Şimdi Ara

Sahibinden.com ifşası(Bilinen Tüm Hileli Araçlar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu 2. el araç alacakların faydalanması için genel bir ifşa konusuna çevirdim. Bildiğimiz araçları burada paylaşırsak en azından insanlar vuruk kırık kazalı araçlar için yalandan yere vakit kaybetmez.

Aşağıdaki ilanda gördüğünüz aracı geçen ay gidip bakmıştım. Araç ilk sahibinden falan değil. İlk sahibi aracı sağdan sürtmüştü ve 2 kapı boydan boya çizikti. Sağında solukta birçok ufak tefek ezik çizik tarzı şeyler vardı. Ben de almaktan vazgeçmiştim.

Şimdi bu arabayı başka bir arkadaş almış ve yaptırıp kazasız çiziksiz boyasız ve ilk sahibinden diye ilana koymuş.

Bunların millete ne saygısı ne Allah'a karşı utanması var.

İlk Sahibinden Servis Bakımlı Orjinal
    ilan yayından kaldırıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Imisoglu -- 2 Nisan 2016; 4:07:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 60k benzinli hem de 2013 model, ilk sahibi (güya) keyfe keder boyalı.
    Piyasa aldı yürüdü , durdurmak ne mümkün.
  • Doğruysa Allah belasını versin bunun gibilerin, kesinlikle çok iyi bir tanıdık eş dosttan olmadığı sürece ikinci el araç almam, ya da sıfır alırım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafayiko

Doğruysa Allah belasını versin bunun gibilerin, kesinlikle çok iyi bir tanıdık eş dosttan olmadığı sürece ikinci el araç almam, ya da sıfır alırım.
    Çizik boya durumunu bilmem fakat araç ilk sahibinden, tescil tarihi 15.02.2013. Sonrasında herhangi bir devir işlemi olmamış gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_value -- 6 Mart 2016; 10:49:58 >
  • Arabanin fiyati guzel. Almak isteyenlere tavsiye ederim.

• by_value B kullanıcısına yanıt
    İlk sahibinden görünüyorsa sistemde demek ki başkasının adına satıyor aracı. Yani sahibi değişmemiş. Fakat aracın plakasından tanıdım aracı. Hasar durumunu gidip gözlerimle gördüm.

• erkmenson kullanıcısına yanıt
    Yapma hocam, aynı arabayı boyasız 28binde 60'a aldım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahinbas1903

Yapma hocam, aynı arabayı boyasız 28binde 60'a aldım.

Ayni arabayi 9.000 km de 57 ye zor sattim.

Edit : 5 ay once

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkmenson -- 6 Mart 2016; 13:29:03 >
  • erkmenson kullanıcısına yanıt
    Demek ki fiyatı iyi değilmiş.

• quote:

Araclarin 6 ayda inanilmaz zam gordu dostum. Yapacak birsey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

quote:

Araclarin 6 ayda inanilmaz zam gordu dostum. Yapacak birsey yok.

Alıntıları Göster
    ben burdan iki tane ilan ifşa etmek istiyorum.

ikisine de baktım.

bu araçta sunroof, aynalar, klima çalışmıyor. sol kapı düşük, camları açan ve kapıyı tutup çekmeye yarayan kısım kopuk, çekerken elinde kalıyor.
    tüplü araçta vuruntu ve pat pat sesleri var motordan, motor aşırı sağır. gitmiyor.
    ayrıca araçta kalıp kalıp macun var. adam daha bişey demeden 15.500 e düşüyor. on bin verse de alınmaz. ayrıca motor lambası ve yanıyor ustaya göstereyim arıza neymiş diyorum kabul etmiyor

ikincisi... bu araç için vana gittim uçakla.

bu araç tam anlamıyla dökülüyor. fiyatı 12.000e kadar düştü. hidrolik süspansiyon sistemine FREN yağı konulmuş. yaylanma sıfır.
    cruze control, aynalar çalışmıyor. yükselme alçalma çalışmıyor. sol arka cam kaldırma kolu kırık, ayna ayarlama kolu kırık. şanzımanda vuruntu mevcut. aynalar kapanınca, cama vuruyor, açılınca 180 derece açılıyor. camı açıp yakalamak gerekiyor. şahıs tabi bunların hiçbirinden bahsetmeyince vana kadar boş yere gittik.ayrıca motor tamamen oynanmış. bi kaç hava yastığı patlak. tavanda dalgalanma mevcut. kapı değişti diyor= direklerde oynama yok diyor. cruze controlu yanımda tamir etmeye çalıştı...

