|
Sağlığımla alakalı korku içerisindeyim. ( Yardım ) Anksiyete-Panik atak mı yoksa ciddi problem mi? (3. sayfa)
-
-
Hepsini tek tek okudum inanın farklı olan tek yanımız sağ kısımdakiler.sizin sağ tarafınızda hissettiginiz herşeyi ben tüm vücudumda hissediyorum. Benim gelip giden bulgular değil hep var ama zaman zaman düşük yüksek dozda kendini gösteriyor.hep bı korku endişe içindeyim ki zaten stresli bir hayatım var aslında dışardan toz pembe bir hayat ama içi vasat. Hal böyle olunca anksiyete kaçınılmaz. Ben 27 yaşındayım iki çocuğum var ve tam 2012 de tanistim panik atak ile.gitmedigim doktor v.s kalmadı sizin gibi uzun uzadi yazmayayım çünkü aynı şeyler. Ama hiç bsey çıkmadı safra kesemde taş var ve reflum var onun dışında hiç bir sağlık problemim yok ama bana sorarlarsa her gün beyin felci kalp krizi geçiriyorum . Hayattan bezdim hep negatifim mutluyken bile endişe içinde oluyorum aha şimdi bsey olcak diye.surekli bir iç sıkıntısı evliliğimi de kötü etkiliyor pskiyatri filan yıllarca gittim ama kafada bitmeyince bitmiyor napacagimi inanın bilmiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Şu an gece uykumdan uyandım, ayağa kalktığım anda sağ tarafımın uyuştuğunu ve karıncalaştığını hissettim. Bunu vücudumun bir tek sağ tarafında yaşamam beni korkutuyor. Oksijen satürasyon aletinden oksijenimi ölçüyorum ve oksijenim 94,95,96 çıkıyor. Normal sağlıklı insanın 95’den zaten aşağı inmemesi gerekiyor. Ama benimkisi 95 altına indiği oluyor ve bu durum beni korkutuyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Uykuya dalamıyorum bile, yarı uyuyor gibiyim. Bir yandan da hissettiklerim ağır bir şekilde devam ediyor. Sanki her an bir şey olucakmış gibi. Bilemiyorum, bu kadar korku dolu uyandığım vakit sayısı az olurdu ve kendimde bu denli tarzda belirtiler hissetmezdim. Yataktan ayağa kalkıp, yere ayağımı değdirirken komple karıncalaşıp, uyuştuğunu hissettim. Yüzümün sağ taraf ve sağ kolum aynı şekilde. Oksijen satürasyonum 98,99 bandında olsa, belki bu yaşanan şeyleri daha az kafaya takıcağım. Ama bilemiyorum, bunları nasıl atlatıcam acaba? Kendimi acile gitmemek için zor tutuyorum ama sorumlu olması gerektiğim bir ailem benim de var. Bu durumla da başa çıkamıyorum. Sanki bu yaşadıklarımın altında yatan beyin kaynaklı bir problem varmışcasına, vücudum sinyal veriyor. Zaten en çok korkup, endişe duyduğum şeylerden bir olay beyinle alakalı bir problem olmasıdır. Ne kadar çok korkarsam ve kafamda o kadar çok kurarsam, o kadar çok üstüme çekiyorum olayı ve bir şey varmışcasına bu semptomları yaşıyorum. İşin kötü tarafıda bir şey olmasa da bir şey varmışcasına bu semptomları yaşamak. Allah’tan tek dileğim sağlık. Çünkü sağlığım yerinde olduktan sonra her şeyi yapabileceğime inanıyorum. Kaderimiz nasılsa zaten onu yaşarız. Kaderimizden de kaçamayız. Kendimize öğretmeniz gereken durumlardan birisi de budur. Etrafımda herkes bunu söylüyor çünkü. Ben de öyle olduğuna inanmama rağmen, hala korku içerisinde yaşamımı sürdürüyorum. Aslında korkmanın da bir şeye faydası yok, zarardan öte. Ama hayat tatlı geçtiği için o korku devreye giriyor. Eğer korkma ve endişe duygusu olmasa, anksiyete ve panik atak diye bir rahatsızlık olmaz ortada. Sabah 7.30’da kalkmam gerekiyor ve ben bu rahatsızlıklarımı buraya yazıyorum. Kendime de bir yandan inanamıyorum. Ama gözüme bir gram uyku girmiyor. Vücudumun sağ tarafındaki 10 üzerinden 4-5 bandında seyreden ve rahatsızlık veren uyuşma,karıncalaşmalar beni ürkütmeye devam ediyor ve gözüme uyku sokmayıp. Nefes alış-verişimde de sıkıntıya yol açmaya devam ediyor. Umarım bunları en yakın zamanda atlatırız. Allah tekrardan sağlık ve şifaya ihtiyaç duyanlara sağlık ve şifa versin inşAllah. Biz de bu durumları en yakın zamanda atlatıp, hayatımızdaki mücadelemize gerçek sorumluluklarla beraber olduğu yerden devam ederiz inşAllah. Saygılar.
