Bilgi için teşekkür ederim. Digiturk HD kameralar kullanıyor ve 4K kanalda görüntüyü upscale ediyor diye duymuştum. Doğru o zaman :/ |
SADECE SONY XF90 (BABA KONU) (711. sayfa)
-
-
Aynen oyle boş yere 4k uyelik ucreti vermis olursunuz. Eger illa merak ediyorsanizda aylik 1 defaya mahsus 4k uyeligini actirin . Gorun. Yillik uye olmayin 4k ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4k maç yayınlarında sanal reklam vs olmuyor ayda 9 tl ye açtırabilirsiniz.maç dışında da yayınlanan programlarda 1080i ye göre baya farkediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geis -- 16 Temmuz 2023; 18:49:19 > -
Yeni güncellemeyi yükleyen arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirlermi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar iyi akşamlar sony xf 9005 televizyonumda favori listesi oluşturdum ama kumandadan favorilere nasıl ulaşacağım bir türlü bulamadım. allah rızası için bilen varsa yardımcı olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragon1000 -- 26 Temmuz 2023; 21:3:29 > -
Son güncelleme OTA ya daha gelmemiş USB ile yaptım.
4 senedir güncelleme yapmıyordum ama yabancı forumlarda bu gelen son versiyon çok iyi bulunmuş, yaptım herşey yolunda bir sıkıntı yok. Güncelleme sonrası mutlaka sıfırlama da yapın.
Çok iyi bulduğunuz bisey var mi yabanci forumlarin dedigi gibi. Söyleydi şöyle olmuş gibi
Ben 4 aeendir güncelleme yapmıyordum. O yüzden önceki versiyona göre değerlendiremem.
Bu yeni versiyonda bir yavaşlık , görüntüde bir olumsuzluk yok.
HDR da görüntüde iyileşme olduğunu düşünüyorum.
Şimdi yüklüyorum güncellemeyi daha sonra sıfırlama işlemi sartmi mutlaka yapılması gerekliyse adım adım nasıl yapılıyor çok nadir kurcalarim tb yi kumandayı nasıl kullanılacağını bile unutmuşum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sıfırlama derken fabrika ayarlarına mı döndürelim yapmaz isek nolurki
yeni güncelleme tam olarak ne diye geçiyor?
-
Xf9005 için tam uyumlu kumanda nereden bulabiliriz? Muadil istemiyorum
merhaba arkadaşlar, Tv arayüzü değişmiş Google TV arayüzü olarak güncellenmiş. gayet de güzel ve akıcı olmuş.
-
Arkadaşlar bu güncellemeden sonra tv kumanda girişlerini tanımaz oldu, başka kumanda ile de denedim sorun kumanda da değil, IR sensörü arızası mı gerçekleşti yoksa güncelleme ile ilgili yazılımsal bir durum mu emin olamıyorum aynı döneme denk geldiği için. Telefon üzerinden wifi kumanda ile idare ediyordum ama bir salaklık yapıp factory reset yaptım :( tabii şimdi kurulum için giriş yapmam gerekiyor ancak kumanda girişi yapamıyorum, evde usb klavye de yok :) usb mouse ile bir noktaya kadar seçim yapılıyır ama parental lock için şifre vs giremiyor ve ilerleyemiyorum, yani şu an elimde kurulum ekranında kalmış 65 inçlik bir monitör var :/ böyle bir durum yaşayan oldu mu? Büyük ihtimal IR sensör kaynaklı dediğim gibi ama tam güncelleme üzerine gelince bir kıllanmadım değil
Usb den mi yaptınız güncellemeyi
Son gücenllemeyi ben de yaptım nasıl bi değişklik oldu resim atar mısınız?
Merhaba, hayır hiçbir şey yapmadım. Normalde Apple TV + xf9005 kullanıyorum. Şöyle bir bakayım dedim. Arayüz Google TV olmuş. Akşama fotoğraf çeker yollarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gündoğdu_01 -- 4 Eylül 2023; 18:32:57 > -
Ben de usb üzerinden güncelleme yaptım ancak eski arayüz halen devam ediyor. Enteresan! Ancak üşendiğim için sıfırlama yapmadım. Belki ondan sonra yeni arayüz gelebilir.
Ayrıca eğer vpn ile Abd üzerinden bağlanırsanız ekran bir süre sonra otomatik olarak Google Tv arayüzüne dönüşüyor. Hatta Abd adresli Google hesabınız var ise Play Store dan örneğin Vevo indirip Vevo müzik kanallarını veya Pluto Tv indirip bir çok tv kanalını ücretsiz legal olarak seyredebiliyorsunuz. Tabii vpn yavaş ise çok tat vermiyor. Vpn'i kapattıktan bir süre sonra da yine bildiğimiz arayüz geri geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runonur -- 5 Eylül 2023; 13:0:27 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güncelleme yapmadım, yaklaşık olarak 2 hafta önce yeni arayüz geldi benim tv'ye
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, ben de güncelleme yapmadım kendiliğinden arayüz değişti. Burada şunu da belirtmek lazım 2018 yılına ait bir teknoloji olsa da aradan geçen 5 yıla rağmen gerçekten muazzam bir TV XF9005.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X