GTX 1650 + 2500TL istiyorlar verilir mi, güvenilir mi sizce? |
Sahibinden'den RTX 2060 Super alınır mı?
-
-
Adam 50 tane var diyor yani mining yapılmış. Ne kadar süre mining yapıldığına göre ömründe azalmaya bakmanız lazım.
Ayrıca bence pahalı çok daha ucuza aynı performans ekran kartları var. Son olarak zaten o 50 kartı satmak istiyorsa ucuz vermek zorunda yoksa 10 yıl geçse gene bitiremez o stoğu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xentios -- 11 Mart 2023; 17:20:2 > -
quote:
Orijinalden alıntı: xentiosAdam 50 tane var diyor yani mining yapılmış. Ne kadar süre mining yapıldığına göre ömründe azalmaya bakmanız lazım.
Ayrıca bence pahalı çok daha ucuza aynı performans ekran kartları var. Son olarak zaten o 50 kartı satmak istiyorsa ucuz vermek zorunda yoksa 10 yıl geçse gene bitiremez o stoğu.
öyle demeyin hocam inanın hiç belli olmaz.
enayinin biri çıkar hepsini alır
-
Bu fiyata ve/ya az daha ekleyip (4200~4800₺ arası)
RTX 3050 alınabilir.
Hatta 1k'ya daha yakın eklersen RTX 3060 alman daha mantıklı.
5.200-5.500₺ fiyatlara Dolap uygulamasında bulabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLasTeaR -- 12 Mart 2023; 14:44:59 > -
sahibinden.comda bir kere dolandırıldım yıllar önce ondan sonrada hiç alısveris yapmadım güvenmiyorum bu siteye
-
Nasıl bir alışveriş yaptınız?
-
Nasıl alışveriş olacak hocam
büyük ihtimal parayı önden göndermiştir adamda kargo yapmamıştır
başka ne olacak? hiç tanımadığın adama para gönderirsen böyle olur
-
Tamam ama 2. el alışveriş yapıyorsanız zaten hep yüz yüze yapmaya çalışın. Ayrıca arkadaş atıyorum 5.000'e iphone 14 almaya kalktıysa asıl dolandırıcı kendisi oluyor. Sonra gelip dolandırıldım yazmasınlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X