zaten 2-3 tane arkadaşım var, üflesem arkadaşlığımız bozulur, 1'i dışında hiç birinin evine gidip kalabilecek samimiyette değilim, o 1 kişide en yakın arkadaşım ama dostum değil, bunu bir çok kez gösterdi, mesela kuzeni icin beni hep geri plana atıyor, ben cagırdıgımda bahane bulup gelmezken kuzeni cagırdıgı anda cıkıp geliyor, en yakın arkadasımın en yakın arkadası bile degilim 22 senelik hayatımda 1 tane dost diyebileceğim kişi olmadı, üniversitede de 1 tane samimi arkadaş edinebildim, onla da fazla zaman geçiremiyorum, liseden arkadaş grubu var hep onlarla takılıyor. Okul bittikten sonra ne kadar konuşuruz bilmiyorum, Yardımıma kosucak 1 insan evladı yok Bazen konuşacak 1 kişi bile bulamıyorum, discorda bakıyorum, millet 5-10 kişilik arkadaş grubuyla oyun oynuyor, sıkılınca dışarıda buluşup sosyal ihtiyaçlarını gideriyorlar, gidip birbirlerinde kalıyorlar, içip sıcıyorlar eğleniyorlar Benim ise sosyal hayatım 0, Kız arkadaşım zaten hiç olmadı, sıkıldığımda alo gelsene turlayalım deyince geleceğine emin olduğum kimse yok, discordda oyun oynacak birilerini bile bulamıyorum bazen bu ne abi, yaşıtlarım neler yapabilirken ben dısarı cagırabilecegim 1 kisi bulamıyorum, herkesin liseden orta okuldan mahalleden kemiklesmis bir arkadas grubu var, bu yüzden hic birine giremiyorum, biriyle tanışıyorum iyi anlaşıyorum ama o kişinin illa çok yakın, uzun zamandır tanıdığı başka arkadaşları oluyor, benim yerime onlarla vakit geçirmeyi tercih ediyor, sonunda iletişimimiz kopuyor zaten bazen sokaktayken derin bi ic cekiyorum, gök yüzüne bakıyorum diyorum ben bu yalnızlığı hakedecek ne yaptım acaba ? Neden diğerleri gibi değilim ? Beyin özürlü olduğumu düşünmeye başladım 80 milyon insan içersinden 1 tane dost bulamadım vay anasını |
sağlam arkadaşım-dostum yok
-
-
Yahu yaşlar aynı, arkadaş çevresi durumu aynı. Çok iyi anlıyorum. Yapacak tek şey en kısa zamanda mesleğimizi elimize alıp maddi özgürlüğümüzü elimize alıp tek başına bile olsa takılmak. Yalnızlıkta iyidir ama herşey tadında güzel. Üniversite sondayım şuanda 1 tane arkadaşımla mesajlaşıp dertleşebiliyorum. Kız arkadaşım olmadı hiç ama beni seven biri vardı bana ihanet etti bende onu affetmedim bir şans vermedim. Aslında benden kaynaklı değil maddi durumum kız arkadaşımla vakit geçirecek kadar iyi değil düzgün kılık kıyafetim bile yok. Kpssden iyi puan alıp atanmayı istiyorum
-
gel arkadaş olalım, yakınsak buluşalım içelim <3
Şeyi merak eiyorum, çalışan arkadaşlar varsa çalışma ortamında güzel arkadaşlar edindiniz mi?
-
Yani durum bu kadar vahimse sorunu kendinde aramaya başla bence. Ya muhabbetin sarmıyor ya da insanlar bir sebepten dolayı senden çekiniyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-B32D98247
Bu mesaj silindi.Hocam bence sıkıntı şu insanlarla aranda bir duvar örmüşsün sana duygusal olarak ulaşamıyorlar. Arkadaş ortamında eğlenceli kişilikler ister insanlar şaka yaptığında gülüp eğlenecek sende ona yapıcan yani, bence bunun kişilikle alakası yok tabi belkide gidip tanışmamışsındır henüz aradaki buzları eritmeden kimse takılmaya cağırmaz ki, mesajındaki bir detay farkettim 1 yaş büyüğüm demişsin mesela fazla kasıntı olmamaya calısın, tahümmül sınırınızı arttırın ve rezil olmaktan çekinmeyin
-
üzülmeyin hocam ben de aynı durumdayım.
