Şimdi Ara

SAHİBİNDEN.COM KAPORA DOLANDIRICILIĞI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
3
Favori
41.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haberlere bile defalarca çıktı, bu tarz piyasasından düşük acil sıkıştım kapora gönder bekleteyim ilanlarına kanmayın, parayı almadan araç satışını vermeyin, çekle senetle sepetle araba satmayın diye ama işte insanın boşluğuna geliyor demekki bir anda geçmiş olsun diyelim
  • İşte bu yüzden kapora göndermiyorum. Adam ben gidene kadar satacaksa satsın ben gittiğimde duruyorsa alırım.

Zaten efendi adamsa başkası da almak istiyorsa ve anlaşırlarsa söyler.
  • yorumların birçoğunu okudum. bende sahibinden bir araç buldum piyasadan ucuz aynı şekilde. ben Adana'dayım araç Muğla'da. aradım şahısı. mesai başlama gününe kadar araç durursa alırsın diyor.(29Ekim sebebiyle 2 kasıma kadar tatil). arayan soran çok dedi. kapora gönderirsen olur dedi. bende dönerim dedim kapattım telefonu. yorumlarda söylendiği gibi telefonuda sürekli meşguldü. bundada var birşey galiba.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-fiesta-1.4-tdci-titanium-x-paket-yakit-cimrisi-240642735/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: azad012

yorumların birçoğunu okudum. bende sahibinden bir araç buldum piyasadan ucuz aynı şekilde. ben Adana'dayım araç Muğla'da. aradım şahısı. mesai başlama gününe kadar araç durursa alırsın diyor.(29Ekim sebebiyle 2 kasıma kadar tatil). arayan soran çok dedi. kapora gönderirsen olur dedi. bende dönerim dedim kapattım telefonu. yorumlarda söylendiği gibi telefonuda sürekli meşguldü. bundada var birşey galiba.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-fiesta-1.4-tdci-titanium-x-paket-yakit-cimrisi-240642735/detay

Aman hocam paran çöpe gitmesin.. Durust adamla düzgünce konuşursunuz zaten satmaz aracını bekler sizi.. Ben de 2 ay önce araç satıp aldım.. Satarken kapora almadim güvendim alıcıya hem almasa ne yazar bir zararın mi olacak.. alırken de kapora göndermedim aldigim kisiye ben ciddiyim soyle boyle dedik ikna oldu..Yanı kaporasiz da gidiyor bu isler o dolandırıcı bahanesi..

• azad012 kullanıcısına yanıt
    1 kardeş fotolar net değil bir yerden indirmiş
    2 ilandaki telefon özel numara
    3 bu dolandırıcının ağa babası
    4 aracı zaten şuan ilana vermesinin sebebi tatil süresince sazanları avlamak
    5 gel dese bile gitme gelme demez ZATEN gidersin havanı alırsın kaybolur gelme dese milleti uyandırırsın işine engel olursun
    6 E DEVLET SORGULAMASI Plaka No 43UY669 MarkaFORDModel Yılı2012 Ruhsat Tarihi 22/05/2015 Tescil Birimi TAVŞANLICinsiAB HeçbekRenk 1GRİ (Aytozu)Renk 2 Çalıntı mı?HAYIR Hak MahrumiyetiYOK
    YAPMAN GEREKENKENLER
    1 ARAÇ NE KADAR SÜREDİR SENDE DİYE SOR KARŞILAŞTIR Ruhsat Tarihi 22/05/2015
    2 RUHSATI VE SİGORTA POLİÇESİNİN FOTOGRAFINI İSTE WHATSAPTAN GÖNDERSİN BEN KULLANMIYORUM FİLİM YAPARSA FAXS ÇEKSİN BAK Bİ ARAÇ KİMİN ADINA KAYITLI SİGORTADAKİ KİŞİ KİM BAKAMAZSIN ÇÜNKÜ ARABA ONUN DEĞİL RUHSAT GERÇEK SAHİBİNDE :)
    YAZIDAN SONRA BAKTIM :))ARAÇ ŞUAN BURSADA ARABA GERÇEK SAHİBİ TARAFINDAN SATILIYOR ARABA.COM İLAN NO 304105735 FİYAT 39500 :))))ARAÇ SAHİBİNİ ARAYIP BİLGİ VERDİM SATMAYA ÇALIŞANIDA ARADIM ARAÇ DURUYORMUŞ SEN KİMİN ARACINI SATIYORSUN DİYİNCE KAPATTI:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elazizi -- 31 Ekim 2015; 9:49:29 >

• elazizi E kullanıcısına yanıt
    Allah razın olsun. çok teşekkür ederim. artık daha dikkatli olacağım. iyiki bu foruma üyeyim.
  • azad012 kullanıcısına yanıt
    küfür ediyorum cevap bile vermiyor ara de hesap no ver kapora yatıracam hesap noyu al emniyete git emniyete durumu izah et üstüne düşen görevi yap bence sahibinden .com u aradım demediğimi bırakmadım ilanı yayından kaldırırlar ama farklı numara farklı hesap ile çok kişinin canını yakarlar biri dur demedikçe çare var önlem yok maalesef
    Telefonu kapatmış. İnşallah kimse düşmez.

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-fiesta-1.4-tdci-titanium-x-paket-en-temizi-241965592/detay

Bu ilanda şüpheli gibi

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-acil-satilik-corolla-252790430/detay bu çakalda dolandırıcı bilginize bu arabayı bütün illerden sıra ile satışa koyuyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: elazizi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-acil-satilik-corolla-252790430/detay bu çakalda dolandırıcı bilginize bu arabayı bütün illerden sıra ile satışa koyuyorlar

Kaldırılmış ilan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet ben attığımda aktifti araç malatyada onixs diye bir galeride arayıp bildi verdim çok şaşırdı zaten
  • geçmiş olsun
  • asdfewf A kullanıcısına yanıt
    valla şuan millete geçiriyor
    yakalanması lazım...
  • asdfewf A kullanıcısına yanıt
    sahibindeni aradım söyledim ama boş emniyet ile işbirliği yapacak bu serefsizi yakalaması lazım ara kardeşim benim numaramı öğrendi şebeke hiç cevap vermiyorlar
  • Biz sahibinden dolandırdık hemde asli ceza 4 mahkeme de sündüriyoruz dolandıci bizi suçlu görüyor. Kyavuz gibi: note 3 1500₺ sattık cuma günü telefonu satıcamız kişi hesap numaramız verdık. Sabah baktımda 8 yerden farklı kişiden para geldı 2450₺ alıcıya aradık , kendisi taptanciymış ve borçlu esnaflardan bir yalnış olmuştur. Kız arkadaşi telefon almaya geldinde üstü para da verdık.hata burda yaptık pasport istersek herşey ortaya çikardı. Pazartesi sabah telefon geldı" abi biz Antalya geldik böyle araba yok öbür tel. Kapalı olunca bankada bilgilerini uğlaştık" - ne araba? Ne oluyor? Ardından bir tel. Daha... Meer ki dolandırıcilar araba satiyor ve eşimin hesap nr. Kapora gönderiliyor. Tabiki kız arkadaşi taptanciy telefonlar kapalı. Dolandırıcılar ortalıkta yok , eşimin hesap numarası var. Biz de bağşsavciliğa şikayetçi olduk bizim bilgileri dolandırıcı tarafında kötüya kullandı dye ama yetersiz deliliği bulunmadı dosya kapandı. Kapora gönderen mağdurlardan şikayetlerinden bağşsavci eşime dolandırıci buluyor ve mahkemelerde süründüriyoruz, ne aci ki dolandırıcı peşinde hiç düşünediler.1 ) verdimiz tel ve para kız arkadaşi bilgileri Yabanci Şübede aranması. 2)telefon kayidlar. 3) buluştu nokta kameralar görüntüsü, 1 yıl geçtı bu arada. Bizim şikayet günü o Pazartesiydı. Başka ne deliliği kullanabiliriz ?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.