Şimdi Ara

Sahibinden de iphone 6 fiyatları neden çok yüksek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16gb iphone 6 2350tl iken sahibinden de 2500tl+ fiyattan ilan koymuşlar hep. İphone 6 plus 16gb 3100tlye falan var bu neyin kafası neden böyle fiyat koymuşlar hep?

• Karaborsa işte

Derbi maçına gideceksin 2 gün önceden bilet almaya kalkıyorsun 2 gün kala bilet mi kalır ortada, e zamanında çifter çifter bilet alan adamlar ortaya çıkar 100 liralık bileti 500 liradan okutmaya çalışır mantık aynı o da şerefsiz bu da şerefsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 10 Ekim 2014; 0:32:24 >
  • Hep çakallarla dans işte 😀
    Akılları sıra piyasada bulunmuyor diye yüksek rakamdan satacaklar. Şu 2. Parti seri gelsin stoklar dolsun o zaman görücem ben onları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugun biriyle görüştüm iphone 6 16gb spacy grey ile adam 2.300 fiyat çekmiş apple garantili deyip bırakmış pazarlık yok diye inat etti iyi hadi alalım dedik ama meğersi yurt dışıymıs direk adam telefondan dıt dıt dıt diye sesleri duymuştur.
  • şaşırmış bunlar ya tatlı su kurnazları
  • Sahibinden ilanları hakikaten şaka gibi. Ben de ara sıra bakıyorum. Eğer bu fiyatlardan satılmasa normalde arada tek tük beklemekten sıkılıp mantıklı fiyatlara verenler çıkmasım lazım ama pek yok, bu kısmı enteresan.

Türkiye garantisi olmayan, pasaport kayıtsız cihazlara Türkiye fiyatından fazla istiyorlar.
  • Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Ben stok sıkıntısı olduğunu bilmiyordum. İphone 6 almayı düşünüyorum muhtemelen amerikadan gelen bir telefon alıcam çünkü türkiyedeki fiyatlar kazık. Bozulursada aradaki farkı verir tamir ettiririm. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Para kazansin millet sizene o parayi verebilen insana ben acimam abi iyi yapiyorlar ben olsam besbin yaparim

• quote:

Orijinalden alıntı: clopin

Para kazansin millet sizene o parayi verebilen insana ben acimam abi iyi yapiyorlar ben olsam besbin yaparim

Aferin sana

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.