96 şahins arabam var,motor soğukken egzost 5-10 sn vuruntulu çalışıyor(patlak gibi) sonra düzeliyor,90 derecede radyatörden kaynayan su bidona gelip taşmaya başlıyor,ustaya gösterdim,kapak contası yanmış olabilir dedi,bujileri söktü,su alabiliyor olabilir,ilk çalışmada o yüzden vuruntulu çalışabilir dedi fakat bujilerin olduğu yerde bi sorun çıkmadı, sonra sen böyle git 3-4 gün sonra gel dedi,bu durum çoğalırsa dediğim gibi olabilir dedi,masraf ne kadar deyince 150-300 tutar dedi,cumartesi söktürmeyi düşünüyorum sizce başka bir sebebi olabilir mi? saygılarımla
anlattıklarına bakılırsa maalesef ust kapak contası yanmıs. fazla uzatmadan degıstırmen senın ıcın ıyı olur. cunku yaga su karıstır ve farkına varamazsan o zaman komple motor yaptırmak zarunda kalırsın.
selamlar.... basit bir sebebi daha olabilr...
o da termostat'ın kapalı kalmasıdır...
öncelikle çok ucuz olan termostatı değiştirip öyle karar vermek gerekir...
saygılarımla....
@havnitekin'e aynen katılıyorum. Eklemekte istiyorum,bahsettiğin ustayada birdaha gitme,çok yarım ağızla konuşmuş ya işi bilmiyor yada başka fikirleri var senin için :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme