Şimdi Ara

sahibinden.com veya kariyer.net e girince bilgisayarın çökmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

işyerinde kullandığım laptop bilgileri ; HP Probook 450 G4, işletim sistemi Windows 10 Pro sürüm 22H2.

şimdi gelelim soruna ; bilgisayardan ister chrome ister microsoft edge isterse de internet explorer kullanın, eğer sahibinden.com veya kariyer.net e (mal mısın iş yerinde niye kariyer.net e giriyorsun demeyin, eşim için giriyorum nadiren) girdiyseniz bilgisayar maks. 1-2 dk içerisinde mavi ekran verip kapanıyor (hata ekranını yükledim).

bilgi işlem ile aynı bilgileri paylaştım direkt olarak " format atalım" dediler, format işlemi yarım güne yakın sürüyormuş, ayrıca dosyalarımı ayrı bir yere (bilgisayarda yerleşik bir bulut sunucusuna) yedeklemem gereeyormuş falan filan...

acaba aynı problemi yaşayan ve format atmadan çözmüş bir arkadaş var mı, varsa destek olabilir mi çok sevinirim.

not : tek şüphelendiğim nokta şu ; bir ara python yazılım dili ile uzaktan ilgilenmiştim, IT sağolsun bilgisayara 1-2 program (Pycharm community edit..) kurmuştu, bir ihtimal onlardan olabilir diye düşünüyorum..

sahibinden.com veya kariyer.net e girince bilgisayarın çökmesi

• kişisel bilgisayarlarında bu sorunu yaşayıp format atmadan çözmek isteyenler için şöyle birşey buldum, birçok kişi çözüldü yazmış ;

https://h30434.www3.hp.com/t5/Notebook-Operating-System-and-Recovery/Stop-code-error-ipeaklwf-sys-failed/td-p/6669294/page/2

bizim bilgi işlem ile paylaştım, en sağlıklı yöntemin format olduğunu, diğer türlü sorunu bulana kadar daha fazla zaman kaybedileceğini söylediler, o yüzden artık benimde daha fazla araştırmama gerek kalmadı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.