-
Ben de aynıyım hocam takmamak lazım. Aslında bütün biz yıkıklar toplanıp arkadaş olsak iyi olurdu -
Pandemi döneminde benim de dibine kadar hissettiğim durum. Şehirde yeni sayılırım ve yeni üniye geçtim doğru düzgün kimseyi tanımıyorum. Sosyal medya vs o işleri de pek sevmem. Ne olacak yav halimiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kendi şehrinde arkadaşların varsa yine iyi hocam, ben senelerdir dogup büyüdügün yerdeyim ve hala arkadasım yok gibi bisey
peki sen yüzüne bakmayınca sana gelip neden böyle yapıyosun falan demedimi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FollowTheLight -- 3 Aralık 2020; 13:7:16 >
sorunu bir kac senedir kendimde arıyorum zaten ve bulduğum bir sürü olumsuz şey var
sıkıcı muhabbet
kötü ses tonu
nerde ne diyeceğini bilememe
karşının senden beklediği tepkileri verememe
karamsar-negatif- depresif düşünce yapısı
konuşurken sık sık dilimin dönmemesi ve bazı kelimeleri söylerken saçmalamam(bütün ciddiyeti bozuyor)
karşı tarafın dediklerini fazla kafaya takmam ve andan zevk alamayıp bunu karşı tarafa hissettirmem
motivasyon eksikliği- düşük enerji
bir olayı anlatırken sürekli takıldığım için olay örgüsünü karıştırmam ve anlattığım şeyi toparlayana kadar anlatacağım şeyin etkisini yitirmesi
olduğum gibi davranmayı seçmem - maske takmamam
aşırı önyargı
insanları iyi analiz ettiğim için karşımdakinin huyunu suyunu hemen çözüp o insandan aşırı çabuk soğumam
çoğu kişinin aşırı sahte gelmesi
yaşıtlarıma aykırı olmam(içki-sigara içmem, spor- araba karı kız muhabetti sevmem, instagram falan filan kullanmam)
bilgisayar bağımlılığı- asosyallik
fazla kişi tanımadığımdan girebilecek sosyal ortamlarımın olmaması
sorunlarım bunlar fakat çözüm nedir bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FollowTheLight -- 29 Kasım 2020; 2:2:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Olsa ne olacak üniversite bitti mi herkes evli evine köylü köyüne etrafında kimse kalmayacak.Hele şimdi tüm ilişkiler çıkar ilişkisine döndü.
-
Gerekte yok. Yalnız doğdun yalnız öleceksin kabullen.
quote:
Orijinalden alıntı: Komutan Kangal
Gerekte yok. Yalnız doğdun yalnız öleceksin kabullen.Emrindeyim komtanım
-
quote:
Orijinalden alıntı: FollowTheLightsorunu bir kac senedir kendimde arıyorum zaten ve bulduğum bir sürü olumsuz şey var
sıkıcı muhabbet
kötü ses tonu
nerde ne diyeceğini bilememe
karşının senden beklediği tepkileri verememe
karamsar-negatif- depresif düşünce yapısı
konuşurken sık sık dilimin dönmemesi ve bazı kelimeleri söylerken saçmalamam(bütün ciddiyeti bozuyor)
karşı tarafın dediklerini fazla kafaya takmam ve andan zevk alamayıp bunu karşı tarafa hissettirmem
motivasyon eksikliği- düşük enerji
bir olayı anlatırken sürekli takıldığım için olay örgüsünü karıştırmam ve anlattığım şeyi toparlayana kadar anlatacağım şeyin etkisini yitirmesi
olduğum gibi davranmayı seçmem - maske takmamam
aşırı önyargı
insanları iyi analiz ettiğim için karşımdakinin huyunu suyunu hemen çözüp o insandan aşırı çabuk soğumam
çoğu kişinin aşırı sahte gelmesi
yaşıtlarıma aykırı olmam(içki-sigara içmem, spor- araba karı kız muhabetti sevmem, instagram falan filan kullanmam)
bilgisayar bağımlılığı- asosyallik
fazla kişi tanımadığımdan girebilecek sosyal ortamlarımın olmaması
sorunlarım bunlar fakat çözüm nedir bilmiyorum
Bir avrupa ülkesinde yaşıyor olsaydın sorunu kendinde araman güzel olabilirdi ama ne üni hayatında ne sokak hayatında ne de iş hayatında karşına mükemmel kültürlü insanlar vs. gelmeyecek dolayısıyla sorunu kendinde arama derim bu konuya da sorunu kendinde aramalısın diyen herifler de bütün gün forumda asosyal asosyal gezip kendini kraliyet prensi falan sanar.