• quote:

Orijinalden alıntı: ibokozan

ben burdan iki tane ilan ifşa etmek istiyorum.

ikisine de baktım.

bu araçta sunroof, aynalar, klima çalışmıyor. sol kapı düşük, camları açan ve kapıyı tutup çekmeye yarayan kısım kopuk, çekerken elinde kalıyor.
    tüplü araçta vuruntu ve pat pat sesleri var motordan, motor aşırı sağır. gitmiyor.
    ayrıca araçta kalıp kalıp macun var. adam daha bişey demeden 15.500 e düşüyor. on bin verse de alınmaz. ayrıca motor lambası ve yanıyor ustaya göstereyim arıza neymiş diyorum kabul etmiyor

ikincisi... bu araç için vana gittim uçakla.

bu araç tam anlamıyla dökülüyor. fiyatı 12.000e kadar düştü. hidrolik süspansiyon sistemine FREN yağı konulmuş. yaylanma sıfır.
    cruze control, aynalar çalışmıyor. yükselme alçalma çalışmıyor. sol arka cam kaldırma kolu kırık, ayna ayarlama kolu kırık. şanzımanda vuruntu mevcut. aynalar kapanınca, cama vuruyor, açılınca 180 derece açılıyor. camı açıp yakalamak gerekiyor. şahıs tabi bunların hiçbirinden bahsetmeyince vana kadar boş yere gittik.ayrıca motor tamamen oynanmış. bi kaç hava yastığı patlak. tavanda dalgalanma mevcut. kapı değişti diyor= direklerde oynama yok diyor. cruze controlu yanımda tamir etmeye çalıştı...

Alıntıları Göster
    Bir ifşa da benden:

Araç ilanı:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-cok-acil-otomatik-dizel-c5-citroen-285130008/detay/

Araba Ankara/Yenimahalle/Macunköy'de, ben öğretmenim, 26 martta arabaya bakmaya gittim. İlan açıklamasına bakıldığında araba süper, on numara!
    Şu anki sahibi 3. kişi görünüyor, 8 kaza kaydı var tramerde, en büyüğü 15 bin tl. Sigortacı arkadaşım baktı bu arabanın kusurlu olduğu 2 kaza görünüyor.
    Arabayı İstanbul Yolu Ankamall yanındaki servise Hakan Usta'ya götürdük.
    Arabanın süspansiyon sistemi hidroaktif sistem bitik, değişmesi lazım, otomatik (triptonik) vites araç, şanzumanda vuruntu var, klima iklimlendirmeli ama sağ taraf yani yolcu tarafının kliması soğuk çalışmıyor ve bunun için göğüs sökülmesi lazım, şoför tarafı cam kapanma-açılma sorunu var, balatalar ve lastikler eskimiş, turbo hortumu basıncı düşük ve değişmesi gerek... bunlar aklımda kalanlar. Söylediklerine göre 4-5 bin tl civarı masrafı var. Motorunda büyük bir sorun çıkmadı ama kilometresine göre (ilanda 207, göstergede 209 bin km) çok fazla yorulmuş dediler.
    Buraya kadar arabanın sorunlarıydı, gelelim satıcının sıkıntılarına. Şahıs al-sat yapıyor, bunu normal karşılayabilirsiniz, ancak gelin görün ki arabanın bu sorunlarının hiçbirisini de kabul etmiyor! "Benim arabamda bir kuruş masraf yok" diyor. Işıkta durduk, kendisi kullanıyor, kalkış yaptı ve araç vuruntu yaptı, ben "işte vuruntu yaptı" dedim. adam "araçta esp var ya o devreye girdi yani zeminle alakalı otomatik devreye girdi ondan oldu" diye komik bir şekilde savundu.

