Şimdi Ara

Sağlam Toshiba 4. Ayda 3. Kez Serviste!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar daha önceden belirtmiştim batarya , lcd ekran değişmişti 2 kez servise göndermiştim 2 ay falan serviste kaldı cihaz 2 gün önce batarya sarj olmamaya başladı gene göndermek zorunda kaldım muhtemelen batarya değişecek.

Sizlere birkaç sorum olacak lcd ekran yatay durumdayken siyah arkaplanda belli olan sayamayacağım kadar önceden olmayan küçük küçük beyaz noktalar var ekranı kaliteli lcd temizleyiciler ile temizledim ıslak mendil falan kesinlikle kullanmadım bu ne olabilir değişim sebebi olabilirmi?

Harddiskten 30-40 saniye aralıklarla tık die bi ses geliyor ancak bu kesinlikle normal disk okuma sesi değil sanki harddisk bi yere çarpıyor gibi hiç bir işlem yapmazken de bu ses geliyor bu nedir ben bunu teknik servise nasıl anlatırım?

Eğer 5 arızaya ulaşırsa para iadesi alma hakkım olduğu için teknik servisin 5 arızaya ulaşmamak çabası olabilir eğer bunları düzgün bir şekilde izah edebilirsem altunizade'ye gidip tek tek anlatıcam sorunları.

İzlemem gereken yolu anlatabilecek bu konularda yeterli bilgiye sahip olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emq03 -- 1 Mart 2008; 11:02:48 >

• öncelikle 3 model TOSHIBA kullanmış ve A100-003 modelinde yaklaşık 1 aylık bir servis maceram olmasına rağmen yinede TOSHIBA nın emsallerine göre daha kaliteli ürünler yaptığına inanıyorum.

öncelikle hdd nizden gelen ses maalesef bu hitachi HDD lerde görülen bir durumdur.ve büyük ihtimalle değişecektir.(Toshiba HDD takacaklar.Aynen bendeki gibi)
    LCD ekran zaten değişti diyorsunuz.yeniside hatalı ise bu da değişecek.batarya ile ilgili ne yaparlar bilemem ama doğru adres TNB Altunizade merkez servistir.ve buraya bizzat elinizdeki önceki servis çıkış ve onarım raporları ile gidip sorunlarınızı anlatırsanız makinanızın serviste yeniden değişecek parçaları eski değişenlerle birlikte 5 i bulursa zaten tüketici hakkınız birebir yenisi ile değişim veya para iade hakkını size sağlar.merak etmeyin...
  • arkadaşım senin kide baya bir şanssızlık geçmişolsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.