Şimdi Ara

Sahici bir sarsıntı sahte bir dengeden iyidir!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "25 maçtır yenilmiyoruz, hücum maç savunma şampiyonluk kazandırır yeaaa, Vitor winner hoca bir şekilde kazanırız, top toplayıcıya sarılıyor karizmatik hoca, tam aradığımız hoca, Aziz başgan büyük başgan, ZTKda Kayseri karşısında öne geçince oooo Vitor Pereira adına tezahürat, alkıış alkııış" vs. hede hödöö. Bravo sizin zekanıza Perşembenin gelişi çarşambadan belliydi halbuki

Şu an azıcık beyni olan adamın bile göreceği şekilde sarsılıyoruz,takım çok kötü. Sezon sonunda nasıl olsa Vitoru yollayıp tazminatını ödeyecez mecburen. Bu başkan bozuntusuyla olmaz ama hayalimi yazmak istiyorum. Bu hafta Vitor şutlansa, yerine Ersun Hocam gelse belki biraz daha şampiyonluk şansımız artar. En azından o çingeneyi kenarda görmeyiz, gelecek sezonun planlamasına başlarız, takıma ayağa pas nasıl yapılır,pata küte oynamadan organize hücuma nasıl çıkılır vs. öğretmeye başlar şimdiden. Futbolculara zaten girmiyorum eldekiler bu. Sezon ortasında iyi bi OOS almadı başganımız. Savunmacı Vitorda diretmedi adamın futbol anlayışı bu zaten. Bjk şampiyonlugu hediye etmediği sürece sonuç yine hüsran Zaten yabancılarında çoğundan kurtulmaya çalışırız gelecek sezon. TD olarak Aziz varken Ersun gelmez hadi neyse. Ama bari araştırılarak iyi bi hoca bulunup getirilse.

He tabii başındada dediğim gibi hayal bu değişim. O herif kulübü yönettiği sürece kolay kolay bi yol olmaz bu futbol takımından. Bıktım her gün sövmekten. Yeter lan istemiyoruz işte. Ne hakkın var lan her sene bize acı çektirmeye. Padişah mısın ölmeden kurtulamayacak mıyız. Gerçi bu başkan bozuntusunu destekleyen bir sürü sadist taraftarda var Çok moralim bozuk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok güzel yaptıgımız yorumlarda siliniyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel hayallerin var ama gerçekler acıdır.
  • Başlığın altına imzamı atarım inşallah antalya maçındaki gibi bir tokat olmuştur bu ruhsuzlara.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.