DANİ JARQUE Geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden espanyolun ggenç kaptanına herkes üzülmüştür.Daha henüz 25 yaşındaki futbolcu kalp krizi yüzünden hayatını kaybetti
MİKLOS FEHER Belki son dönemlerde macar futbolunun kazandırdğı en büyük yetenekti daha gençti 18 yaşında portoya transfer oldu ordan ezeli rakip benfica da oynadı.Vitoria maçında gol sevincini fazla abartınca sarı kart gördü hakeme gülüp arkasını döndüğünde bi anda yere yığıldı vve 1 saat 40k sonra hayatını kalp yetmezliğinden kaybetti.Simao ve thiago nun ve tüm benficenın sahada kahrolması hala izleyeneleri üzer.
MARC VİVİEN FOE Fransa ve İngiltere de büyük kluplerde forma giymiş ve güçlü fiziği ile tanıyanlara kendini sevdirmişti ama o üzücü andan sonra artık bir sembol durumunda sahada o boş bakışları hala gözümün önünde.
ANTONİA PUERTO O şimdi bir baba ve çoçuğunun büyüdüğünü hiç göremeyecek henüz 22 yaşında idi gelecek vaaden ispanyol futbolcu kap krizine yenik düştü ve milyonları üzdü.
ARDA TURAN Geçen yıl herkes o sahneyi hatırlıyodur özellikle G.Saraylı arkadaşlar futbolcularımıza sahip çıkalım şuan bir fenerli olarak onun çok büyük bir yetenek olduğunu baştan kabul ettim ama hala etmeyenler var daha genç bir oyuncu niye üzerine gidelim O büyük bir yetenek nie maradona gibi takım reformunu aşmasın nie Türkiye olarak onu kollarımıza almayalım.Artık futbolcularmıza sahip çıkma zamanı
ee yani? sahada ölen futbolcularla arda nın ne alakası var yada arda nın ufak bir rahatsızlık geçirmesiyle ne alakası var? hepsini geçtim arda ya biz sahip çıkınca arda rahatsızlanıcaksa rahatsızlanmıycak mı yada diğer futbolcular sahip çıkılmadığı için mi öldü?
bırakın böyle saçma sapan konuları
Ben de anlamadım konuyu.
Abi şu isimleri yazmayın ya youtube'da arkadaşlarını görünce futbolcuları bende çok pis üzülüyorum ağlıyorum
Arda Turan Fenerbahçe tribünlerine hareket yapmayı biliyor ama...
quote:
Orijinalden alıntı: rapture
tuncay şanlıda biliyordu..
quote:
Orijinalden alıntı: KoMiKaZe
quote:
Orijinalden alıntı: rapture
e tümer de biliyor
cidden ne alaka tuncay nereden çıkardın çok merak ediyorum
e tümer de biliyor
cidden ne alaka tuncay nereden çıkardın çok merak ediyorum
Bende biliyom ama yapmıyom
Tübitak görünmezlik maddesi bulmuş.
Geçenlerde Arda TURAN ın da kalp sorunu yüzünden maçı yarıda bıraktığını ne çabuk unuttunuz
quote:
Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç
ee yani? sahada ölen futbolcularla arda nın ne alakası var yada arda nın ufak bir rahatsızlık geçirmesiyle ne alakası var? hepsini geçtim arda ya biz sahip çıkınca arda rahatsızlanıcaksa rahatsızlanmıycak mı yada diğer futbolcular sahip çıkılmadığı için mi öldü?
Adamın demek istediği gayet basit. Ardanın çok üstüne gidiliyor.Sıkıntı ve stres tüm rahatsızlıkların baş nedenidir.. Senin saçma dediğin konu bana mantıklı geldi.Çoğu konudan daha mantıklı...
quote:
Orijinalden alıntı: Turkzat
quote:
Adamın demek istediği gayet basit. Ardanın çok üstüne gidiliyor.Sıkıntı ve stres tüm rahatsızlıkların baş nedenidir.. Senin saçma dediğin konu bana mantıklı geldi.Çoğu konudan daha mantıklı...
katılıyorum ek olarak bizim Memlekette insan sağlamkene değil ölünce değer kazanıyor bari bu çocuğun başına birşey gelmeden değer versek
konunun ne kadar saçma olduğunu tekrar uzun uzun yazıyordumki mesele arda olunca siyasete bile bağlansa konu mantıklı bulacak insanlara oturup da uzun uzun yazmanın anlamı yok
quote:
konunun ne kadar saçma olduğunu tekrar uzun uzun yazıyordumki mesele arda olunca siyasete bile bağlansa konu mantıklı bulacak insanlara oturup da uzun uzun yazmanın anlamı yok
Yahu saçma olsa ne olacak? Neyi savunuyorsun sen ? Arkadaş duygularını ifade etmiş sanane gelmiş saçma konu diyorsun...
quote:
Bu cevabı vermeye bile tenezzül etmeseydin keşke... Biz Ardacıyız anlamayız..Sen ise mantık dehası.
quote:
Orijinalden alıntı: Turkzat
quote:
Bu cevabı vermeye bile tenezzül etmeseydin keşke... Biz Ardacıyız anlamayız..Sen ise mantık dehası.
kusura bakma yaptık bir hata işte
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme