Bildirim
Sahilde ateş nasıl yakılır ? ATEŞİ YAKTIK.SS'LER GELDİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu gercekten zor bir islemdir ilk onca tahta bulup onlari tutuşturmalisiniz -
Benim daha önce sayamayacağım kadar çok yaptığım bir eylem.. Hocam öncelikle rüzgar varsa işiniz zor.. Kuma bir çukur kazın(denize çok uzak olmasın ıslak kumun 1 metre ilerisine falan.. rüzgar az vurur oraya) çukurun dibine çalı çırpı atın onun üstüne kömürü dökün(kömür şart) onların üstüne odunlar ve en üste de çalı çırpı.. Bir kağıt yardımı ile çalı çırpıları tutuşturun ama sakın hemen marshmallow ları ateşe tutmayın is olurlar.. 10 dk boyunca ateş yansın ama dibe kadar indiğine emin ol.. Herşey yandıktan sonra odunlar ve kömür kalacak.. Onlar yavaş yavaş yanarken marshmallow ları kızartabilirsiniz..quote:
Orijinalden alıntı: LikeAG6
Bu gercekten zor bir islemdir ilk onca tahta bulup onlari tutuşturmalisiniz
(işini sağlama almak istiyorsan tutuşturucu maddeler var onlardan al.. Hep kullanırım)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castamere -- 27 Haziran 2012; 15:07:04 >
-
taşları hızlıca birbirine sürtün olmadı yoldan bi abazan çevirip o sürtsünquote:
Orijinalden alıntı: Castamere
Benim daha önce sayamayacağım kadar çok yaptığım bir eylem.. Hocam öncelikle rüzgar varsa işiniz zor.. Kuma bir çukur kazın(denize çok uzak olmasın ıslak kumun 1 metre ilerisine falan.. rüzgar az vurur oraya) çukurun dibine çalı çırpı atın onun üstüne kömürü dökün(kömür şart) onların üstüne odunlar ve en üste de çalı çırpı.. Bir kağıt yardımı ile çalı çırpıları tutuşturun ama sakın hemen marshmallow ları ateşe tutmayın is olurlar.. 10 dk boyunca ateş yansın ama dibe kadar indiğine emin ol.. Herşey yandıktan sonra odunlar ve kömür kalacak.. Onlar yavaş yavaş yanarken marshmallow ları kızartabilirsiniz..
(işini sağlama almak istiyorsan tutuşturucu maddeler var onlardan al.. Hep kullanırım)
Alıntıları Göster
-
Akdeniz akşamlarınıda söyleyecek misiniz?quote:
Orijinalden alıntı: karaköy_soğancısı
taşları hızlıca birbirine sürtün olmadı yoldan bi abazan çevirip o sürtsün
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Bana_Baba_De!
Benim daha önce sayamayacağım kadar çok yaptığım bir eylem.. Hocam öncelikle rüzgar varsa işiniz zor.. Kuma bir çukur kazın(denize çok uzak olmasın ıslak kumun 1 metre ilerisine falan.. rüzgar az vurur oraya) çukurun dibine çalı çırpı atın onun üstüne kömürü dökün(kömür şart) onların üstüne odunlar ve en üste de çalı çırpı.. Bir kağıt yardımı ile çalı çırpıları tutuşturun ama sakın hemen marshmallow ları ateşe tutmayın is olurlar.. 10 dk boyunca ateş yansın ama dibe kadar indiğine emin ol.. Herşey yandıktan sonra odunlar ve kömür kalacak.. Onlar yavaş yavaş yanarken marshmallow ları kızartabilirsiniz..
Çok teşekkürler bu bilgi çok işimize yarayacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzunsaclıkeladam -- 27 Haziran 2012; 15:12:08 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Einheitsfront
Akdeniz akşamlarınıda söyleyecek misiniz?
Ortama göre şarkı buluruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzunsaclıkeladam -- 27 Haziran 2012; 15:16:12 > -
Sahilde ateş yakmanın amacı marshmallow mu?quote:
Orijinalden alıntı: uzunsaclıkeladamquote:
Alıntıları Göster
-
oraya benide çagır yakim en kralındanquote:
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: ´Lyvio
Sahilde ateş yakmanın amacı marshmallow mu?
