Şimdi Ara

Sahibinden ile get alışverişi bilgisi olan SORUN OLUŞTU.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
3.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar get ile alışveriş yaptım. daha doğrusu ben ürün sattım kişi satın aldı bana satın alındı diye mesaj geldi. bende oradan aldığım onay ile kargoyu yolladım.

2 gündür kargo gitti. ben kargo takip nosunu siteye de girdim. şimdi takip nodan baktım kişi aldımı bilmiyorum fakat ankaraya ulaşmıştı.

adam da ne arıyor ne soruyo onay da vermemiş bundan sonra işlem nasıl olur?

ürün de hiç bi sorun yok adam bu sorunlu diye yollarsa veya onaylamazsa nolacak?

hadi ürünü geri yolladı bana sorunlu yolladı ben bu sefer napacam? sıfır ürün yolladım netice de kişiye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßiliyorum -- 18 Eylül 2011; 11:41:38 >

• 3 gün içinde sorun olduğunu bildirmez ise oto. olarak onaylanır diye biliyorum .
  • Ben de sahibinden ürün sattım. Ürünü kargoladıktan sonra kargo bilgilerini siteye giriyosun. Sen de kargo şirketinin sitesinden kargonun durumunu takip edebilirsin. Eğer teslim edildiyse alan kişinin onay vermesi gerekiyor. Onay verdikten sonra sahibinden.com hesabına parayı aktarıyor.

Eğer onay vermezse kargoyu teslim almadan tutanak tutturup iade etmesi gerekir. Aksi takdirde parası geri iade edilmez. Sana gönderilir.
  • sıkıntı olmucak adam onay vermese bile kargo bilgilerini giridikten 3 gün sonra paraa cebinde
  • teşekkür ederim arkadaşlar. yarın son gün umarım onay verir.
  • arkadaşlar şöyle bi sıkıntı var. ben şimdi bu adama kargoyu yolladım bu adam bunu aldı. dün konuştuk iade edeceğini söyledi bende tamam kardeş et dedim. şimdi bu adam kargoya verdiğini söyleyip bana cumartesi günü yani dün kargo takip no verdi. bende takip no yu alıp ups kargo da arattım fakat hiç bi bilgi çıkmıyor.

bununla ilgili sahibinden'e bilgi verdim sorunumu ilettim. şimdi ben bu şekilde ne yapabilirim sizce? adamı aradım dün 2 kere açmadım. şimdi aradım insan bi döner görmüş aradım yani. ben tekrar aradım da açtı. cumartesi akşam 6da verdiğini söyleyip daha henüz geçmemişlerdir dedi. yarın gider sorarım falan dedi. sanırım zaman geçirmeye çalışıyor arkadaş. ilgi sıfır herifte.

şu durumda nasıl bir yol izleyecem?

kargo takip no( adamın verdiği ): RG20110917C1
  • yukarı

çok acil bilgi lazım arkadaşlar
  • merak etmene gerek yok sende onaylıyorsun iade ürünü sorunsuz geri aldım diye eğer gelmezse ürün sahibindene bilgi verirsin durdururlar iadeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: next-urla

merak etmene gerek yok sende onaylıyorsun iade ürünü sorunsuz geri aldım diye eğer gelmezse ürün sahibindene bilgi verirsin durdururlar iadeyi

teşekkür ederim. nerden belirtiyoruz peki bunu dostum.
  • peki adam ürünü senin yolladığın gibi mi yollayacak onun garantisi var mı ? sıfır demişsiniz belki adam kutuyu açtı içine başka bir şey koydu bu durumda ne yapılıyor?

ürünü bari kargocuların yanında aç aksi bir durum olduğu vakit onay verme, tutanak tut.
  • bu arada adam kargoyu verdim demiş fakat kargo takip verdiği no 'da hiç bir şey yok.

[Durdurulmuş.]
    Durdurulmuş. 3 Gün 8 Saat
    Durdurma Sebebi: Ürün ilan detayında belirtilenden farklı

diyor.

ben simdi nasıl işlem gerçekleştirecem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

peki adam ürünü senin yolladığın gibi mi yollayacak onun garantisi var mı ? sıfır demişsiniz belki adam kutuyu açtı içine başka bir şey koydu bu durumda ne yapılıyor?

ürünü bari kargocuların yanında aç aksi bir durum olduğu vakit onay verme, tutanak tut.

yani kargocunun yanında açıp ben bu ürünü almıyorum diyeceğim öyle değil mi? tutanak olayı nasıl oluyor nereden yapıyoruz?

bunun yanında ekstra iade gelicek adam bozup verirse kaldı ki gün boyu %100 kullanmıştır. herhangi bi sorun verip yollarsa kartı ne yapacağım? sıfır dediğim 2. el sadece 1 kere açıldı bunu da belirttim zaten. adam bana mesaj attı eğer dediğim ürün olsaydı kabul ederdim falan diye. bende tamam kusura bakma diye iadeyi kabul ettim zaten.

bu arada adamın verdiği kargo numarasında hiç bi bilgi yok. elektrik yok falan diye geçiştirdi bunu söylediğim de zaten adam zar zor çıkıyo telefonlara.

bunu sahibinden'e nasıl belirtirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßiliyorum -- 18 Eylül 2011; 15:11:41 >

• Bilemiyorum hiç böyle bir şey ile karşılaşmadığım için.

Ürünü almayacak mısın, prosedür nasıldır, tutunak nasıl tutulur bilmiyorum. Sadece forumda yazılanlardan yola çıkarak öyle yazdım ben. Genelde işlerim rast gittiği için böyle bir durumla karşılaşmadım.

Umarım her şey istediğin gibi olur. Yalnız benim anlamadığım bir nokta var dediğim ürün olsaydı demiş adam... Ürün açıklaması, resmi vs yok muydu ? Nasıl istediği ürünü alamaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Bilemiyorum hiç böyle bir şey ile karşılaşmadığım için.

Ürünü almayacak mısın, prosedür nasıldır, tutunak nasıl tutulur bilmiyorum. Sadece forumda yazılanlardan yola çıkarak öyle yazdım ben. Genelde işlerim rast gittiği için böyle bir durumla karşılaşmadım.

Umarım her şey istediğin gibi olur. Yalnız benim anlamadığım bir nokta var dediğim ürün olsaydı demiş adam... Ürün açıklaması, resmi vs yok muydu ? Nasıl istediği ürünü alamaz?

bi ürünün iki tane farklı modeli varmış. ürün fiyatı arasında da 10-20lira fark var. ben yanlış olanın resmini koymuşum diğer bilgilerin hepsi aynı.
  • kargocular tutanak falan tutmuyorlar hepsi hikaye..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.