< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Sağlık raporundan sonraki süreç
-
-
e devletten oluyor işlemler
-
e devlette hala tecilli gözüküyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1-2 güne düşer düşmezse şubeyi arayıp söyleyin düzeltirler
-
Düştü sisteme hallettim hizmet tercihlerimi sınıflandırma bekleniyor bu ne zaman açıklanır acaba tahmini olarak bir vakti var mıdır ne zaman gideceğimi öğrenmem lazım bir an önce sıralamada ilk kasım celbini 1 e yazdım
1-10 Eylül arası askerlik durum belgenizi kontrol edersiniz. Şuan 14 kasım 2024e kadar ilişiği yoktur yazıyor sanırım. (Edevlette askerliğim sayfasınada yeşil dikdörtgen kısımda da yazar)
O 14 kasım tarihi, süreç sonunda aynı kalırsa 31 ekimde sınıflandırma sonuçlarına bakarsınız. 14 kasım tarihi, arada şubata kayabilir geri dönebilir. Sabit kaldığı tarihi baz alırsınız. 1-10 Eylül arası günde 1 kontrol edersiniz 3-5 gün boyunca tarih değişmezse, son hali odur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam peki sınıflandırma belli olmadan aralık-ocak kayabiliyor mu? Yoksa bu kayma direk sonraki celp dönemi olarak mı oluyor? (Şubat gibi.)
Çünkü yedek subay başvuranlar sadece ilk aylar gidebiliyor, daha sınıflandırma olursa kayarsa o zaman düşmüş mü oluyor bu ihtimal?
-
Sınıflandırmalar 3 aylık (celp) olduğu için kalanları mecbur bir sonraki celbe kaydırıyorlar.
Olay şu şekilde muhtemelen:
Diyelim kasım celbi için 50 bin ihtiyaç var. Ama aday havuzunda(yoklamasını tamamlamış, sağlıktan geçmiş herkesi havuza alıyorlar) 100 bin kişi var. 50 bini ihtiyacına göre seçip geri kalanı şubat celbine kaydırıyor. Mesela yoklama kaçağı olanlara kaydırma yapmıyorlar (şimdilik).
Şubat celbine kaydırılanlar için şans devam ediyordur. "Şubata kaydırdılar er çıkacam" diye bir durum bence olamaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam sence beni kasım celbine alırlar mı normal er olarak bugün başvurdum 3 gün var bitmesine
Bekleyip göreceksiniz, şu olur demek zor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X