Şimdi Ara

SAĞLIKÇIYIM DARP EDİLDİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler özel bir hastanede çalışıyorum gece nöbetindeyken saat 04.00 sıralarında 2 tane alkollü ve ukala tipte hasta geldi hemşirenin yaptığı pansumanı beğenmedi yetersiz gördü falan bağırıp küfürler etmeye başladı ardından zayıfım diye gözlerine beni kestirdiler herhalde yumruk atmaya başladılar ben de kareteye gidiyordum bi kaç sene evvel bıraktım, olayda sadece gard alıp 6-7 tane yumruklarını blokladım ikisine de hiç vurmadım eğer adamları indirseydim suçlu mu olurdum bu konularda bilgili olan var mı?

• Muhtemelen olurdunuz. Ama boyle durumlarda yapilmasi gereken sey de mudahale etmek. Yoksa ceker bicagi keserler valla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NoNickMan kullanıcısına yanıt
    Hastaneden kovulmak umrumda değildi de mahkemelik olmak falan vurmama engel oldu malum memuriyete girmeye çalışıyoruz.
  • Vardı da bi anda oldu yakında değildi o da
  • güvenlik kamerası varsa ilk onlar vurduğunda müdafaya girerdi.
  • Taksaydınız neşteri hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Br00klyn28 kullanıcısına yanıt
    Neşter değil dişlerini eline vericektim :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Doktora git hocam
  • yyildirayy kullanıcısına yanıt
    Doktor sadece izledi
  • Hocam teknik olarak şiddet uygulardım ben olsam. Kameraya yansırsa çok abartı olmasın ama nokta vuruşlar yap. Öncesinde hafif bir tartaklat ama kendini ki nefsi müdafa olsun tartışmasız. Malum muz cumhuriyetindeyiz, o alkolik saldırganlar sana karşı haklı çıkabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.