Evet amaç sadece marshmallow -
Sahil dediğin kumsal yada ufak taşlardan oluşan bir sahilse hiç sorun değil, etrafta tonlarca küçük kuru odun parçası vardır zaten. Orta yerinden çakmağı çakıp, doğru siper yaparsan yakarsın.quote:
Orijinalden alıntı: ´Lyvio
Evet amaç sadece marshmallow
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: muratG92
oraya benide çagır yakim en kralından
Ateş yakmayı biliyorsan gel dostum bekleriz -
quote:
Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi
Sahil dediğin kumsal yada ufak taşlardan oluşan bir sahilse hiç sorun değil, etrafta tonlarca küçük kuru odun parçası vardır zaten. Orta yerinden çakmağı çakıp, doğru siper yaparsan yakarsın.
Kumsal büyük ve kum,arka tarafında ufak bir çalılık var ordan odun parçaları buluruz.Deniyicez teşekkürler -
nerdesiniz ama geç olur bu saattequote:
Orijinalden alıntı: muratG92
oraya benide çagır yakim en kralından
Ateş yakmayı biliyorsan gel dostum bekleriz
Alıntıları Göster
-
kalıntılar ateşin 1 milyon yıl önce insanlar tarafından kullanıldığını bize söylüyor.quote:
Orijinalden alıntı: Nelson Muntz
Alıntıları Göster
aradan 1 milyon yıl geçti yıl oldu 2012 uzaya çıkıyoruz eskiden sihir olarak görülen şeyleri yapabiliyoruz hala ateş nasıl yakılır diye soruyorsun
koy çalı çırpıyı ucundan tutuştur.
şekerleri geçir şişe
sonrası malum sahilde 1 grup genç elde gitar olunca
default olarak bu şarkı geliyor
ahdenizzzzz akşamlarrıııııı bir başkaa oluyorrr helee bir de
slow ve duygusal olarak
caddelerde rüüzgar ahlımda aşk var
-
quote:
Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU
kalıntılar ateşin 1 milyon yıl önce insanlar tarafından kullanıldığını bize söylüyor.
aradan 1 milyon yıl geçti yıl oldu 2012 uzaya çıkıyoruz eskiden sihir olarak görülen şeyleri yapabiliyoruz hala ateş nasıl yakılır diye soruyorsun
koy çalı çırpıyı ucundan tutuştur.
şekerleri geçir şişe
sonrası malum sahilde 1 grup genç elde gitar olunca
default olarak bu şarkı geliyor
ahdenizzzzz akşamlarrıııııı bir başkaa oluyorrr helee bir de
slow ve duygusal olarak
caddelerde rüüzgar ahlımda aşk var
Alıntıları Göster
-
Yüzeye taş yerleştir, kağıt koy en alta kolonyayı dök üstüne odunları koy, salla kibriti üstüne.quote:
Orijinalden alıntı: |cypo|
Alıntıları Göster
Eğer izciler gibi yakmak istiyorsan unut o işi, hiçbir şey yapamazsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerekli U -- 27 Haziran 2012; 15:43:15 >
-
ulan sanki bana ıssız adadasın marketten al bir kibrit yak neyin kafasını yaşıyonuz?quote:
Orijinalden alıntı: Gerekli U
Yüzeye taş yerleştir, kağıt koy en alta kolonyayı dök üstüne odunları koy, salla kibriti üstüne.
Eğer izciler gibi yakmak istiyorsan unut o işi, hiçbir şey yapamazsınız.
Alıntıları Göster -
Hep merak ederdim bu gavurlar filmlerde ateşte ne pisiriyorlar diye :)quote:
Orijinalden alıntı: Lithium
ulan sanki bana ıssız adadasın marketten al bir kibrit yak neyin kafasını yaşıyonuz?
Alıntıları Göster -
Hocam yakacağınız yeri eşeleyeceksiniz işte adam gibi ondan sonra çırpı bulacaksınız bir sürü çırpıları atacaksınız kazdığınız yere sonra yakacaksınız işte gazeteyi falan çırpıların altına koyacaksınız.quote:
Orijinalden alıntı: bountr
Hep merak ederdim bu gavurlar filmlerde ateşte ne pisiriyorlar diye :)
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- ninja kaplumbağalar beyin
- kg ne demek
- biotin kıllanma yapar mı
- 3 vardiya sistemi
- efexor kullananların yorumları
- elektrikli bebek arabası
- telegram indirim kanalları
- bim para sayma makinesi
- black friday ne zaman 2024
- exxen filmleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X