Şimdi Ara

Sağ Kanat Meselesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siz ne demek istediğimi anladınız. Manu maçında nasıl bi kadroyla çıkacağımız az çok belli. Ama sağ kanat konusunda endişem var. Şahsen Hamit'in oynatılmaması taraftarıyım. Adam sahadayken 10 kişi oynar gibiyiz. Onu geçtim adamın moral yerlerde. Aydın ve Yekta için de CL için ne kadar yeterli olurlar şüpheliyim. Bana kalırsa sağ kanatta sorun yaşıcaz Manu maçında.

• Aydın ilk 11 de başlayamaz başlamamalı. 60-70 de falan alırsın oyuna sağ kanadı patlatır da manu maçında pek etkili olacağını da sanmıyorum. Orada bu kadar rahat bırakmazlar
  • İyileşirse Hamit oynar, iyileşmezse Emre ya da Engin.

Bir sorun olmaz, hepsi takım içinde verilen görevi yapabilecek oyuncular. Hamit ŞL tecrübesiyle daha önde tabi.
  • Engin faktörünü tamamen unuttum. Ama Hamit kesin gibi gözüküyor. Umarım kendini bulduğu maç olur. Yoksa işimiz zor.
  • Hamitin avrupa tecrübesi işimize yarayabilir diye düşünüyorum bu yüzden fatih hoca oynatır bence hamiti
  • Hamit oynar umarım. Giderek düzeliyordu çünkü. Böyle önemli maçları da sever kendisi.
  • Hamit-Yekta dan biri oynamalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hamit ondan sonrada engin oynar, engin kesin girer oyuna ama buyuk olasilikla yedek olarak.

sanirim bu maca burak ve umut`la baslar.

emre colaga ne oldu? kasimpasa macinda yildizlasti, sonraki iki macta vasatdi, bu gecede yoktu. 18`de varmiydi?
  • umarım engin oynar, maç eksiği oluştu fakat çalışmışsa, kondisyonunda sıkıntı yoksa engin oynar, olmadı emre de olur.
  • Kesinlikle Hamit oynamalı. Hem tecrübeli hem de defansif özelliği var.
  • Arif'i koyacak değiliz ama bence Emre'yi koymalıyız eğer emreyi koyarsak dağıtacaktır çünkü genç oyuncular hep bunu yapar arif,manchester arda liverpooldaki maç gibi....
  • Engin Hamit'i de Emre'yi de kesecek seviyede. Aydın'ı zaten hiç saymıyorum. Ama haftalardır oynamaması form düşüklüğü yaşatmış olabilir. Ah Engin ah... Kendini yaktın.
  • Hamit sağ kanatta oynaması en yüksek ihtimal olan kişi ama formsuz. Engin oynayabilir ama bu akşam oynamadı o da, oynatmayı düşünse son durumunu görmek için bu akşam oynatabilirdi diye düşünüyorum. Aydın da yükşelişte bir futbolcu. Keza Yekta da öyle. Hamit > Aydın > Yekta oynama şansları bu şekilde. Hamit tecrübeli olması ve moralinin hepten bozulmaması için oynatılacağını düşünüyorum. Yoksa milli takımda oynatmıyorlar kendi takımında oynatmayacaklar, hamitin yerinde olsam isyan ederdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitmachine16

Hamit sağ kanatta oynaması en yüksek ihtimal olan kişi ama formsuz. Engin oynayabilir ama bu akşam oynamadı o da, oynatmayı düşünse son durumunu görmek için bu akşam oynatabilirdi diye düşünüyorum. Aydın da yükşelişte bir futbolcu. Keza Yekta da öyle. Hamit > Aydın > Yekta oynama şansları bu şekilde. Hamit tecrübeli olması ve moralinin hepten bozulmaması için oynatılacağını düşünüyorum. Yoksa milli takımda oynatmıyorlar kendi takımında oynatmayacaklar, hamitin yerinde olsam isyan ederdim.

Engin 11 maç ceza aldı hocam ligde nasıl oynasın
  • Onu unutmuşum yahu Ben de diyorum kartal maçında oynattı antalya maçında niye oynatmıyor.
  • Kesinlikle Hamit oynamalı. Hamit'in kritik maçlarda nasıl oynadığını milli maçlardan biliyoruz
  • Engin oynar diye düşünüyorum Hamit tam olarak iyileşmezse.
  • hamit oynamalı. olmazsa emre girer.
  • Ne sağ kanadı sol bekimizi görmedinmi sahada döküldü resmen. Riera'yı koyar heralde sol beke
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

Ne sağ kanadı sol bekimizi görmedinmi sahada döküldü resmen. Riera'yı koyar heralde sol beke

Bundan sonra Riera kadroya dahi giremez.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.