Sen bir arkadaşını şikayet etmişsin ben de iki kişiyi şikayet edip açıklayacağım birincisi mezun olduktan sonra hep aradığım (diyetisyenim türkçesinden mezun oldum) arkadaşım (o da aynı ingilizcesinden mezun) bak gel yüksek lisans yapalım diyorum herife işsiz kalmayız güzel bir kadromuz olur adamı ayda iki kere minimum aradım baktık dönüş yapan eden yok kimseyi zorla arayamam dedim.
Dolayısıyla senin diksiyonunun, konuşmalarının, niyetinin harika vs. olması da durumu değiştirmez hiçbir insanı zorla konuşturamazsın konuşmak istemiyorsa konuşmasın sal gitsin.
Diğer şikayetçi olacağım şahıs ya da şahıslar genel ünide sınıftaki kişiler sen karıyla adamla on numara muhabbet kuruyorsun bir sürü güzel şey anlatıyorsun muhabbetin yine dönüp dolaşıp geldiği yer (ŞU HOCANIN DERSİNDEN NE YAPACAĞIZ YAOV .S.S.S) (!) dolayısıyla hem devlet hem de özel üni farketmeksizin muhattap olacağınız çoğu kişi zaten maldır tek akılları ders geçmek o dersi geçse nasadan tesladan iş teklifi alcak çünkü. Allahtan mezun oldum çevrem daha iyi.
Son olarak da bir tavsiyede bulunayım gir bir sağlam spor salonuna yazıl ama beslenmesini falan da öğretsinler sana. Bir kızın aklına girersen o da zaten almayı başarır seni seveceğin bir kız arkadaşın olursa da arkadaş çevresine çok gerek kalmaz.
Ve hiçbir şeyi umursama her zaman kaybedecek hiçbir şeyi olmayan bir insan gibi davran bırak karşındaki seninle konuşsun biraz da hep sen muhattap olma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞokBıçaklıZed -- 30 Kasım 2020; 11:56:28 >
-
muhtemelen çok sıkıcı ve uyuşuk bir insansın o yüzden karsindakiler senden sıkılıp samimiyet kurmuyor. tipik asosyal davranışları var sende senin de belirttiğin gibi -
forumun bitki örtüsü böyle sanırım, yazık..
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
sorunu bir kac senedir kendimde arıyorum zaten ve bulduğum bir sürü olumsuz şey var sıkıcı muhabbet kötü ses tonu nerde ne diyeceğini bilememe karşının senden beklediği tepkileri verememe karamsar-negatif- depresif düşünce yapısı konuşurken sık sık dilimin dönmemesi ve bazı kelimeleri söylerken saçmalamam(bütün ciddiyeti bozuyor) karşı tarafın dediklerini fazla kafaya takmam ve andan zevk alamayıp bunu karşı tarafa hissettirmem motivasyon eksikliği- düşük enerji bir olayı anlatırken sürekli takıldığım için olay örgüsünü karıştırmam ve anlattığım şeyi toparlayana kadar anlatacağım şeyin etkisini yitirmesi olduğum gibi davranmayı seçmem - maske takmamam aşırı önyargı insanları iyi analiz ettiğim için karşımdakinin huyunu suyunu hemen çözüp o insandan aşırı çabuk soğumam çoğu kişinin aşırı sahte gelmesi yaşıtlarıma aykırı olmam(içki-sigara içmem, spor- araba karı kız muhabetti sevmem, instagram falan filan kullanmam) bilgisayar bağımlılığı- asosyallik fazla kişi tanımadığımdan girebilecek sosyal ortamlarımın olmaması sorunlarım bunlar fakat çözüm nedir bilmiyorum |
Benzer içerikler
- kahve kola karışımı zararları
- gözlük çerçevesi değiştirme
- çakmaksız sigara nasıl yakılır
- 4 haneli şifre kırma
- hayat enerjim yok
- para sayma makinesi bim
- yeşil nasim
- kasım indirimleri ne zaman
- türk çay emojisi
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X