< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SADECE SONY XF90 (BABA KONU) (714. sayfa)
-
-
Tekrar yükledim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cce -- 23 Ekim 2023; 21:53:38 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ayarlarım YouTube, netflix,prime ,disney,uydu hepsi için aynı.hdmi a bağlı tüm cihazlar içinde bu ayarlar ayrı ayrı yapılmalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
uyguladınız mı ayarları, fark var mı tv nizde
-
Elinize sağlık çok teşekkür ederim akşam eve geçip deniycem 👍
otomatik yerel karartmayı neden düşük yaptınız. Bu ayarlarda gece karanlık odada özellikle film izlerken siyahları gri görürsünüz
-
karanlıkta film izlemiyorum
-
Arkadaşlar merhaba,TV deki youtube hep sıkıntı çıkartıyor.Video başlar başlamaz ilk saniyede donuyor.Sizde de bu şekilde bir sorun oluyor mu ?Youtube uygulamasını kaldırıp kuruyorum düzeliyor.Bir süre sonra durum gene aynı oluyor.En az 5 defa bu şekilde yapmışımdır.
Bunun bir çözümü varmı ? Neden kaynaklanıyor bilen var mı ?
-
tv yazılımınız güncel mi, internet bağlantı şekliniz ethernet ,wifi hangisi, internet hızı stabilmi, donma sadece youtube ta mı
bende donma yok
-
En son yazılımı kendi yükledi.Yazılımdan önce de aynı sorun vardı.Yeni yazılımlada aynı devam ediyor.İnternet bağlantısı ethernet yani kablo ile.İnternet hızı stabil.TV+ gibi çevrim içi diğer uygulamalar sorunsuz ve akıcı çalışıyor.Sadece youtube de sorun.
-
zor olamayacaksa , tv yi fabrika ayarlarına sıfırlayıp her şeyi tekrar kurun.bunu yapmadan önce ayarlar menüzünden uygulamalara gelip, youtube ön belleğini sıfırlayın.deneyin olmazsa fabrika ayarlarına dönmekten başka çözüm göremiyorum.her yeni yazılım yüklemesi sonrası bunun yapılması gerekiyor.yoksa böyle aksilikler çıkabiliyor
-
AKşam önbellek olayını bir deneyeyim.Fabrika ayarlarına geçmem zor görünor çünkü
-
Arkadaşlar Sony 65 xf 9005 ile orjinal kaynaktan yani 80 il 120 GB arası hdr veya Dolby vision film izeyen varmı performansı nasıl biz genelde Netflix Amazon Disney gibi içerikler izliyoruz
Usb hdd den kodi üzerinden kesintisiz sorunsuz izliyorum
Görüntü kalitesi olarak soruyorum konuda TV nin Dolby vision ve hdr performansı tartışılmış acaba diyorum düzgün bir kaynak ile nasıl görüntü veriyor
bluray yada bluray remuxlarda bit rate 60-90 Mb/s lere ulaştığı için tv nin verebileceği en güzel maximum görüntü kalitesine ulaşıyorsunuz.kişisel tercihim o anda hdd 'de yer varsa ve izleyeceğim filmin bluray yada remux versiyonu yayınlandıysa onu izlemek , bu güzelliğe ulaşmak oluyor.netfilix yada prime ile arada tartışılmaz fark var.
siz resim ayarlarını yaptınızmı, yaptınız ise şikayetiniz ne durumda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cce -- 30 Ekim 2023; 8:1:33 > -
ayrıca çeşitli markalardaki televizyonlarındaki hdr veya dv oynatımıyla ilgili şikayetleri olanların linkte ki , albanezin teknik açıklamalarını okumalarını öneririm.sorunların neden kaynaklandığını , çözümün nasıl olacağını çok güzel açıklamış
-
Resim ayarlarını daha yapamadım ilk fırsatta yapıcam inşallah
Benimde merak ettiğim buydu iyi bir kaynak ile TV nin gerçek kalitesi ortaya çıkıyor o zaman 👍👍
Bu tv'nin dolby vision kodlaması sıkıntılı kaynak vb farketmiyor bluray da deneseniz göreceksiniz :) Ben denedim bu arada.
Dolby vision dışında sorun yok.
-
Bende 16 adet Ultra blu ray film var Apple 4k dolby vision stream filmleri ile kıyasladığımda arada çok bir fark yok .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X