Şimdi Ara

Sağlık mı mühendislik mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ygs-2 sıralamam 30k mf-4 sıralamam 45k tıp ya da diş istiyordum olmadı zaten mezundum. ygsden tercih yapıp ftr ya da beslenme ve diyetetik mi yazsam yoksa mf-4 den mühendislik mi yazsam ? ben hep sağlık sektörü istediğim için ftr ya da beslenme ve diyetetik yazmak daha cazip geliyor.sizce ne yapmalıyım ?

• up
  • Bencede beslenme ve diyetetik ve ftr çok güzel meslekler, baktın meslekten canın sıkıldı sermaye de yapmışsın açarsın Bi spor salonu geleni geçeni zayıflatırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolbro35

Bencede beslenme ve diyetetik ve ftr çok güzel meslekler, baktın meslekten canın sıkıldı sermaye de yapmışsın açarsın Bi spor salonu geleni geçeni zayıflatırsın

yorum için teşekkürler
  • quote:

Bencede beslenme ve diyetetik ve ftr çok güzel meslekler, baktın meslekten canın sıkıldı sermaye de yapmışsın açarsın Bi spor salonu geleni geçeni zayıflatırsın

peki hocam karabük zonguldak gibi şehirlerde ftr okumak mı yoksa konya ya da samsunda beslenme ve diyetetik okumak mı daha mantıklı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynsktlhnsr

quote:

peki hocam karabük zonguldak gibi şehirlerde ftr okumak mı yoksa konya ya da samsunda beslenme ve diyetetik okumak mı daha mantıklı ?

Valla söz konusu sağlık sektörü olunca nerede okuduğunun pek bir önemi yok işsiz kalmassın yani , ama ortam olarak diyorsan zonguldağın pek de iyi olmadığını söyleyebilirim, Bi şehir araştırması yap derim

• hocam benımde 48k hacettepe hamsırelıkmı yoksa muhendıslıkmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öğretmenlik mi, Mühendislik mi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • karabükte yaşayan biri olarak öğrenciye hitap eden bir şehir değil hele ki büyük şehirden geliyorsan fazlasıyla zorlanacağın bir yer ben samsun yaz derim açıkcası ( ayrıca netten üniversiteleri ve okuyanların yorumlarını şehirleri araştırıp daha sonra aklına takılan şeyi sorarsan daha etkili olur senin için şunuda önereceğim gitmek istediğin üniv bölümünün akademik kadrosuna muhakkak bak kendini ne şekilde nasıl yetiştirebileceğini görürsün )
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendiyolunda96

hocam benımde 48k hacettepe hamsırelıkmı yoksa muhendıslıkmı

ben mühendislik tercih ederdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: öziii

karabükte yaşayan biri olarak öğrenciye hitap eden bir şehir değil hele ki büyük şehirden geliyorsan fazlasıyla zorlanacağın bir yer ben samsun yaz derim açıkcası ( ayrıca netten üniversiteleri ve okuyanların yorumlarını şehirleri araştırıp daha sonra aklına takılan şeyi sorarsan daha etkili olur senin için şunuda önereceğim gitmek istediğin üniv bölümünün akademik kadrosuna muhakkak bak kendini ne şekilde nasıl yetiştirebileceğini görürsün )

benim geleceğim şehir de elazığ burası da öğrenciye pek hitap eden bir şehir değil fakat karabük hakkında da hiç iyi şeyler duymadım bu da beni beslenme ve diyetetike yönlendiriyo

• coolbro35 kullanıcısına yanıt
    ne demek nerde okuduğunun önemi yok sence insanlar boşuna mı marmara ftrde okuyo doğuda okumak varken ?

düzgün yerlerde işe başlarken ders transkriptine bakıyolar öncelikle haberin olsun
  • Iyi bir yerde mühendislik oku derim . Kendini geliştirir paranın anasını ağlatırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: ynsktlhnsr

arkadaşlar ygs-2 sıralamam 30k mf-4 sıralamam 45k tıp ya da diş istiyordum olmadı zaten mezundum. ygsden tercih yapıp ftr ya da beslenme ve diyetetik mi yazsam yoksa mf-4 den mühendislik mi yazsam ? ben hep sağlık sektörü istediğim için ftr ya da beslenme ve diyetetik yazmak daha cazip geliyor.sizce ne yapmalıyım ?

Geçen sene bende beslenme ve diyetetik ile mühendislik arasında kalmıştım.mühendislik seçtim Yıldızda okuyorum şimdilik memnunum.Beslenmeyi parası için seçecekseniz seçmeyin hocam,zira kendi yerlerini açamıyorlar(ben açabiliyorlar diye biliyordum yanlış biliyormuşum),devlette fix 2200-2500 arası alırsın,özelde limit sensin fakat çok vereceklerini sanmıyorum.He ama ftr geliyorsa yazmanı tavsiye ederim bana ftr gelmiyordu o ayrı.:D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.