Şimdi Ara

Sahibinden Get ilani saticiysaniz açmayin. Mağdur olma ihtimaliniz buyuk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tamamen alici guvenligi saglamak amaciyla yapilmis bir sistem. Kesinlikle saticiyi koruyan hicbir sey yok. Alici begenmedim ya da canim istemiyor diyip kargoyu size odetebiliyor. Ustelik isterse urunu bozabilir hatta icine baska birsey koyupda gonderebilir. Bunu sahibinden .com soyliyince ne oluyor. Tabiki dava sureci icin mahkemeye basvurmanizi soyluyor. He ben sifir urun gonderdim ikinci el olarak elime ulasti derseniz ne oluyor. Gene alicaya para iade olup mahkemeye basvurun. Gittigidiyorda referansa bakarak satis yapiyorsunuz aliciyi gorerek. Sahibinden de puani yuksek fazla kullanicida yok. Kesinlikle get kullanmayin. Aliciysaniz her urunu getle alin. Hatta caniniz istemidi 1 gun kurcaliyip geri gonderin. Gene paraniz size gore doner. Işte boyle bir sistem get sistemi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streetsoul -- 31 Mayıs 2018; 22:18:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• get OUT
  • sahibinden.com'da bulunanların zaten yarısı boş beleş dolandırıcı adamlar.Alışveriş yapacak adam gider gg,hb,n11 gibi sitelerden yapar.Nerde leş,cahil,çirkef,eğitimsiz adam varsa sahibinden.com'da geziyor.Elindeki 3 kuruşla dünyaları alabileceğini sanıyor.Mesele miktarı küçümsemek değil tabiki 500 TL ise fiyat gidip 200 TL teklif ediyor.Birde artist artis mesajlar geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 1 Haziran 2018; 7:31:56 >
  • sahibinden, letgo gibi yerlerde yüz yüze görüşerek yapılan alışveriş en iyisi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.