Şimdi Ara

SADECE SONY XF90 (BABA KONU) (713. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14.580
Cevap
216
Favori
972.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 711712713714715
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bakın yıllardır destek sağlanıyor algısı içinmi yapılıyor bu son güncellemeler anlamadım değişen birşey yoksa. Koyun bir doblyvisionu kapatma menüsü mesela çok zormu . Doblyvision içerik olmayan film kalmadı gibi birşey ve maalesef doblyvision devreye girdimi tv 2-3 lig aşağıya düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deppechemode45 -- 2 Ekim 2023; 17:19:32 >
  • Bugün aşağıdaki istekler dikkatimi çekti. Tv de herhangi bir xiaomi uygulama yüklenmedi ve yüklü değil. Ayrıca xiaomi marka cihazı da bağlı değil.

Bu sorgular hakkında bilgisi olan ve/veya dns sorgularını kontrol etme imkanı olan varsa bilgi verebilir mi?

resolver.msg.global.xiaomi.net

app.chat.global.xiaomi.net

• Arkadaşlar güzel bir Kanal listesi varmı veya nerden bulabilirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim tvye hala güncelleme gelmedi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yeni seri sony tv'ler buraya ne zaman gelir bilgisi olan varmı?

• sergio_53 S kullanıcısına yanıt

Gelmeyecek, sony türkiye tv pazarından çekildi.

• Gerçekten yıl olmuş neredeyse 2024.
    Hala Netflix’de film izleyemiyoruz.
    Bir daha Sony tövbe. Zaten çekildiler gittiler.

• Neden izleyemiyosun? Gayet güzel 5 yıldır izliyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciga1905 kullanıcısına yanıt

tv güncellemesi ise onu usb den yüklemeniz lazım, tv ye gelmiyor

• Command.com kullanıcısına yanıt

Dolby vision ekran parlakligini bayagi dusurdugu icin sitem etmis arkadas..

• cce kullanıcısına yanıt
    Sabah baktım gelmiş

• tema59 T kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Kendi listemi paylaşayım.

• bluemoon kullanıcısına yanıt

Merhaba,

DV' yi kapatabilmenin bir yolu bulundu mu? TV' yi aldığımdan beri aynı sorun var. TV' yi alalı neredeyse 4 yıl olacak. Artık Netflix üzerinden DV özellikli dizi/film izlemek artık eziyet haline geldi. DV film/dizi izlerken bozulmalar yaşıyor, çok karanlık, alt yazılar patlıyor, renk bir sararıyor, bir mavi bir yeşil... Karanlıkta alt yazılı DV film/dizi izlemek adeta bir işkence. Son gelen güncelleme de bu soruna derman olmadı.

Netflixte 4K içeriklerde hiç bir sıkıntı yok, fakat bu DV içerikler resmen saç baş yolduruyor. Yabancı forumlarda benzer problemi yaşayan farklı marka tv sahibi kişilerin yorumlarını da gördüm. Sorun Sony' den kaynaklı mı yoksa Netflix' ten mi anlayamıyorum.

Aslında Netflix' i açıp resim ayarlarından HDR' yi otomatikten kapalıya alabiliyorsun fakat ne hikmetse Netflix yine aktif hale getirtebiliyor... Herkes Sony pişman etti bir daha almam diyor. Bu kadar kronik bir probleme hala neden bir çözüm bulunamıyor anlamıyorum.

• NAVI91 N kullanıcısına yanıt

Apple tv alarak cozum buluyorlar, Dolby Visionu kapatabiliyorlar ayarlardan..

• NAVI91 N kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim elinize sağlık 👍

• Bu sorunu yaşayanlar için kesin çözüm : 2-3 ayda bir zam yapan , yapmaya devam eden,artık çok yüksek fiyatlara ulaşan, içerik olarak günden güne kalitesizeşen ve heryerinden eşcinseller fışkıran netflixi iptal etmek.ettiç çok rahatım.prime disney yetiyor

Disney de Dolby Vision' da parlaklik dusmuyor mu Netflix gibi ?

• Backstreet kullanıcısına yanıt

benim tv, xf9005 ler için de sanki özel üretilmiş bir cihaz, bu konuda birkaç kez yazdım daha önce , dv sorunu,bende parlaklık , alt yazılarda sararma, yeşillenme v.b hiç bir sorun yok

Bende 65xf9005 TV kullanıyorum alt yazılarda yesillenme ve sararma yok tek sıkıntı contrast ve parlaklık biraz daha yüksek olabilirdi

• tema59 T kullanıcısına yanıt
    Eski mesajlarımda bu konuda resim ayarlarım var.onları bulursanız belki size faydası olur

• 
Sayfa: önceki 711712713714715
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.