Bu mesaja eklenen görseller:

Sahibinden.com ifşası(Bilinen Tüm Hileli Araçlar) Sahibinden.com ifşası(Bilinen Tüm Hileli Araçlar)

• quote:

Orijinalden alıntı: M.akkus

Bir ifşa da benden:

Araç ilanı:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-cok-acil-otomatik-dizel-c5-citroen-285130008/detay/

Araba Ankara/Yenimahalle/Macunköy'de, ben öğretmenim, 26 martta arabaya bakmaya gittim. İlan açıklamasına bakıldığında araba süper, on numara!
    Şu anki sahibi 3. kişi görünüyor, 8 kaza kaydı var tramerde, en büyüğü 15 bin tl. Sigortacı arkadaşım baktı bu arabanın kusurlu olduğu 2 kaza görünüyor.
    Arabayı İstanbul Yolu Ankamall yanındaki servise Hakan Usta'ya götürdük.
    Arabanın süspansiyon sistemi hidroaktif sistem bitik, değişmesi lazım, otomatik (triptonik) vites araç, şanzumanda vuruntu var, klima iklimlendirmeli ama sağ taraf yani yolcu tarafının kliması soğuk çalışmıyor ve bunun için göğüs sökülmesi lazım, şoför tarafı cam kapanma-açılma sorunu var, balatalar ve lastikler eskimiş, turbo hortumu basıncı düşük ve değişmesi gerek... bunlar aklımda kalanlar. Söylediklerine göre 4-5 bin tl civarı masrafı var. Motorunda büyük bir sorun çıkmadı ama kilometresine göre (ilanda 207, göstergede 209 bin km) çok fazla yorulmuş dediler.
    Buraya kadar arabanın sorunlarıydı, gelelim satıcının sıkıntılarına. Şahıs al-sat yapıyor, bunu normal karşılayabilirsiniz, ancak gelin görün ki arabanın bu sorunlarının hiçbirisini de kabul etmiyor! "Benim arabamda bir kuruş masraf yok" diyor. Işıkta durduk, kendisi kullanıyor, kalkış yaptı ve araç vuruntu yaptı, ben "işte vuruntu yaptı" dedim. adam "araçta esp var ya o devreye girdi yani zeminle alakalı otomatik devreye girdi ondan oldu" diye komik bir şekilde savundu.

Bu mesaja eklenen görseller:

Sahibinden.com ifşası(Bilinen Tüm Hileli Araçlar) Sahibinden.com ifşası(Bilinen Tüm Hileli Araçlar)

Alıntıları Göster
    bayrampaşada sağmalcılar metrosundan yukarıdaki parkda mesut gül diye sokakta satış yapan adama güvenmeyin. %70 i benim aracım der ve başlar. araçları sorgulamadan almayın.

• Konu bayağı faydalı oldu. Bilgisi olan arkadaşlar görüp-duyduklarını paylaşırlarsa araç alacak arkadaşlara yardımı dokunur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Imisoglu

Konu bayağı faydalı oldu. Bilgisi olan arkadaşlar görüp-duyduklarını paylaşırlarsa araç alacak arkadaşlara yardımı dokunur.
    araçların plakalarını yazın arayanlar bulsun.
  • Vanda ki bitik araba citroen C5 34av7954
    kayserideki dökük volvo s40 38eh740

34 av 7954
    38 eh 740

• quote:

Orijinalden alıntı: ibokozan

Vanda ki bitik araba citroen C5 34av7954
    kayserideki dökük volvo s40 38eh740

34 av 7954
    38 eh 740
    Aracın Plakası değişmiş o yüzden şase no yazıyorum

Şase nosu: VF1BZ090348336033

Renault megane 3 hb sport gt-line 1.5 dci otomatik şanzıman siyah renk

Kesinlikle almayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenerLand

Aracın Plakası değişmiş o yüzden şase no yazıyorum

Şase nosu: VF1BZ090348336033

Renault megane 3 hb sport gt-line 1.5 dci otomatik şanzıman siyah renk

Kesinlikle almayın

Alıntıları Göster
    plaka vermeyin.bu yanlış yorumlanır.istemediği sevmediği adamın plakasını yalan yanlış paylaşan olur.bunun yerine ilandaki açıklamayı yükleyin.ilan kalksada açıklamaları burada okunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

plaka vermeyin.bu yanlış yorumlanır.istemediği sevmediği adamın plakasını yalan yanlış paylaşan olur.bunun yerine ilandaki açıklamayı yükleyin.ilan kalksada açıklamaları burada okunur.

Katılıyorum. İlandaki araçları paylaşın ve açıklamada yanlış verilen bilgileri düzeltin. Bu şekilde daha etik olur.

• Bursada koruparkın arkasında serdar otomotiv var atnı zamanda oto süs parçaları falan satıyor kesinlikle uzak durun. Baba oğul işletiyorlar ikiside dolandırıcının üçkağıtçının önde gideni.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.