Şimdi Ara

Sağ tık problemi (!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar forumda ve google da çok aradım fakat bi çözüm bulamadım. Sanırım başkasının başına gelmiş bi olay değil bu sağ tıklayınca ne "yeni" yazısı ne bişey, resimdeki gibi çıkıyor. Bir çözüm yolu bilen arkadaşlar varsa çok memnun olurum saygılar.

Sağ tık problemi (!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToprakcaN -- 22 Haziran 2010; 16:02:57 >

• google da arayın...
    sağ tık eklenti paketi diye bir yazılım var...
    bunu uygulayın...
    sorununuzu çözebilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vtnsvr -- 22 Haziran 2010; 16:06:45 >
  • İşletim sistemini orjinal cdden mi yoksa özelleştirilmiş bir cdden mi kurdun? Sanırım özelleştirilmiş bir cd. bu yüzden olabilir..

Eğer değilse virüs bulaşmış olabilir.. Yok önceden böyle değildi dersen o güne sistem geri yüklemesi yaparsın düzelir..
  • Özelleştirilmiş cd kullandım, kurduktan 5 gün sonra oldu bu sağ tık problemi, kaspersky av ile 1 günde 2 kere tarattım herhangi bi virüs algılamadı, combofix kullandım o da sonuç vermedi. Daha bilgili olanların konuya el atmasını bekliyorum, saygılar...
  • "Sistem geri yükleme" diyebilirim ancak...

• Dediğim gibi 5 gün oldu format atalı ve bissürü program kurdum 2 tane geri yükleme noktası var fakat 2 sini de yüklemiyor. Anlıyacağın denedim onu da :)
  • Virüs yemiş olabilir sistemin...

Combofix ile taratırsan belki bir ihtimal.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha önceki mesajımı okuduysan belirttim orda 2 kere kaspersky av ile 2 kere de combofix ile tarattım fakat bi sorun görmüyor. Tahminimce registry ayarlarıyla ilgili birşey bu, benim bilgim olmadığı için sizlerden yardım istedim.
  • sistemi kurduktan sonramı böyle oldu yoksa daha önceden varmıydı???????Eger sistem kurulumundan sonra olduysa belki eksik yükleme omuş olabilir....
  • Advanced System Care adlı yazılımın kayıt düzeltme bölümü işe yarayabilir.(programın derin tarama özelliğini açman gerek, buda sadece full sürümde var;-)
  • yeniden katılımsız xp kur..sorunu tamamen ortadan kaldır.
  • Combofix ile bir tarat istersen =>http://www.combofix.org
  • Yeniden format atmak uzun iş bi dünya program kullanıyorum.hepsini yeniden kurmak çileden çıkarır beni. Combofixin işe yaramadığını da söylemiştim. burakkcbyk asc programı da aklımdaydı onu da senin söylemenle beraber deneyecem sonucu paylaşırım teşekkürler yardımlarınız için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkcbyk

Advanced System Care adlı yazılımın kayıt düzeltme bölümü işe yarayabilir.(programın derin tarama özelliğini açman gerek, buda sadece full sürümde var;-)

Evet bu işimi çözdüm çok teşekkür ederim format atmaktan kurtuldum. Advanced System Care programı taramayı bitirmeye yakın bi baktım geri gelmiş sağ tıklama menüsü. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar program için PM atabilirler. Yardımcı olanlara ayrıca teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToprakcaN

quote:

Orijinalden alıntı: burakkcbyk

Advanced System Care adlı yazılımın kayıt düzeltme bölümü işe yarayabilir.(programın derin tarama özelliğini açman gerek, buda sadece full sürümde var;-)

Evet bu işimi çözdüm çok teşekkür ederim format atmaktan kurtuldum. Advanced System Care programı taramayı bitirmeye yakın bi baktım geri gelmiş sağ tıklama menüsü. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar program için PM atabilirler. Yardımcı olanlara ayrıca teşekkür ederim...

aklımızda olsun basımıza gelirse hallederiz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.