cevap
215
Favori
974.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 704705706707708
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnternet hızında dalgalanma nedeniyle olabileceğini düşünüyorum. Yada tv de sorun vardır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Backstreet kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam yarın işyerinde pc den denerim

• Sergenss kullanıcısına yanıt
    Bende xf var dv renk değişimleri genelde güç tasarrufu modu açıkken oluyor, güç tasarrufunu kapattığımda hiç problem olmuyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Xf9005 te, ethernetten ve wifi dan bağlanabileceğimiz max hız nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DittoQ kullanıcısına yanıt

Bunu deneyeyim hocam o zaman, özellikle Amazon Prime üzerinden Lord of The Rings dizisini izlerken çile gibiydi. Her arkaplan değiştiğinde renk değişiyordu ve resmen her saniye oluyordu bu.

• bendede Dv sorunlu bende deneyeyim sonucu yazarsanız sevinirim

• cce kullanıcısına yanıt

Merhaba, XF9005 wifi için 867mbps-ethernet için 100mbps

• gündoğdu_01 G kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler, 500mbs internete geçtim. Kablosuz da tv de 220, kablolu 100 alıyordum. Kablosuz kullanacağım

• Merhaba, Netflix de lockwood diye bir dizi var. Dolby vision olan bu dizi inanılmaz karanlık. Bu bizim panele özgü bir şey mi yoksa farklı panellerde de böyle mi?

resim ayarlarından gama değerini +2 yapıp deneyin

Daha iyi oldu. Teşekkürler.

Bizim tv de dobly vision izlenmez. Apple tv box aldim 4k sdr olarak cozunurlugu ayarladim cam gibi parlak 4k goruntu butun iceriklerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deppechemode45 -- 31 Ocak 2023; 0:45:25 >
  • Merhaba, ben de apple tv 4k kullanıyorum. benim ayarlar 4k hdr. ancak TV her şekilde gelen yayına göre DV, HDR veya SDR olarak seçim yapıp ona göre gösteriyor. Bu şekilde olduğu zaman DV'de yaşanan sararma, koyulaşma olmuyor.

• Son günlerde böyle ekran kararması alıyorum, özellikle maç yayını esnasında ekrana saha görüntüsü gelince bariz hissettiriyor. Ne ile alakalı tam emin olamıyorum, ekranın alt sol kısmı daha belirgin olmakla beraber ekranın sağ alt ve ekranın üst bölgelerinde diğer bölgelere göre daha az karartı mevcut. Bu nedir bilen veya başına gelen dostların tecrübesinden yararlanmak isterim. TR’de ki son kapalı kutu ürünü sanırım ben almıştım 09/2020 tarih civarlarında.

SADECE SONY XF90 (BABA KONU)

• Kodide hdr film izlenmiyor. Altyazı ekrana geldiği anda stutter oluyor, akıcılık bozuluyor. Bunu yaşayan, çözüm bulan var mı? Aynı olay VLC de de oluyor.

• film için nova player bence en iyisi

• daytripper25 D kullanıcısına yanıt

Fotograftaki sürümü bulup indirin, sonye manuel yükleyin.gerek dolby vision gerek hdr bu sürümde sorunsuz.çok uzun zamandır kullanıyorum, vlc ,nova v.b lerine gerek yok.çok yüksek boyutlu ve çok yüksek bitrate li filmleri , sorunsuz , donmadan takılmadan oynatıyor

SADECE SONY XF90 (BABA KONU)

Nereye yüklüyoruz bu linki

• Picture in picture ( PiP ) modu var mı Tv de

• daytripper25 D kullanıcısına yanıt
    Mkvtoolnix ile altyazıyı filmin içine gömdüğünüzde bu sorun ortadan kalkıyor. Harici altyazılarda bahsettiğiniz sorunu yaşamaktayken bu şekilde çözdüm ben sorunu.

• 
Sayfa: önceki 704705706707708
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.