-
Ya bakın üzülerek okudum ama ben hep benden ötesi yok sanırdım ama siz platinum olmuşsunuz zirvedesiniz daha üstü sizofreni cidden toparlanmanız gerek ! Silkelenin Allah ne demisse o olacak yıllardır ölüm korkusu yaşadık ama ölmedik çünkü dolmayan bir vademiz var.ben ataklarma alıştım acillik olmuyorum ama benkiler artık klasik kalp çarpıntısı bulantı baş dönmesi filan olmuyor daha farklı daha ağır resmen tükenmişlik sendromu yaşıyorum hastalık hastasıyım.o an olecegimden o kadar emin oluyorum diyorum tamam bu kez sona geldik bu kez kesin ya kriz geçiriyorum ya beyin kanamasi.ama sabaha bitiyor gün içinde ara ara yine olsa da azalma gösteriyor bastırıyorum.ama sizin çok çok daha farklı boyutta.oksijen seviyenizn o rakamda çıkması çok normal o panikle ölcmussunuz yani bı de böyle düşünün.siz evli misiniz?cinsiyetiniz nedir çok merak ettim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Erkek ve evliyim. Eşimi çok seviyorum. Eşim için her şeyi yapabilirim. Zaten kendime ve eşime söz verdim, bu yaşadığım durumu en yakın zamanda atlatıp hayatımıza en iyi şekilde devam edeceğiz. Şu an uyandım mesela herhangi bir azalma yok. Hala bilincim bulanıklaşıyor ve bedenimin sağ tarafında aralıklarla anlam veremediğim uyuşma,karıncalaşmalar,üşüme ve soğumalar oluyor. Direk doktoruma yazdım durumu. Bugün düzgün bir uyku uyuyamadım. Sürekli uyandım, rüyamda bile kendimin kötü olduğunu görüyorum. Normal rüya içerisinde bile sıkıntılarım devam ediyor. Siz ne kadar güzel demişsiniz? Sabaha pek bir şeyim kalmıyor. Gün içerisinde geliyor ama bastırabiliyorum. Ben bunu yapamıyorum. Benim sürekli hayat standardımı bozan bir durum içerisindeyim. Kafayı yiyecek bir boyut haline geldim. Bilincimi bir an yitiricem , vücudum oksijensiz kalıcak veya bir yerde fenalaşıp ölücem ve beni kimse kurtaramıyacak korkusu oluşuyor. Oksijen satürasyon seviyemi normal bir zamanda ölçsem bile, aynı tarz çıkıyor. Sağlıklı bir birey olarak oksijen seviyesinin %98 aşağısına inmemesi gerekiyor normalde, çünkü vücudumuzdaki oksijen doygunluk oranı en az budur. Daha aşağılara gidiyorsa, bir terslik durum söz konusudur. Bu olayı da kafaya takıyorum ve iyileşebileceğimi düşünemiyorum gibi. Bu konuyu açtığımdan beri, her günüm benim için daha kötü bir gün olarak kayıta geçiyor. Buraya gelip, arkadaşlar,dostlar ben iyileştim. Aslında bie şeyim yokmuş. İnsan psikolojik olarak bunları kendine yapabiliyormuş demeyi o kadar çok istiyorum ki. Ağlama krizleri bile geliyor ara sıra. Şu an bile kendi durumuma ağlamak istiyorum. Ne yapabilirim bilmiyorum? Saygılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panicattack. -- 22 Nisan 2021; 21:49:43 >
-
Endokrine göründünz mü hiç
Benim bir ara tarif edemediğim bsey geldi başıma kafamın arka yani arka yan kısmında sürekli böyle üşüme mi desem soğukluk mu uyuşma mi ayırt edemediğim tarzda bseyler oluyordu hatta sürekli olmaya devam etmişti ben hiç takmadım dedim zaten bir ton derdim var bir de bununla mi ugrascam.yani demem o ki her atak farkki yerlere vuruyor .ayrıca işiniz gücünüz yok mu bu kadar düşünmeye nerden fırsat buluyorsunuz !!! Size ne oksijen seviyesinin kaç olduğundan siz doktor musunuz ? Normal bir bireysiniz lütfen standartlarında göre yaşamaya odaklanın vücudunuzu hayatınızı herşeyi bu kadar kontrol etmek zorunda değilsiniz. Mesela şu an kötüyüm diyorsunuz ya bekleyin bakalım daha ne kadar kötü olacaksiniz ! Beyninize hukmedin hadi yap yapacağını bakalım ölecek miyim diye bir kafa tutun.unutmayin beyninizi siz yönlendiriyorsunuz siz ne derseniz o onu yapiyor. Çocuğunuz var mı ?
