arkadaşlar üniversite go dan baktım 2 tane sağlık bilimleri üniversitesi var ikisinin de sıralaması farklı,ikisinin farkını anlayamadım biri ingilizce mi acaba ? bilen biri aydınlatırsa sevinirim
biri uluslararsı tıptı o kötü puanlı iyi puanlı da hamidiye olması gerek
ingilizce olsaydı yanında belirtirdi
Biri İstanbul biri Ankara Hatta yenileri de açılacak başka şehirlerde
Ankaratıplı
kullanıcısına yanıt
evet hocam öyleymiş yök atlastan baktım şimdi uluslararası olan 7k arkadaşımın bir tanıdığı var sıralaması geçen sene 6 bindi ingilizce okuyor dedi
navi markelofN
kullanıcısına yanıt
hayır hocam ankarada olan yazıyor yanında ankara diye biraz daha aşağıda,bunların ikisi de istanbulda
olddirtytshirt
kullanıcısına yanıt
Tamam hocam sağol öğrendim ben de sayende
navi markelofN
kullanıcısına yanıt
7k olan uluslararası(ingilizce) 5k olan türkçe ikisi de istanbulda
merak ettiğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz
Uluslararası olması daha avantajlı değil mi?
Dr. Scofield
kullanıcısına yanıt
uluslararası olması daha avantajlı değil mi diye sormuş hocam biri ben de merak ettim
olddirtytshirt
kullanıcısına yanıt
Hocam Özellikle bazı hocaların ingilizcelerini anlama noktasında sıkıntı yaşadığını belirten arkadaşlar olmuştu.Onun dışında zaten lablarımız ortak. 40 yks ile 80 yösle öğrenci alıyor. Fazlaca yabancı var "uluslararası" olmasının esprisi de bu galiba
Konuyla alakasız ancak SBÜ zorunda olmadıkça yazmayın, hele Uluslararası Tıp kısmını hiç yazmayın. Hoca bile bulmak konusunda sıkıntı çekiyorlar, gelen hocaların ingilizceleri ise yerlerde maalesef
efsogaren
kullanıcısına yanıt
merhaba hocam birkaç sene önce konusmuştum sizinle kaç oldunuz ?
5 oldum hocam, okula dair görüşlerim hiç olumlu yönde gitmedi aksine her geçen gün daha da olumsuzlaşıyor