Şimdi Ara

ŞAHiN 1.4 i.e 2000 MODEL~YAKIT DüŞüRME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2000 model Şahin 1.4 i.e. aldım. Yaklaşık 2ay oluyor. Full depo gaz aldım 90tl ye doldu. Ama 150km sonra gaz bitti :( bu kadar çok yakması bana normal gelmiyor. Arabada bir sorun varsa acaba nerededir? 1.4 i.e Şahinden anlayan varmı ????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya tüpün beyninde sorun var yada ayar yaptırmalısın
  • Çok çok kötü. Bütün tesisata bir baktırın. Biyerden kaçak falan olabilir. Harbiden çok az gitmiş. Ben 90TL gaz ile 300 küsür km gidiyorum
  • merhaba bende 1.4 palio var 2001 model aracı yenı aldım ama cok yakıyor bınmeye korkar oldum... lpg taktırsam ne kadar kara gecmıs olurum... yardımlarınız beklıyorum
  • arkadaş şahin i bilmem ama benim serçe 38 kuruş yakıyo beyin sıfır buji subab ayarı bilgisayar li ayar yaptırdım açık egzos yakar dediler orjinal taktırdim en son 38 kuruş a düştü önceden 50 tl lpg 2 72 tl den 109 yapmıştı benzinde mi kullansak acaba

• Gazı kıs

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurkrdg

arkadaş şahin i bilmem ama benim serçe 38 kuruş yakıyo beyin sıfır buji subab ayarı bilgisayar li ayar yaptırdım açık egzos yakar dediler orjinal taktırdim en son 38 kuruş a düştü önceden 50 tl lpg 2 72 tl den 109 yapmıştı benzinde mi kullansak acaba

egzoz fark ettirdimi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25.000'e kadar 2. el veya 0 araç
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kontrole götür ustaya.
  • şu ara düştü galiba havalar ısınınca mi lpg düşünce mi artık bilemiyorum 30 kusur da fazla mi arkadaşlar yani nasıl diyeyim 2.48 den lpg aldım geçen gün 20 tl 70 km yaptı iyi gibi geldi bana ne dersiniz

• @Hyundai Motor Company pek fark etmedi bence hissedilir değil ama polislerin peşine takıldığı çok kişi görünce değiştirdim gitti

• Aracınız, kuş serilerinin içinde en az yakan model zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurkrdg

şu ara düştü galiba havalar ısınınca mi lpg düşünce mi artık bilemiyorum 30 kusur da fazla mi arkadaşlar yani nasıl diyeyim 2.48 den lpg aldım geçen gün 20 tl 70 km yaptı iyi gibi geldi bana ne dersiniz

Bu ideal durum ama 90 tl'ye 150 km manyakca birşey açıkcası.Benzinli tarifesinden yakmış hocam direkt

En ilkin pompa bastıktan 2 dakka sonra şamandıranın ağzına köpüklü bez ile dokundur bi kaçak yapıyormu ?
    Yada üstüne sıktığın kapağı çok sıkma bazen iğne'ye değiyor kapağı çok sıkıncı yavaşta olsa kaçırıyor.

2. Olarak bi gaz ayarı yaptır.Kendin azda olsa anlıyorsan bir bak bakalım üst filtrenin kenarlarından hava filanmı kaçırma yapıyor ?
  • tsk cevap verdeğın için uzun zamandır girmiyordum yeni gördüm. Hava filtresinin oraya köpük gibi bi şey koymuştu usta gaz ayarı yaparken hava alıyo diye kenarlarına yapıştır di son zamanlarda 20 tl ile 70km yi geçmeye başladı ama bakalım

• önce slm herkeze aracın lpg de fazla yakmasının sebeplerı sıbop ayarlarının sıkı olması ozellıkle emme sıboplarının sıkı olması hava fılıtresı asırı kırlı olması ayarı bazı ustaların yanlıs yapması avans dusuk olması aracın gazını kısmak yakıtı dusurmez tam tersı yukseltır tabı bu arada emme manıfolt fıren vestenavozu karburator,ENJEKTÖR BOGAZ KELEBEĞİ, contalarındanda hava alması yakıtı etkıler kısacası arac nekadar hava alırsa okadar yakıt almak zorundadır saglıklı motor rolentıdeyken eksozdan su sızıntısı yapar. ARKADASLAR SAYGILAR BEN KARBURATÖRCÜ MEHMET USTA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.