Görünmediğim doktor kalmadı desem, yeridir. Bütün testlerimi yaptırdım. Şu an göğsüme sol üst ve orta kısmına yayılan kemik batması var ve daha önce bu tarz bir ağrı kendimde gözlemlememiştim. Göğüste ağrı oluyordu, göğüste sıkışma oluyordu ama sırtımın arka kısmı tam kalbe denk gelicek şekilde batma oluyor. Aynı şekilde göğüste de o tarz bir batma mevcut. 15 dk geçti bunun üzerinden hala ağrısı dinmedi. Ne yapıcağımı bilmiyorum? Eşim doktora gitme, psikolojik diyor. Fakat bu ağrı hiç psikolojikmiş gibi gelmiyor. Bildiğiniz kemik batması mevcut, göğsümün sol üst ve sırtımın sol arka kısmı kalbe denk gelicek şekilde. Oksijenim de daralıyor ikide bir. Nefes alıp vermekte güçlük çekiyorum. -
Hocam ağrı ile ilgili sorunlar tam olarak migren atağını gösteriyor. Migren ile ilgili hiç test yaptırdınız mı? Gerçi test değil de daha çok gözlem yolu ile belirleniyor migren rahatsızlığı. Bulanmalar, boyun ve kafada uyuşmalar, gözlerde ağrı ve batmalar, beyinde bulanıklık, uyku hâli, vücutta kısmi uyuşmalar hep bendeki ileri seviye migrenin belirtileri. Ve bazen 1 günde geçen bu rahatsızlık bazen 3-4 gün sürebiliyor. Stres, ışık, koku gibi etkenler migreni tetikleyen şeyler. Ki gördüğüm kadarıyla sizde aşırı bir stres var. Ben bu migreni 10 seneden fazladır çekiyorum, alıştım artık iyice. Ezberledim de ne sorunlar doğurduğunu.
Diğer nefes ve göğüste batmanın da tamamen psikolojik olduğu görüşündeyim. Siz kendinizi bir rahatsızlığınız olduğuna inandırmışsınız ve stresiniz nefes daralmasına, kemik batması gibi şeylere neden oluyor. Bakın tıpta bu tarz kendini çok belli eden şeylerin çözümü her zaman bulunur. Sizinki fizyolojik bir rahatsızlıktan ziyade psikolojik gibi duruyor. Eskiden her şeyi aşırı kafaya taktığım zamanlar tam sizin anlattığınız semptomları yaşardım. Ben de çok kez göğsümdeki ağrı ile ilgili doktorla görüşmeyi düşündüm. Sonra her şeyi kafada toparlayınca sorun yaşamamaya başladım. Biraz rahatlamaya bakın. Vücudunuzun kontrolünün sizde olduğunu hissedin. İnanın buna. İnsan kendini ağrısı yokmuş gibi bile kandırabilir ki bunu askerde kanal tedavi isteyen dişimin ağrısını dindirmekte kullandım bir kaç kere. Sadece bunu cidden her şeyden çok istiyormuş gibi istemeniz lazım.
Size acil şifalar diliyorum.
-
Üç gündür göğüs ağrısı yaşıyorum geceleri özellikle daha çok oluyor ama gündüzleri de. Göğsümün ortasi ama sol kısım snra sol kolum uyuşuyor ağrıyor sol omzum kürek kemiğinin iç kısmı ve sırtımda aynı ağrıları hissediyorum ama göğüs ağrım eforla artan bir ağrı değil sağa sola dönünce oksurunce ağrıyor ama ağrı gidip gelen ağrı çok korktum doktora gitmiyorum ama bir çok kardiyolaga yazdım instadan ama sigara kullanıyorum belki ondan olsa gerek bilmiyorum ama demek istediğim ben de sizin gibiyim fakat eşim ve küçük iki bebeğim var ikizler. Onlar için dik durmaya çalışıyorum eşim açıkçası artık rahatsızlıklarımi umursamıyor bile kimse ciddiye almıyor bu durum beni daha da uzuyor neyse sizin eşiniz destek oluyorsa ne mutlu size. Ben doğumdan sonra ağır lahusa sendromu da yaşadım bu da olumsuz şekilde etkiledi hayatımı
Merhaba şuan tüm yazdıklarınızı hızlı bir şekilde okudum ve yazıyorum. Öncelikle yaşadığınız şeyleri yaklaşık 1 yıldır her gün farklı farklı semptomlarla yaşıyorum. Biraz kendimden bahçedeyim, geçen sene KPSS için ders çalışıyordum ve malum pandemiden dolayı binada üniversiteden apar topar eve geldim, eve hapsolduk. Sürekli ders çalışır bi vaziyetteydim, ekrana kitaba bakıyordum sürekli. Bu süreçte ilk olarak gözlerim çift görmeye başladı yani bana çift görüyor gibi geliyordu hemen doktora gittim çift görmediğimi ama odak sorunumun olduğunu muhtemelen gözlerimin kurduğunu bi gariplik görmediğini söyledi, yolladı. Ben de göz damlası kullanmaya başladım ve lens kullanımımı azalttım. Bir miktar göz damlasından yanıt aldım, bu süreçte icinde bitmek bilmeyen bir huzursuzluk vardı ama ben bunu KPSS stresine bağladım. Daha sonra yazın bir düğüne katıldım ve uzun süre topuklu ayakkabı giymek durumunda kaldım bu beni baya zorladı ama evlenen kişi kardeşim gibi oldugu icin mecbur kaldım. Eve döndükten sonra işte asıl sorunumla tanıştım ayak parmağım uyuşuk kalktım. Ve ne olduğunu anlayamadım 2 ay bekledim bir türlü gecmedi bu süreçte araştırdım, durdum MSten ALS ye her türlü hastalıktan korkar oldum ve bu korkuların yüzünden belki de kas güçsüzlükleri yaşamaya başladım yani güçsüzlük derken bacaklarım titriyordu. En sonunda nörologa gittim emg cekildi kan verdim ne bir değerimde bi anormallik vardı ne de emgde. Sonuc eve bomboş geldim bir kutu benexolla(b12). Ha bu arada nörologtan önce de bi g cerrahiye göründüm koltuk altımda bir şişlik ve ağrı oldu ama orda da ultrasonda hiçbir şey görülmedi. Ben böyle bana ne oluyor diye diye iyice kendimi hasta psikolojisine soktum ben polinöropati mi oldum diye kendimi kahrettim. Geçtiğimiz kasım Aralık ve Ocak ayı resmen ızdırap icinde yatağımdan çoğunlukla cıkmayarak gecti.. en sonunda kendimde bir şey olmadığıma ikna olmaya başladım ve toparlandım işe girdim, halen de çalışıyorum. Ayak parmaklarımdaki uyuşukluklar gitti evet ama ayaklarımda bir süre uyuşmalar gerilmeler devam etti, şuanda yok. Şuanda güncel problemlerim baş dönmesi ama bu dönme daha çok tansiyon düşmesi gibi oluyor ve pozisyonel bir dönme. Yani basımı öne egdigimde mesela yaşıyorum, hala daha gözlerim net görmüyor yani göz keskinliğim geçen seneden beri azaldı ama ben buna alıştığım icin gün içerisinde rahatsızlık vermiyor artık. Bir başka yaşadığım sıkıntı bazen hala korkuyorum kas hastalıklarından ve bacaklarımda titreme yaşıyorum bunu anksiyeteme bağlıyorum ama gerçekten güçsüzleşmiş de olabilirim spor vs yapmıyorum sonucta. Çok uzun oldu bunu yazayım devam edeceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çok uzatmadan ben bir kaç sey daha yasıyorum. Ayaklarımda venöz göllenme oluyor örneğin sıcak duşta