Bu apple Mac kullanicilarla dalga mi geçiyor anlamadim, bende macbook air 2015 model var, dün safari 10.0.2 gelmiş yükledim, çesitli hata düzeltme falan var diye. Safari artik yavaş ve onu bunu tiklarken kasiyor, hatta 10 DK önce gezindiğim tarihi silim dedim onda bile takildi yuvarlak dönen şey çikti kaldi orda 4 saniye. Delircem resmen macbook air aldiğima bin pişmanim yok bilmem stabil yazilim, e hani ? El capitan, Sierra hepsi çöp değil mi ? Ben napcam artik ?
Son update ile hafıza sorunu ve takılmalar arttı safaride. yeni update gelecektir. Mf839tu kullanıyorum daha önce hiç almadığım uygulama hafızası yetersiz uyarısı almaya başladım.
Apple'ın son güncellemeleri çok berbat , neredeyse bütün her şey sıkıntılı , Safari , iTunes , Apple Watch için Watch OS 3.1.1 vs
çözümü
Hi all, I could fix that issue by deleting all History*.db files in /home/library/Safari.
bende işe yaradı.
Aynı sorun bende de var. Mac air 8gb ram versiyonunu aldım 2-3 gün önce. Baktım güncelleme var; yaptım. Dediğiniz gibi sorun yaşanıyor. Ben eklentilerden olabileceğini düşündüm; eklentileri kaldırınca daha iyi oldu ama yine süper akıcı değil. Hakikaten abartıldığı kadar iyi değil gibi bu işletim sistemi; ssd olan bir windows pc hiç de aşağı kalmıyordu macbooktan. bu cihazın en güzel yanı şarjının uzun gitmesi; onun dışında bariz bir fark göremedim.