Benim puanımdan daha düşük puanla kapatmış tıp fakültesine birdahaki yaz yatay geçiş yapabilir miyim? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Benim puanımdan daha düşük puanla kapatmış tıp fakültesine birdahaki yaz yatay geçiş yapabilir miyim? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yapabilirsin müfredatlar uyusuyor mu ona dikkat et yoksa 1 den baslamak zorunda kalabilirsin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sınava girdiğin yılki puanı senden düşükse geçersin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tamamdır teşekkür ettim arkadaşlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam ben yeni konu açtım bu geçiş türüyle ilgili yardımcı olur musunuz bu sene sınav sistemi değişirse yatay geçiş ihtimalim kalkıyor mu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu konuyla ilgili bir soru sordum yardımcı olursanız sevinirim myp ile geçiş düşünüyorum ben de bu sene sınav sistemi değişirse benim geçiş hakkı yanıyor mu yoksa 2023’e göre yapacağımdan etkilemiyor mu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
myp hakkına bir şey olmaması lazım ama burası tr o yüzden net bir şey söyleyemiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yani < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam bir de devamsızlık sıkıntı olmuyordu di mi merkezi yatay geçişte < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaskow -- 2 Ekim 2023; 19:57:25 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |