Arkadaşlar son zamanlarda 4 kilosu 100 liraya bal satıyorlar. Teyze şov yapıyor filan gerçek bal yakar diye. Böyle şey olabilir mi? Dikkatli olalım etiketli ürün alalım.
Yaa bende gördüm o reklamları. Bu kadar saçma birşey olamaz. Elime alıp, rengine, etiketine,içeriğine bakmadan bal almam hayatta. TV’den, radyodan bal mı alınırmış?
quote:
Orijinalden alıntı: kolera13
Yaa bende gördüm o reklamları. Bu kadar saçma birşey olamaz. Elime alıp, rengine, etiketine,içeriğine bakmadan bal almam hayatta. TV’den, radyodan bal mı alınırmış?
Elinde labaratuvar olmadan nasıl anlayacaksın afedersin ama?
arkadaşlar bu yıl ( geçen yılda ) bal alamadım yaaa..
Ne demek laboratuvar olmadan. Var kardeşim laboratuvarlarımız. Zaten 70 milyonluk ülke bir sağlık laboratuvarı kuramıyorsa hiç büyük ülkeyim demesin.
Fiyatından ziyade beni düşündüren reklamların içeriği oldu. O fiyata da gayet kaliteli ballar bulunabilir ama laboratuvarsız etiketsiz ballara karşıyım. Bu arada arkadaşa ben de katılıyorum 70 milyonluk ülkede illaki laboratuvarlarımız vardır.
quote:
Orijinalden alıntı: keremigo
Fiyatından ziyade beni düşündüren reklamların içeriği oldu. O fiyata da gayet kaliteli ballar bulunabilir ama laboratuvarsız etiketsiz ballara karşıyım. Bu arada arkadaşa ben de katılıyorum 70 milyonluk ülkede illaki laboratuvarlarımız vardır.
Laboratuvar vardır elbet de o balı alıp oraya götürecek biri varmı asıl soru o.Adamlar tvye çıkıp satabiliyorsa bi yöntemini bulmuşlardır.Zira ülkemizde YÖNTEM çok.
ya arkadaşlar dedemler habersiz bal siparişi vermişler bugunde elimize ulaştı balderesi markalı.Nedir bu sahte olayı varmıdır ?
walla bu tv'de çıkan sahte bal reklamlarındaki markalara benziyor. yüksek ihtimal sahtedir.
aynen ya vatan tv dekı reklamdan sıparıs etmışler bı baktım bıldıgın glıkoz var şekerlı şekerlı ya nalet olsun böyle sahtekarlara allah belanızı versın suna bak
quote:
Orijinalden alıntı: Destny
aynen ya vatan tv dekı reklamdan sıparıs etmışler bı baktım bıldıgın glıkoz var şekerlı şekerlı ya nalet olsun böyle sahtekarlara allah belanızı versın suna bak
valla bir arkadaşım iyi bir balın kg fiyatı en az 50 tl dir diyor.
sahte balı analiz etmek için laboratuvarlar var fakat eski bir konuda bu tartışılmıştı ve balın doğallığını ölçmek için 10 kadar test sonucu lazım. 1 test 200 tl civarı normal bir vatandaşın yapacağı iş değil diyorum. devletin bu konuda denetime gitmesi lazım
Gerçek ballara erişim zor olsa da bence her zaman etiketli ürün tercih etmekte fayda var. Hiç olmazsa yerken insanın içi rahat ediyor.
Birileri elimizde laboratuvar var mı diye soruyordu? Haberi dikkatli okumanı öneririm.
beklenen oldu, 5 kilo bal 100 lira reklamları da dönmeye başladı. Hayır nerede duracaklar çok merak ediyorum. Bir de almış eline zımbırtı bir belge diyor ki sertifikalı bal, bakın ben de yiyorum. Sen kimsin yaa?
askerligimi erzurum-erzincan-tunceli hattında yapmam vesilesiyle cok güzel ballar yedim.özellikle erzurumda yedigim palandöken dagindan toplanan bal cok güzeldi.(yıl 2009).15 gün önce aynı yerden 3 kilo daha sipariş verdim.bal ayni bal ayni lezzet.bu bal konusunda cok kazık yedim ama artık yerimi buldum sanirim.balı istanbuldan degilde bu tarz yerlerde olan akrabalariniz varsa onlardan sipariş ettirin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme