Şimdi Ara

ehliyet için sağlık raporu yardım. EDİT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben ehliyete yazılacağım yaş doldu kursları gezdik sırayla sonunda bir tanesi ile anlaştk adam bana bi liste yaptı verdi şunları getirmen gerekli dedi

kimlik fotokopisi

sicil kaydı

açıktan okuyorum okduğuna dair bir belge

4 adet biometrik foto

ve sağlık raporu

bu gün bali bazıları haledeyim dedim işe koyuldum ptt ye gittim e devlet şifresi aldım sona internet kafeye gidip sicil kaydımı çıkardım ilk kez çıkardımdan biraz uraştırdı neyse çıkardım temiz zaten onu çıkardım ondan sonra kimlik foto kopi çektirdim sona aile hekimine gidecektim saat geçmiş pazartesiye kaldı

soramk istediğim şimdi ben aile hekimine pazartesi gidip sağlık raporu isteyeceğim diyecem yanımda götürmem gerekn birşey varmı ? ve aile hekimi rapor ücreti ne kadar ? b sınıfı için çıkaracağım

Edit ;

Daha öncede çokkez gittiğim aile hekimi sadece ad soyad sordu ve raporu verdi sadece 1 fotoğraf verdin okadar hiçbirşey sormadi ad soyad dışında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakkal__gazi -- 8 Ağustos 2016; 16:51:10 >

• Aile hekimine rapor için ücret ödemiyorsun ve yanında bir adet fotoğraf götüreceksin..başka birşeye gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakkal__gazi B kullanıcısına yanıt
    Sağlık raporuna foto yapıştırıyor doktor bide gözlüklüysen gözlüksüz git aklına gelmezse test etmez ederse rapora gözlüklü yazıyor

• Biyometrik fotoğraf götür, 2 tane ne olur ne olmaz.

• Aile hekiminden rapor alabilmek için önceden randevu alarak gidilmeli. 1 adet biyometrik fotoğraf ile ücretsiz olarak alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

Aile hekiminden rapor alabilmek için önceden randevu alarak gidilmeli. 1 adet biyometrik fotoğraf ile ücretsiz olarak alabilirsin.

Tamamdır iyi oldu hocam zaten yeterince m asraf olucak

• quote:

Orijinalden alıntı: cagatay_igci

Sağlık raporuna foto yapıştırıyor doktor bide gözlüklüysen gözlüksüz git aklına gelmezse test etmez ederse rapora gözlüklü yazıyor

Gözlük yok hocam sağolun bilgiler için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakkal__gazi -- 6 Ağustos 2016; 0:54:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hdplus

Biyometrik fotoğraf götür, 2 tane ne olur ne olmaz.

Onu ben tam anlamadım vesikalık mi demek o

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyttatar

Aile hekimine rapor için ücret ödemiyorsun ve yanında bir adet fotoğraf götüreceksin..başka birşeye gerek yok.

Fotoğraf vesikalık denen foto demi hocam

• bakkal__gazi B kullanıcısına yanıt
    Fotoğrafçıya biyometrik fotoğraf diyeceksiniz yeni ehliyet yasasında biyometrik fotoğraf gerekiyor
  • Evet vesikalık fotoğraf fakat türü biyometrik yani belirli bir açıdan ve rötüşsüz hazırlanıyor. Ehliyet vb. için artık bu tür fotoğraf kullanılıyor, normal vesikalık çektirip gitmeyin, yanlış olur. Bizim aile sağlığı hekimi 2 adet biyometrik fotoğraf kullanmıştı.

• Garanti olması için 2 tane biyometrik fotoğraf götürün. Size bazı testler uygulayacak. Aklımda kalanlar:
    -Göz testi(göz muayenesindeki gibi)
    -Kulak testi(kulağınıza fısıldadıklarınızı tekrar ettirecek)
    -Gözleriniz kapalı şekilde kollarınızı açtırıp parmak ucunuzla burnunuza değdirtecek.
    -Size sağlık sorunu ile ilgili bir form doldurtacak.

Belki daha fazla test yapmıştır ama aklıma gelenler bunlar :)

• Ben sağlık raporu alalı 2 hafta oldu. Aile hekiminden aldım, 1 adet vesikalık verdim sadece. Denge, göz testi yaptı bi de ellerime baktı titreme var mı diye. 5 dk anca sürüyor muayene

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: createemir

Garanti olması için 2 tane biyometrik fotoğraf götürün. Size bazı testler uygulayacak. Aklımda kalanlar:
    -Gözleriniz kapalı şekilde kollarınızı açtırıp parmak ucunuzla burnunuza değdirtecek.

Her şey tamam da duyma işi ne alaka ? Ben ehliyet alırken gözünde bir problem var mı diye sordu doktor yok dedim fotoğrafı yapıştırıp vermişti

• Sağlık raporu için biometrik fotoğrafa gerek yok vesikalık yeterli

• Konuya ek olarak kan grubun kimlikde yazmiyorsa kan grubu kartıda lazım olucak ilerde şimdiden almaya çalış
    Yaklaşık 500 lira harç parası olucak direksiyonu geçtikten sonra şimdiden hazır et
    Direksiyonu geçtikden sonra 20 gün sonrası için emniyetten randevu al
    Çünkü sertifika en gec 15 günde çıkar böylece zaman kaybetmemis olursun
    Ehliyet yenilemeleride olduğu için bu dönemde emniyetten randevu en erken 13 14 gün sonraya veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Çelik

Sağlık raporu için biometrik fotoğrafa gerek yok vesikalık yeterli

Bana kurs alırken mutlaka biyometrik olmalı demisti

• Sağlık raporundaki foto ile dosyaya verdiğim fotolar farklı benim.Sağlık raporu için randevu falan almadım gittim öylesine geçerken,sıra no alıp girdim.Test falan yapılmadı fakat gözlüklü olduğum için sen yine bir git baktır diye göz doktoruna yolladı.
  • ben ehliyet alirkem muayne olmadim bir sorunun varmi dedi yok dedim verdi 2 dakika surmedi bile tabi 4 sene onceydi

• quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

quote:

Orijinalden alıntı: createemir

Garanti olması için 2 tane biyometrik fotoğraf götürün. Size bazı testler uygulayacak. Aklımda kalanlar:

Her şey tamam da duyma işi ne alaka ? Ben ehliyet alırken gözünde bir problem var mı diye sordu doktor yok dedim fotoğrafı yapıştırıp vermişti

Korna, siren, ambulans, itfaiye :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.