Şimdi Ara

Sağlık sektöründe çalışma şartları. Bim'de çalışmak mı zor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özel hastanede çalışıyorum, branşım Radyoloji normalde haftalık 35 saat çalışılıyor ama eleman eksikliği o bu derken mesai saatimiz çok artıyor ve mesai parası ödenmiyor, izin olarak vereceklermiş.

Mr, tomografi de çok tecrübeliysen maaşın 28 bin civarı ve çok yoğun bi bölüm.

Gece 12 de gidip, sabah 8 de çıktım, aynı gün 16 da gidip, gece 12 de çıktım ve gece 1 de evde olup uyudum sabah 9 da tekrar geldim, evli olsam kadın bırakır gider beni :))

İmkanınız varsa devlete atanın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Efendine hizmet etmişsin. Sevinmeli sin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diş hekimiyim öyle bir iş bulsam istifa edip o işe başlarım 35 saat danimarkadakiler calisiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: William0

Diş hekimiyim öyle bir iş bulsam istifa edip o işe başlarım 35 saat danimarkadakiler calisiyor

28 bin alıyormuş ciddi olamazsın diş hekimleri 28 bine tavmı oluyor ?

• Sağlıkta özel sektör=kölelik
    Allah yardımcınız olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: diamante35

Sağlıkta özel sektör=kölelik
    Allah yardımcınız olsun
    Tşk ederim sizdemi öylesiniz

• Catcheee C kullanıcısına yanıt

Ben hemsirelik öğrencisiyim daha :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yasal çalışma saati kadar çalışabiliyorsan kendini şanslı saymalısın özel kurumda. Ben de 3 seneye yakın özel hastanelerde çalıştım ama hiç yasal saat kadar az çalışamadım. Daha sonrasında atandım kurtuldum şükürler olsun. Bölüm lab.

• quote:

Orijinalden alıntı: burak23358

Yasal çalışma saati kadar çalışabiliyorsan kendini şanslı saymalısın özel kurumda. Ben de 3 seneye yakın özel hastanelerde çalıştım ama hiç yasal saat kadar az çalışamadım. Daha sonrasında atandım kurtuldum şükürler olsun. Bölüm lab.
    Devlette rahatmısın hocam, çok fark varmı maaş nasıl

• Catcheee C kullanıcısına yanıt
    Özele göre tabii ki rahat sayılırım enazından belli standardları var ve resmi çalışma saatlerine uyuluyor. Maaş olarak özelde asgari alıyordum şimdi asgari×2,7 gibi düşünebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak23358 -- 26 Nisan 2025; 0:25:40 >
  • Sağlıkçı olsam bedava da olsa saç ekim , estetik tarafında çalışırım. En avantajlı yer, az bilgi çok kâr . Komplike olmayan bir alan.

Gidip bim de çalışmak mantikli bir seçenek degil. Fakat farklı tecrübeler yaşamak isteniyorsa bir süre yapilabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.