< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SADECE SONY XF90 (BABA KONU) (710. sayfa)

-
-
Güncelle hocam hem Android 9 olur hem de görüntü kalitesi artar ben çok memnunum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Son yazılım 4.9.125 idi.sizin tv ye hangi yazılım geldi ,neyi güncellediniz acaba.
Ben kontrol ettim yeni yazılım bulamadı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
benimkide 4.9.125 görünüyo sanırım bu güncellemeyi almış
-
sony f9005 denmi bahsediyorsun...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yimust -- 26 Haziran 2023; 22:32:41 > -
-a80j yerine s95b alınır. çünkü s95b yeni nesil oled. s95b daha parlak bir tv olmakla birlikte, lg c ve g serileri çok daha sıkıntısız tv ler. s95b'nin ekran yüzeyinde iz kaldığı için silmek dert, samsung un sürekli parlaklık düşürmek için yazılım güncellemesi, dikkatsizce kurulum esnasında tv nin eğilmesi, kumandanın takıklık yapması (düzeldi mi bilmiyorum) gibi durumlar var. yine de s95b alınmaz demiyorum.
-2,5 sene xf9005 kullandım, şimdi de c2 kullanıyorum. xf9005, dolby vision rezilliği ve hdr vasatlığı dışında güzel tv idi. gerçi ben satmaya yakın yeni gelen yazılımla dv da kısmen de olsa düzeliyor gibiydi. en azından NF de falan gayet güzel görünüyordu. ancak tabii oled tv nin yakınından geçemez.
-uygulama ihtiyacı konusunu anlamadım. bunlara takılmayın ayrı bir box alır çözersiniz. önemli olan iyi tv almak, sonrada harici cihazla çözülecek sorunlar seçme kriteri olamaz.
-vrr 4k 120 hz yeni ve üst seviye tv lerde artık hep var zaten. bu da sorun değil.
-
04.07.2023
v6.7215 üretici yazılımı güncellemesi
Bu indirme hakkında
Faydalar ve İyileştirmeler
- Panel yenileme prosedürünün başarıyla tamamlanamadığı bir sorunu çözer (OLED TV)
Önceki Faydalar ve İyileştirmeler
Aşağıdaki avantajlar ve iyileştirmeler de bu güncellemeye dahildir.
- Genel TV performansını iyileştirir
- Dolby Vision içeriği oynatılırken TV'nin ara sıra yeniden başlatılabilmesi sorununu çözer
- TV'nin rastgele yeniden başlatılması sorununu çözer
- BRAVIA Sync (HDMI CEC) aracılığıyla bağlanan HDMI cihazları kapatıldığında TV'nin kapanmaması sorununu çözer
- HDMI bağlantılı cihazlardan içerik izlerken bir bilgi başlığının rastgele görünmesi sorununu çözer
- TV'nin belirli kablosuz subwoofer'lara bağlanamaması sorununu çözer
- Yeniden tasarlanmış ve basitleştirilmiş Ayarlar menülerini sunar (Android™ 9 Pie)
- Video, Albüm ve Müzik uygulamalarını tek bir Media Player uygulamasında birleştirir
- Gelişmiş güvenlik için WPS işlevini kaldırır
- Bekleme modundan açıldığında TV'nin yanıt verme hızını artırır
- HDMI ARC ile bağlanan belirli bir ses çubuğundan ses gelmemesi sorununu çözer
- HbbTV uygulamalarında video oynatmayı iyileştirir
- Wi-Fi işlevini geliştirir
- TV alıcısı aracılığıyla Yüksek Verimli Video Kodlama (HEVC) biçimi kod çözmenin neden olduğu siyah ekran sorununu çözer
- USB video oynatmada HEVC 100/120Hz desteği ekler
- Yanlış sistem saati ayarından kaynaklanan bir ağ hatası sorununu çözer
- AG8 modellerinde yanıp sönen LED sorununu giderir ve sistem performansını artırır
- Bekleme modundan açıldığında TV'nin yanıt verme hızını artırır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliens -- 4 Temmuz 2023; 10:37:16 >
-
Varmi yeni yazilimi yukleyen. Sehir disindayim ben deneyemiyorum
Tvde güncelleme gözükmüyor buradan indirip usb ile yükleyebilirsiniz
-
Bildiğiniz gibi TV Bluetooth 4.2 ve çoklu kulaklık bağlantısına izin vermiyor. Tek kulaklık bağlanabiliyor. Bu TV ye çoklu kulaklık bağlantısı gerçekleştirmek istiyorum. Bunu daha önce yapan ve iyi sonuç alan varmı? Ya da bunu nasıl yapabilirim?
Merhabalar, günaydın. Umarım iyisinizdir. Bu güncelleme benim TV'de de gözükmüyor. 65XF9005 model. Yüklememi önerir misiniz? TV yavaşlar mı?
-
Merhaba ben usb den problemsiz yükledim.Yavaşlama konusunda tv,yi aldığımdan beri hep harici cihazlarla kullandığımdan bir şey diyemiyeceğim deneyip görmeniz gerekiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nasıl görüntü kalitesi olarak performans olarak bir değişim var mı
-
Güncelleme ile birlikte yaşadığınız bir değişiklik var mıdır? Şu çok iyi oldu değişti ya da bu kötü oldu dediğiniz
-
Bütün güncellemeler beni korkutuyor.Otomatik güncellemeyi de kapatttım TV hala Androis 8 de 2020 yılından beri aynı versiyonu kullanıyorum.
Hiçbir sıkıntım yok güncelleme yapmalı mıyım?
-
güncellemeyi yükledim bir fark göremedim. tv xf9005
-
bravo sony e , bu kadar uzun yazılım desteği veren başka bir firma var mı acaba
-
Merhabalar,
Diguturk modül ile Digiturk 4K'daki maçlar izlenebiliyor mu Sony'lerde? Bende Kablo TV modülü var ama onu iptal edip Digiturk modüllü üyelik düşünüyorum.
-
İzlenebiliyor ama maclar gercek 4k olarak yayinlanmiyor haberiniz vardir. Hd ye cok yakin kalitede yayinlaniyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X