tansiyonum düşüyor, her zaman olmasa da. Zamanında çok göğüs ağrısı yaşadım, çarpıntı da yaşadım ama hic üstüne gitmedim.. tüm bunlar araştırma yaptığımda dysautomia diye bir sendroma çıkıyor. Yani otonom sinir sistemi bozukluğu. Sebebi bilinmiyor altında eğer organik bir şey yoksa neden olduğu bilinmiyor, nasıl geçer bilmiyorum ama ben bu bilgilere ulaştım. Belki sizin hastalığınızla alakası yoktur ama benim yaşadıklarıma çok benzer semptomlar var ve yaşadıklarımda uyuşuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaptığınız uzun ve detaylı yorum için çok teşekkür ederim. Fakat birden fazla nöroloji doktoruna göründüm. Herhangi bir migrenle alakalı durum üzerinde durmadılar. 1 ay içerisinde 3-4 kez muayene yapıldı. Herhangi bir olumsuz teşhis koyulmadı. Benim uzun zamandan beri korktuğum, beyinle alakalı bir durum vardır. Beyin damar tıkanıklığı, beyin tümörü veya beyinde anevrizma tarzı şeylerden korkum olduğu için hep kafamda bunlar için kurdum. Bütün nasıl belirtiler vericeklerini de bildiğim için, bu belirtilere benzer en ufak bir şey olduğunda, kafamda kurmaya başlıyorum. Ama beyin MR’ı da temiz çıktıktan sonra doktorlar tekrar tekrar MR’dan sonra muayene edip bir sıkıntı bulmadıklarında, bir şeyin yok diyip yolluyorlar. Doktora gittiğimde, para verdiğim ve zamanı harcadığımla kalıyorum. Tekrardan tavsiyelerin için teşekkür ederim. Saygılar. -
bu arada sizi etiketlemedim ama mesajlarım sizeydi @panicattack.
-
Demek ki strese bağlı 😔 biliyor musunuz etrafımda insanlara bakıp kıskanıyorum millet saltanati parayi pulu kıskanır ben insanların sağlıklarını kıskanıyorum sosyal hayatım sifir
@panik hayat inanın ben de çoooookkk kötü zamanlar geçirdim. O kasım-aralık ayında her gün ağlıyırdum her gün yatağın içerisinde yatıyorudm sadece. O kadar kötü belirtiler yaşıyordum... Şimdi daha iyiyim ama hala geçmedi, hala hayatım eskisi gibi değil. BEN eskisi gibi değilim. O eskidenki güçlü, çevik, pratik kız yok. Bunun için kendini zorlayan bir kız var. En çok zoruma giden bu... Belki konu sahibi arkadaşın dediği gibi bende de boyun düzlemesi vs olabilir ben hiç MR cekinmedim. Ama bunca şeyi devamlı olması beni bu sinir sistemimin yıpranması ihtimali üzerinde durmama itiyor. Önceki zamanlarda bu olaya 'nevrasteni' deniliyormş ve hastalara yatak istihareti öneriliyormuş ama bu iyi gelmiyormuş. Ben de kendimdem fark ettiğim şey hareket ettiğim günler belirtilerim daha az ve daha iyi hissediyorum. Evde olduğum günler çok daha kötüyüm..
-
quote:
Orijinalden alıntı: atanamayankedi
Merhaba şuan tüm yazdıklarınızı hızlı bir şekilde okudum ve yazıyorum. Öncelikle yaşadığınız şeyleri yaklaşık 1 yıldır her gün farklı farklı semptomlarla yaşıyorum. Biraz kendimden bahçedeyim, geçen sene KPSS için ders çalışıyordum ve malum pandemiden dolayı binada üniversiteden apar topar eve geldim, eve hapsolduk. Sürekli ders çalışır bi vaziyetteydim, ekrana kitaba bakıyordum sürekli. Bu süreçte ilk olarak gözlerim çift görmeye başladı yani bana çift görüyor gibi geliyordu hemen doktora gittim çift görmediğimi ama odak sorunumun olduğunu muhtemelen gözlerimin kurduğunu bi gariplik görmediğini söyledi, yolladı. Ben de göz damlası kullanmaya başladım ve lens kullanımımı azalttım. Bir miktar göz damlasından yanıt aldım, bu süreçte icinde bitmek bilmeyen bir huzursuzluk vardı ama ben bunu KPSS stresine bağladım. Daha sonra yazın bir düğüne katıldım ve uzun süre topuklu ayakkabı giymek durumunda kaldım bu beni baya zorladı ama evlenen kişi kardeşim gibi oldugu icin mecbur kaldım. Eve döndükten sonra işte asıl sorunumla tanıştım ayak parmağım uyuşuk kalktım. Ve ne