Şimdi Ara

SADECE SONY XF90 (BABA KONU) (712. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
14.581
Cevap
216
Favori
972.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 710711712713714
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gündoğdu_01 G kullanıcısına yanıt

Aslinda Tam Google Tv degil..Kisilmis hali..Normal de Kutuphane ( libary ) ve en basta My sony filmleri var Google Arayuz de..

Google Home icin Android 10 surumu olmasi lazim %90..

Son modeller de Arayuz Tam Google tv...

Benim Tv 2020 Model Xh95 serisi..Kendisi yapti Home guncellemesini..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 8 Eylül 2023; 15:15:3 >
  • son yazılıma güncellemedik diyemi bize gelmedi bu mode. gelmeyenlere nasıl güncelleme yapılırki yazılım güncellemeden

• Keşke HDR ve Dolby Vision kapatma seçeneği olan bir firmware yayınlasaydı. Televizyonun parlaklığı bunlara kesinlikle uygun değil.

• deppechemode45 D kullanıcısına yanıt
    Android güncellemeleri, tv yazılımından ayrı.yakında gelir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cce kullanıcısına yanıt

Evet geldi. Hem gorsel olarak daha iyi hem daha akici yeni arayuz

• recursion R kullanıcısına yanıt

Özellikle parlak goruntu sevenler icin piyasadaki tv lerin cok buyuk kismi icin dobly vision başa bela bir teknoloji. Sırf pazarlamak icin koyuyorlar . Millet dv yi devre disi birakmak icin boxlar almak zorunda kalıyor sonra birde ustune

Son modeller de Parlaklik yuksek oldugu icin sorun olmuyor..Mesela Kapatma secenegi de var Dolby Vision'u..3 farkli modu var cunku, birisi Canli, yani Canli olarak en yuksek parlaklikta izliyorsun..Diger secenekler Dolby vision karanlik, dolby vision parlak..Mesela Tv nin parlakligi yuksekse Canli moda bile gerek yok..2019 Model Sony Tv'ler icin gecerli bu durum..Ben sahsen Dolby vision Parlak izliyorum, Canli da izlemedim hic, parlaklik cok yeterli..Gunduz gece farketmez..

Aslinda cok basit bir islem, guncellemeyle halledilecek bir sey..Bir mod daha acacaksin Canli diye ama Yapmiyorlar..

Kendisi yapiyor, mesela Google Play store da degil guncelleme..Tv acikken yapiyor..Netflix izlerken Ana menuye dondum, guncellenmis mesela..

• Backstreet kullanıcısına yanıt

Valla philips oled 907 var 1200 nit civari. Onda bile doblyvision girdimi devreye renk soluyor karariyor. Kapatma menusu ondada yok maalesef. Ben parlak canlı renk seviyoru.. Samsung qn90 serisinde belki doblyvision keyif verebilir ama cok gereksiz . Hele oledte sdr de canli ve parlak renkle siyah siyah zaten doblyvisiona hic gerek yok. Mecburen apple tv box aldim butun 4k lari Sdr izliyorum piril piril canli berrak izliyorum. Doblyvision benim icin eksi bir ozellik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deppechemode45 -- 9 Eylül 2023; 23:49:22 >

Sony Tv' ler benim bahsettigim, 2020 modeller den itibaren..Diger markalari bilmiyorum ama Samsung da Dolby vision olmadigi icin parlak goruntuler..Hdr10 Formati var..Capcanli..Aslinda En iyi goruntu kalitesi Dolby Vision dur..Ama gercek degil izlediklerimiz..Netflix falan filan..

• Cok tv ile iki dışlı değilim kullanmayı dahı unuttum inat tv yuklu tv de vifıde suk sık kopuyor kablo alayım modeme takayım dedim kablo almadan İnternet gırısı nasıl dıye bakayım dedım duvara yakın oldugu ıcın hdm gırışlerı gorunuyor sol yanda rj 45 gırısı goremedım farklı bır yerinde varsa nerede ona göre kablo alacağım teşekkür ederim sımdıden cevaplar ıcın

• 181501 kullanıcısına yanıt

Normal RJ45 soket, arkada aşağı yönlü girişlerin ortasında bir yerde

• Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 senedir tv güncellemesi bakmıyordum .iyi bir recever cok iş yapar en son dreambox two aldım yurtdışına gidince zaten tv cok memnundum şimdi görüntü kalitesi baya güzel ıp tv bile cok canlı .2 gündürlü yutube tv acılmama kitlenme oluyordu tv görseli kendiliğinden değişti 2 ay falan önce bu gün tvden baktım yazılım var aslında yapmam netten usb atardım .Erindim direk yükle dedim 15 dak sürdü . Reset atmadım tv acıldı yutube düzelti box baktığım için diğer işlere girmedim bile bakalım biraz kullanalım cıkar kokusu zaten ..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yeni güncelleme gelmiş.

https://www.sony.com.tr/electronics/support/software/00282916

Avantajlar ve İyileştirmeler

• TV'nin genel performansı iyileştirildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrotek -- 30 Eylül 2023; 21:53:16 >
  • Elektrotek kullanıcısına yanıt

Merhaba,

herhangi bir fark gözlemlediniz mi? bende deneyeceğim.

• tv ve android özelliklerini pek kullanmıyorum bu sebeple benim açımdan pek fark olmadı.

• Bende dün kurulum yaptım herhangi bir yenilik veya performans farkı hissetmedim.

• Bencede lacivertin bir tonu.

• 
Sayfa: önceki 710711712713714
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.