Şimdi Ara

Sahibinden GET Sistemi Yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba.ben sahibinden clash of clans hesabımı satıcam bi tane alıcı işlemi GET ile yapalım dedi ama ben biraz araştırdım ben sadece bu adama kod vericem ama bu GET de kargoya verilen malzemeler hakkında bilgi var.Ben alıcıya kod vericem onaylamassa nasıl hak talep edicem ortada bi kargo yok sadece mesaj yoluyla kod yollıcam bi yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

• Sakat iş. GET falan yapma seni dolandırma ihtimali çok yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: irfaancerci

merhaba.ben sahibinden clash of clans hesabımı satıcam bi tane alıcı işlemi GET ile yapalım dedi ama ben biraz araştırdım ben sadece bu adama kod vericem ama bu GET de kargoya verilen malzemeler hakkında bilgi var.Ben alıcıya kod vericem onaylamassa nasıl hak talep edicem ortada bi kargo yok sadece mesaj yoluyla kod yollıcam bi yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Sende adama kargo ile gönder kodu elinde belgen olut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: irfaancerci

merhaba.ben sahibinden clash of clans hesabımı satıcam bi tane alıcı işlemi GET ile yapalım dedi ama ben biraz araştırdım ben sadece bu adama kod vericem ama bu GET de kargoya verilen malzemeler hakkında bilgi var.Ben alıcıya kod vericem onaylamassa nasıl hak talep edicem ortada bi kargo yok sadece mesaj yoluyla kod yollıcam bi yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Dolandırılabilirsiniz sonuçta gönderecek somut bir ürününüz yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.