olduğunu anlayamadım 2 ay bekledim bir türlü gecmedi bu süreçte araştırdım, durdum MSten ALS ye her türlü hastalıktan korkar oldum ve bu korkuların yüzünden belki de kas güçsüzlükleri yaşamaya başladım yani güçsüzlük derken bacaklarım titriyordu. En sonunda nörologa gittim emg cekildi kan verdim ne bir değerimde bi anormallik vardı ne de emgde. Sonuc eve bomboş geldim bir kutu benexolla(b12). Ha bu arada nörologtan önce de bi g cerrahiye göründüm koltuk altımda bir şişlik ve ağrı oldu ama orda da ultrasonda hiçbir şey görülmedi. Ben böyle bana ne oluyor diye diye iyice kendimi hasta psikolojisine soktum ben polinöropati mi oldum diye kendimi kahrettim. Geçtiğimiz kasım Aralık ve Ocak ayı resmen ızdırap icinde yatağımdan çoğunlukla cıkmayarak gecti.. en sonunda kendimde bir şey olmadığıma ikna olmaya başladım ve toparlandım işe girdim, halen de çalışıyorum. Ayak parmaklarımdaki uyuşukluklar gitti evet ama ayaklarımda bir süre uyuşmalar gerilmeler devam etti, şuanda yok. Şuanda güncel problemlerim baş dönmesi ama bu dönme daha çok tansiyon düşmesi gibi oluyor ve pozisyonel bir dönme. Yani basımı öne egdigimde mesela yaşıyorum, hala daha gözlerim net görmüyor yani göz keskinliğim geçen seneden beri azaldı ama ben buna alıştığım icin gün içerisinde rahatsızlık vermiyor artık. Bir başka yaşadığım sıkıntı bazen hala korkuyorum kas hastalıklarından ve bacaklarımda titreme yaşıyorum bunu anksiyeteme bağlıyorum ama gerçekten güçsüzleşmiş de olabilirim spor vs yapmıyorum sonucta. Çok uzun oldu bunu yazayım devam edeceğimSizin bahsettiğiniz belirtiler de yine boyun düzleşmesi ile alakalı. El ve/veya ayak parmaklarında ağrı/yanma/uyuşma. Bacaklarda elektriklenme, uyuşma hissiyatı büyük oranda bel düzleşmesi ya da fıtığı ile alakalı. Ancak ayak parmaklarındaki sorunlar boyun düzleşmesi ile alakalı. Kaslarda özellikle kollarda güçsüzlük ya da ağırlık ağırlık hissiyatı. Topuklu ayakkabı giydiğinizde şikayetin artması da bu durumu destekliyor. Ayrıca bu konuda daha önce belirttiğim onlarca diğer belirti de yine düzleşme ile alakalı (mesela çift görme, çınlama, kapalı alanlarda tahammülsüzlük vs) kesinlikle bel ve boyun mrı çektirmenizi öneririm. (İkisi aynı anda çekilebiliyor). Fizik tedavi doktoruna gidin eğer o gerek görürse sizi beyin cerrahına ya da nörolojiye yönlendirir. Gece uyurken ya da sabah uyanınca kollarınız ya da bacaklarınız ile ilgili bir durum yaşıyor musunuz? KPSS ye çalışırken uzun süre öne eğik durdunuz mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ya çok garip değil mi bütün panik atak hastalarında mi düzleşme olur benim de boynumda var . Of bilmiyorum gerçekten ben de eski enerjimi çok özledim ama ben eskisi gibi kötü degilim iki minnak bebeğim var ikizler onlarla meşgul olunca anksiyete çok vakit kalmıyor ama arada sıkıştırıyor şiddeti artınca aslında hep var ama şiddeti düşük oluyor ama artınca çocukları bırakıp kendimi balkona atıyorum delirecek gibi oluyorum ellerime ayaklarıma hakim olamiyorum yüzümü ovusturuyorum tüm bedenim uyuşuyor tansiyonum nabzım yükseliyor taaaki bir saat iki saat sürüyor hayat kalitem düşüyor ve en kötüsü insanlar anlamıyor herkes hastalık hastası olduğunu düşünüyor gerçekten bunaldım sorumluluklarım olmasa alır başımı giderdim heralde 😔 bebislerim için ücretsiz izne ayrıldım bu kez tam mahvoldum eve hapsoldum pandemi de cabası 😐
evet kpss çalışırken öne eğik durdum malesef masada oturmaktan ama insanlar onlarca yıl çalışıyor bir şey olmuyor. bende böyle şeyler olması çok can sıkıcı. altta yatan bi bozukluk oldugunu hala düşünüyorum ama..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X