Şimdi Ara

Sahibinden.comda GET'li ürün satmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • toplama pc + monitoru satmayi düşünüyorum 2.el bolumune konu açamadım.GET üzerinden urun satmayi düşündüm ama cok guvenemedim kasayi yolladigimda 1 2 parcayi yurutup iade etse magdur olurum bunu nasıl onleyebilirim ?

Sahibinden.comda GET'li ürün satmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi şehirdeysen elden sat veya parayı önceden alıp kargola get le falan sakın uğraşma saçma saçma işler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ONE minite, GET ilanlı satışlarda iade şöyle oluyor,ürünü alırken kargo görevlisinin gözetiminde kutuyu açıp içini kontrol edip eksik varsa tutarsa öyle iade edebilir.
    satıcı kutu içeriğini eksiksiz bir şekilde ilanda belirtmeli.
    alıcı ürünü alıp eksik mazeme veya bozuk hasarlı ürün deyip iade ederse. kargo size geri döndüğünde kargoyu siz de kargo görevlisinin gözetiminde açmalısınız içini kontrol edip eksik varsa tutanak tutup. bu tutanak ile sahibinden.com müşteri hizmetlerine bildirmelisiniz.
    her iki tarafta bir birini suçlarsa iş mahkemede biter.
    ben şahsen GET ilanlı ürün almayı tercih ederim çünkü senin bana eksik veya hasarlı ürün göndermeyeceğin ne malüm. sen alıcıya güvenmiyorsan,alıcı sana niye güvensin?
  • Ben şehir içinde elden yapıyorum ya gorup alıyorum

Amfi alırken priz olsa da taksak sanırım kafenin birinden priz sorup deneyecegim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Get ile ürün satma işin özeti bu.

Forum üzerinden +50 alışverişim var, 1 kez dolandırılmayla karşı karşıya geldim son dakika kurtardım. Şükür dolandırılmadık.

Get ile dolandırıcıların kapıları açılıyor. Dolayısıyla her zaman önce para, sonra mal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 15 Temmuz 2018; 21:43:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.