Bugüne kadar birçok televizyon dizisine yönetmenlik yapmış Ersoy Güler, Nisan ayında ilk sinema filmi ile sinemaseverlerle buluşuyor. Ersoy Güler'in yapımcılığını da üstlendiği “Sağ Salim” neredeyse tamamı sadece bir günde ve yolda geçen bir komedi-macera filmi ...
Başrollerini Burçin Bildik, Fulya Zenginer ve Alper Saldıran'ın paylaştığı filmde diğer başlıca rollerde Hüseyin Avni Danyal, Kenan Ece, Murat Akkoyunlu, Kamil Güler, Kevork Türker, Orçun Kaptan, Tevfik İnceoğlu ve Yakup Yavru yer almakta.
Hayatını biricik kamyonetiyle köyden kasabaya mal götürerek kazanan Salim'in, kendisi gibi kimsesiz birinin cenazesini Mersin'den Sivas'a ücretsiz götürmeyi kabul etmesiyle başlayan yol macerasının anlatıldığı Sağ Salim, pek çok film festivaline de aday...
Yönetmen Ersoy Güler'in “İSTEMEDEN BİLEREK YAPILAN HERŞEY HAKKINDA BİR FİLM” dediği Sağ Salim 18 MAYIS'TA SİNEMALARDA!
Yerli film alternatifi olarak izlenir. Ne çok iyi ne çok vasat.
Alıntıları Göster
az önce izledim,gerçekten komik bir film izlediğim süre içierisinde 1 dk bile sıkılmadığımı söyleyebilirim.Kesinlikle öneriyorum
quote:
Orijinalden alıntı: NowWeDie
az önce izledim,gerçekten komik bir film izlediğim süre içierisinde 1 dk bile sıkılmadığımı söyleyebilirim.Kesinlikle öneriyorum
Alıntıları Göster
güzel film izlenemniz tavsiye ederim kahkaha attırmasada yüzümde sürekli bi gülümseme vardı sevdim bu filmi
quote:
Orijinalden alıntı: AliKocBey
güzel film izlenemniz tavsiye ederim kahkaha attırmasada yüzümde sürekli bi gülümseme vardı sevdim bu filmi
Alıntıları Göster
o zaman izlemek şart olur
-reserved-
quote:
Orijinalden alıntı: bcan402
o zaman izlemek şart olur
-reserved-
Alıntıları Göster
Harika bir film. Çalgı Çengi'den daha fazla eğlendim. Bir Türk filmine göre senaryo muhteşem olmuş. Birçok dandik Hollywood komedi filmlerine taş çıkartır.
quote:
Orijinalden alıntı: selodonanımhaber
Harika bir film. Çalgı Çengi'den daha fazla eğlendim. Bir Türk filmine göre senaryo muhteşem olmuş. Birçok dandik Hollywood komedi filmlerine taş çıkartır.
Alıntıları Göster
filmin devamı için senaryo çalışmalarına başlanmış.
kaynak; resmi facebook sayfası.
quote:
Orijinalden alıntı: bolitar
filmin devamı için senaryo çalışmalarına başlanmış.
kaynak; resmi facebook sayfası.
Alıntıları Göster
Boş zamanlarınızda izleyebilirsiniz..
quote:
Orijinalden alıntı: 'Death'
Boş zamanlarınızda izleyebilirsiniz..
Alıntıları Göster
Adamlar farklı bir şey yapmaya çalışmışlar ki bu takdir edilesi ama beklentiyi yüksek tutmamakta fayda var. Çünkü bir şaheser değil.
quote:
Orijinalden alıntı: Kartal Göz
Adamlar farklı bir şey yapmaya çalışmışlar ki bu takdir edilesi ama beklentiyi yüksek tutmamakta fayda var. Çünkü bir şaheser değil.
Alıntıları Göster
Bugüne Kadarki İzlediğim En Komik Komedi Filmi İzlemeyenlere Tavsiye Ederim