< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SADECE SONY XF90 (BABA KONU) (706. sayfa)

-
-
Teşekkür ederim hocam yarın işyerinde pc den denerim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende xf var dv renk değişimleri genelde güç tasarrufu modu açıkken oluyor, güç tasarrufunu kapattığımda hiç problem olmuyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Xf9005 te, ethernetten ve wifi dan bağlanabileceğimiz max hız nedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu deneyeyim hocam o zaman, özellikle Amazon Prime üzerinden Lord of The Rings dizisini izlerken çile gibiydi. Her arkaplan değiştiğinde renk değişiyordu ve resmen her saniye oluyordu bu.
-
bendede Dv sorunlu bende deneyeyim sonucu yazarsanız sevinirim
-
Merhaba, XF9005 wifi için 867mbps-ethernet için 100mbps
-
Çok teşekkürler, 500mbs internete geçtim. Kablosuz da tv de 220, kablolu 100 alıyordum. Kablosuz kullanacağım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, Netflix de lockwood diye bir dizi var. Dolby vision olan bu dizi inanılmaz karanlık. Bu bizim panele özgü bir şey mi yoksa farklı panellerde de böyle mi?
-
resim ayarlarından gama değerini +2 yapıp deneyin
-
Daha iyi oldu. Teşekkürler.
-
Bizim tv de dobly vision izlenmez. Apple tv box aldim 4k sdr olarak cozunurlugu ayarladim cam gibi parlak 4k goruntu butun iceriklerde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deppechemode45 -- 31 Ocak 2023; 0:45:25 >
Merhaba, ben de apple tv 4k kullanıyorum. benim ayarlar 4k hdr. ancak TV her şekilde gelen yayına göre DV, HDR veya SDR olarak seçim yapıp ona göre gösteriyor. Bu şekilde olduğu zaman DV'de yaşanan sararma, koyulaşma olmuyor.
-
-
Kodide hdr film izlenmiyor. Altyazı ekrana geldiği anda stutter oluyor, akıcılık bozuluyor. Bunu yaşayan, çözüm bulan var mı? Aynı olay VLC de de oluyor.
film için nova player bence en iyisi
-
Nereye yüklüyoruz bu linki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Picture in picture ( PiP ) modu var mı Tv de
-
Mkvtoolnix ile altyazıyı filmin içine gömdüğünüzde bu sorun ortadan kalkıyor. Harici altyazılarda bahsettiğiniz sorunu yaşamaktayken bu şekilde çözdüm ben sorunu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X