Şimdi Ara

[b][/b]Sağlık Sigortası Hakkında Yardım İstiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıda linkini verdiğim alico (American Life Hayat Sigortası) tarafından arandım carufursa aracılığıyla numaramı alıp aramışlar anlaşmaları mı ne varmış, ben başta istemedim çok direndim ama tabiri caizse resmen kafamı ütüledi kadın benimde boşluğuma geldi kabul ettim. (aslında kesinlikle etmemem gerekliydi haklısınız)
    Araştırdım ve internette pek olumlu yorumlar bulamadım açıkcası hani hiç iyi diyen biri yok ama şikayetvar.com da baya bi şikayet var ayrıca bi arkadaşımla konuştum onada benzer bi sigorta yapmışlar 1 sene para yatırmış hizmet alamamış zerre derecede memnun kalmamış.
    Şu anda ben inanın çok muallakta kaldım ne yapsam kararsızım aylık 17.5 lira ödemeli olan 1 senelik hayat sigortasından yaptırdım. Benim yaptırdığım sigortadan yaptıran varmı aranızda yada bu şirkete daha önce ferdi kaza sigortası yaptıran yada yakınları yaptıran arkadaşların olumlu yada olumsuz yorumları varsa benimle Acilen paylaşması çok önemli şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Firmanın Linki AMERICAN LIFE HAYAT SİGORTA
    http://www.alico.com.tr/

Şikayetvar.com Linki İncelemeniz İçin

http://www.sikayetvar.com/sikayetoku/k/338/f/4915/g/American+Life+Hayat

• Ciddi ve benim açımdan Önemli bi konu açıyorum cevap yok, abuk subuk konulara bir sürü cevap var bence burası konu dışı ciddi konular yeri değil.
  • Hayat sigortası ve ferdi kaza sigortalarında 1 sene boyunca para yatırsan dahi geri ödeme vs olmaz hiçbir şekilde geriye para alamassınız.Hayat sigortalarında ölüm sonrası lehdar(eş çocuk vs) kim ise o poliçenizde belirtilen tutarı alabilir.Ferdi kaza sigortalarında ise kaza sonrası POLİÇİNİZDE BELİRTİLEN MİKTAR tutarınca ödeme alabilirsiniz.
    Sağlık sigortaları ise çok kapsamlı olmakta ve yaş grubuna özel olarak düzenlenmektedir.Ayrıca aylık 17 liraya 1 senelik hayat sigortası çok çok fazla ancak birikimli hayat sigortası yaptırmış olabilirsiniz telefonla arayıp tekrar bir sorun.American Life şirketi dünyada büyük ve temiz bir şirket olmasına rağmen Türkiyede kötüdür bunun nedeni ise kalitesiz elemanlardır.Konu hakkında elimden geldiğince yazdım özel bir sorunuz olursa PM atabilirsiniz genelde konu takip etmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8C79990A -- 14 Nisan 2011; 18:29:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.