arkadaşlar merhaba, işyerinde kullandığım laptop bilgileri ; HP Probook 450 G4, işletim sistemi Windows 10 Pro sürüm 22H2. şimdi gelelim soruna ; bilgisayardan ister chrome ister microsoft edge isterse de internet explorer kullanın, eğer sahibinden.com veya kariyer.net e (mal mısın iş yerinde niye kariyer.net e giriyorsun demeyin, eşim için giriyorum nadiren) girdiyseniz bilgisayar maks. 1-2 dk içerisinde mavi ekran verip kapanıyor (hata ekranını yükledim). bilgi işlem ile aynı bilgileri paylaştım direkt olarak " format atalım" dediler, format işlemi yarım güne yakın sürüyormuş, ayrıca dosyalarımı ayrı bir yere (bilgisayarda yerleşik bir bulut sunucusuna) yedeklemem gereeyormuş falan filan... acaba aynı problemi yaşayan ve format atmadan çözmüş bir arkadaş var mı, varsa destek olabilir mi çok sevinirim. not : tek şüphelendiğim nokta şu ; bir ara python yazılım dili ile uzaktan ilgilenmiştim, IT sağolsun bilgisayara 1-2 program (Pycharm community edit..) kurmuştu, bir ihtimal onlardan olabilir diye düşünüyorum.. |
Bildirim