Şimdi Ara

Sağlık personeli gelirleri hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hastane ortamını bilen bir hocam bilgisini paylaşabilirsiniz çok sevinirim.

radyoloji veya laboratuvar teknikerliği gibi bölümlerin maaş olanakları nasıldır? Tabi büyük beklentiler içinde olmamak gerek ama devlette en azından iş bakımından rahat olacağını düşünüyorum. Açıkçası sorumluluğu fazla diye 4 yıllık ağır lisans bölümleri yazmak istemiyorum, hemşirelik de pek bana göre değil kanısındayım.

Teşekkürler, saygılar.

• radyoloji 10-15 senede emekli oluyor diye biliyorum, yediği radyasyondan dolayı.
    yapabilirim dersen 2 yıllık diş protezliğ bölümü de bakabilirsin. ambulans şöförlüğü ya da.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

Valla radyolojiden vazgeçtim gibi son duyduklarımdan sonra  En azından yaparken zevk alacağım bir meslek istiyorum. Bir de dikkat eksikliğimden dolayı şoförlük istemiyorum hatta araba bile kullanmak istemiyorum her ne kadar ileri olmasa da. En son metalurji ve malzeme mühendisliği ilgimi çekmişti onun hakkında bilginiz varsa dinlemek isterim sizden.

• metalurji fabrikada özel sektörde çalışır, devlet'te iş var mı bilgim yok. sağlık sektöründe en azından çalışcağın ortam steril temiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne duydunuz hocam bize de açın 

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Hocam aslında çok güzel bir bölüm benim için. Yalnız şöyleki her sene rutin muayeneden geçmeniz ve işi yaparken sürekli olarak bir cihaz takmanız gerekiyormuş. Bunu bugün forumdan birkaç hocamız da söyledi. Lakin bunlar işi yapmamıza çok mani teşkil edecek şeyler değil bence, asıl sorun hangi güvenlik önlemlerini alırsanız alın radyasyondan %100 olarak korunamıyormuşsunuz -duyduğuma göre-. Hatta geçen gün rastladığım bir haber ise şu şekilde:

Melike Şahinyoutube
    Kayseri'de Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde 12 radyoloji teknisyeninin kanser olduğu iddiaları gündemde. Başhekim Prof.Dr.Kudret Doğru, 12 kişide tiroid rahatsızlığı görüldüğünü, ikisinin ameliyat edildiğini doğruladı.Peki radyoloji birimlerinde alınan güvenlik önlemleri yeterli mi?
    https://www.youtube.com/watch?v=PiMPXVbuZiA&feature=youtu.be

Aslında yazmayı istediğim bir bölüm çünkü benim gerçek manada tek rahat edeceğimi düşündüğüm bölüm bu. Eğer fikrimde yanlışlık varsa sizin de düşüncenizi paylaşmanızı bekliyorum. Çok teşekkürler.

• 2 yıllık onlisans sağlık atama puanları çok yüksek. Bizim fakültede de dgs ile geçenler var. Radyolojiden, paramedikten, ağız ve diş sağlığından vs. Gelirleri iyi ama belirttiğim gibi atamaları sıkıntı ve puanları çok yüksek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • diamante35 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam bilgi için. Sağlık Yönetimi bölümü hakkında bilginiz var mı? Acıbadem veya Medipol gibi iyi bir okulda okusak iyi bir tercih olabilir mi? Devlette veya özelde?

• İki yıllık sağlık okuyayim hemen atanip bol para kazanayım fikri biteli oluyor baya. Sistem öyle işlemiyor. Iyi üni+iyi bölüm= Kolay is bulma+ortalama maas. Kötü bölüm+kötü üni= Zor is bulma+ortalama maas. Ya kpssde calisacaksin ya yksde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sağlık yönetimini acikogretimden de okuyabilirsin. Ayrıca tezsiz yüksek lisans programı. 4 yıllık lisans bitirip+ tezsiz yl yapıp okuman daha mantıklı(bence).

• Eastai kullanıcısına yanıt

Yo hiç de bitmedi. 2 yıllık önlisans sağlık okuyanlar ilk100k dışındaki tum lisans mezunlarından rahattir

• kendinigelistirentasrali K kullanıcısına yanıt
    Iyi üni iyi bölüm diyorum. Sence 100kdaki eleman bu ikisini ayni anda yapabilir mi? Muhalefet olmak icin dusunmeden konusuyorsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ön lisansların girdiği kpssden 85 üstü almak o kadar da zor değil hatta lisans sınavından bile kolay oluyor soruları

Saglik yonetimi ne oluyor ne yapiyorlar tıp okuyup bu bolumu de okuyanlar var

• Eastai kullanıcısına yanıt

Sen düşünmeden yazmışsın asıl. Tabii ki iyi üni iyi bölüm 2 yıllık sağlıktan daha iyi olacak. Tespit yapmış gibi yazmış bir de

• Zackherney1 Z kullanıcısına yanıt

Bir sağlık kurumunun genel iç ve idari işlerini yöneten kişi. Yöneticilik bir nevi.

Ama bu bölüm hakkında hiç iyi yorumlar okumadım maalesef.

• Hiçbir bölüm hakkında iyi yorum yok zaten,herkesin kendi kararı. Hayat sizin hayatınız çünkü.

• tıbbi sekreter full ek mesai ile 66bin almış

https://forum.memurlar.net/konu/cevap/c3c869a9-32bc-ee11-b162-a0369f7d1d8e/

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.