Şimdi Ara

SADECE SONY XF90 (BABA KONU) (715. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.580
Cevap
216
Favori
972.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 713714715716717
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konuya şöyle bir bakımda dolby vision parlaklığı düşürüyor diye söylenen çok var. Samsung Nu8000 de de hdr aynı. Sdr olarak izlendiginde renkler adeta şov yapıyor. Hdr ve dolby vision kapatma amazon prim ayarlarınageldi ama kapatınca fayda etmiyor ve hdr devreye giriyor. Dolby vision ve hdr nin keyfi oled tv de çıkıyor. Aşağısı kurtarmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Red_devil33 kullanıcısına yanıt

Doğru tespit,oled en iyisi, onunda en büyük sorunu logo yanığı ve çözümü yok.tv izleyecekler,ps5 ,xbox kullanacaklar kesinlikle uzak durmalı

• cce kullanıcısına yanıt

Yanık yüzünden oled tv yi gelin gibi sadece film izlerken kullanıyorum.

• Arkadaşlar uydu kanallarını nasıl tekrar arayıp sıralayabiliriz USB kısayolu yapan arkadaslar vardır mutlaka kanallardan cok çıkıyor ama hepsi çalışmıyor yardımcı olursanız çok sevinirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Red_devil33 kullanıcısına yanıt
    Banada bu ters geliyor 40 veya 50 bin TL para verip TV alicam sonrada kullanmaya korkucam oled TV bence ölü doğdu plazmanın yerini alır dediler ama olmadı

• onurjk O kullanıcısına yanıt

SONY_CHANNEL_EDITOR_INSTALLER_V1.2.0

• cce kullanıcısına yanıt
    Nasıl yapicaz üstadım

• tecman kullanıcısına yanıt

Ne izliyorsunuz Kurtlar vadisi falan mı SADECE SONY XF90 (BABA KONU) 

• tema59 T kullanıcısına yanıt

Üstat ister lcd ister oled tv önemli olan ne düzeyde kullanıldığı ben lcd tv sabahtan akşama kullanmıyorum günde üç bilemedin dört saat kullanıyorum oda en fazla bazen iki saati geçmiyor bu kullanım saatlerinde oyun ve film için kullanıyorum.

• Kumandada ses tuşuna bir kere basınca bile basılı kalmış gibi sesi tamamen açıyor yada kısıyor aynı şekilde kanal değişme tuşunda da oluyor. Bu sorunu yaşayan var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • joven kullanıcısına yanıt
    Size katılıyorum 65xf9005 benim kullanım alanında mutfağa da 32" bir TV çocukların odasinada 43" bir TV aldım Sony günlük kullanımdan kurtardım yoksa saat 10:00 ve 13:00 arası müge anlı programı na maruz kalicakti 😂😂

Aynen.Validenin kendi odasında 32inch Samsung bende kendi odamda 75inch Sony herkes halinden memnun gürültü patırtı olmuyor. Dizileri bazende Samsung Galaxy Tab S9 ultra Oled 14.3 tabletinde izliyorum oled ekran tecrübem bakalım nasıl olmuş

olacak ekranda iz falan yapacakmı görmüş olacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 1 Kasım 2023; 13:36:29 >
  • joven kullanıcısına yanıt
    Sony oled tarafında çok iyi ama paneli LG den alıyor işlemci ve ufak dokunuşlar ile kullanabilir vaziyete getiriyor ama Sony herzaman maliyet + paradır

Son 2 senedir paneli Samsung'dan aliyor..

• Backstreet kullanıcısına yanıt
    Samsung oled panel yapmaya başladıysa ve Sony burdan panel alıyorsa vardır bir bildiği (LG daha pahalıdır) Sony rakiplerine göre artısı işlemci başarısı 👍

Siz hala Sony 65xh9505 serisini kullanıyorsunuz görüntü kalitesi nasıl daha önce bu TV kullanan arkadaşlar çok memnun değillerdi ekran önünde sanki perde var diyorlardı sizde durum nasıl

Xh95 serisi cok iyi Tv... Yani soyle soyleyeyim, 95L 2023 modeli ayri tutuyorum, X93e ile Xh95 serisi en iyi Led tv Sony'nin..

O perde dediginiz olay yansima kaplayici, gunduz salona vuran gunesle beraber ortaya cikiyor panelde gokkusagi gibi ama rahatsiz edici degil..Goruntu kalitesine etkisi yok..Ayri bir sey dediginiz yani..

Aksam hic belli olmuyor zaten...Ben 65 kullaniyorum, 85 inc de cok belli oluyor o katman..65 de hic rahatsiz edici degil acikcasi..

Ben degisim yaparsam X95 L ile degisim yaparim..Onun disinda Tv zaten cok iyi gerek yok degisime kusursuz tv..Siyahlar,parlaklik,renk gami, temiz ekran, upcasle vs 10 numara..Dolby vision da bile canli yani Tv , Dolby vision parlakligi Xf9005'in canli moduna es deger.....Hatta daha da canli yapabiliyorsunuz size kalmis..Tam parlak panel Xh95..

Goruntu kalitesinden memnun olmayani duymadim hic..

Alali 2 sene oldu ilk gunku kusursuzlugu devam ediyor Tv'nin..

Ama simdi en iyisi 95L miniled...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 2 Kasım 2023; 11:31:13 >
    Benimde çok merak ettiğim bir TV xh9505 serisi kullanmak nasip olmadı keyifle kullanın inşallah 👍

Darisi basiniza cok tesekkur ederim..

• İç panel kırık nasıl yaptıracağız yaaa

• 
Sayfa: önceki 713714715716717
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.