Şimdi Ara

sadece tarama amaçlı scanner mi multifunction mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar herkese merhaba benim bir adet ml 1610 laser yazıcım var ama fotokopi çekmek için tarayıcı veya multifunction yazıcı düşünüyorum. tarayıcılar 120 den ucuz yok multifunction 80 ytl ye bile var kalite önemli değil evrak fotokopisi çekilecek hız önemli ne tavsiye edersiniz? taranan belgeler laser yazıcıdan çıktı alınacak mürekkep kartusu çipli olsa da olur olmasa daha iyi olur. teşekkürler

• Eğer sadece tarama amaçlı kullanacak isen bence sadece tarayıcı al, kartuşlu multi fonksiyon bir cihaz alırsan kartuşu bittiğinden scannerda çalışmaz..
  • şimdi ben multifunction alsam kartuşlarını takmasam sadece tarama tuşu var üzerinde onu kullanarak tarama yapsam sonra bunu laser yazıcıdan çıkarsam olmuyor mu ?
  • aldığın yazıcıya bağlı bu ama. HP lerde içinde kartuş yoksa veya boş ise hata veriyor zaten, işlem yapamıyorsun.

quote:

Orjinalden alıntı: miyav kedi

şimdi ben multifunction alsam kartuşlarını takmasam sadece tarama tuşu var üzerinde onu kullanarak tarama yapsam sonra bunu laser yazıcıdan çıkarsam olmuyor mu ?
  • Ben de lazer yazıcı kullanıyorum. Sadece tarayıcı olarak Vatan Bilgisayar' dan bunu aldım 120 YTL ye 9 taksitle. Tavsiye ederim

http://www.canon-europe.com/For_Home/Product_Finder/Scanners/Flatbed/canonscan_lide70/index.asp

Tercih etmemde ki asıl kriter gücünü usb den alması harici bir adaptöre ihtiyacı yok. İşte tarama örneği(Dosya büyük olduğu için Kırpıldı):

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 4 Ocak 2009; 14:34:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.