Bildirim
Sahte hafıza kartlarına dikkat! İşte gerçek ile sahte kartları ayırma yöntemleri (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hayırlı olsun 50 dolar da az para değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler. Daha ucuzunu bul birkaç tane alalımquote:
Orijinalden alıntı: Üç Kağıtçı Mesut
Hayırlı olsun 50 dolar da az para değil. -
Ucuzunu boşver yarı yolda bırakır kısa zamanda.quote:
Orijinalden alıntı: Teodore
Teşekkürler. Daha ucuzunu bul birkaç tane alalım
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
geçenlerde a101 de 32 gb. çok uygun satılıyordu galiba ,ben asıl onu merak ediyorum :) -
aliexpressten aldım, fiyatına göre oldukça iyi çıktı. aliexpress.comUS $2.19 15% OFF|Tahmini Teslimat Zamanıhttps://tr.aliexpress.com/item/Flash-Kart-Mikro-SD-Kart-8-GB-16-GB-32-GB-SDHC-Haf-za-kart-y/32951719523.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.64da4c4dG5tXxG
Bir ara 32 liği 3.05 $ dı.
-
hi level diyorsan bulaşma hocam. Aniden çöker falan gereği yok. SAmsung sandisk al keyfine bak. -
yok samsung evo satılıyordu yanlış hatırlamıyorsam -
Samsung garantili ise zaten onlarda sıkıntı yoktur hocam. Bende 64 lük olan evo plus var gayet memnunum. -
Dostum Günaydın.
Youtube kanalımda videolar çekmeye başladım. Değerli vaktini ayırıp kanalımı inceler misin ?
Bu videoda kısa animasyon yapmaya çalıştım :https://www.youtube.com/watch?v=FQhs4z6B32E
Görüşlerin benim için çok değerli.
Selametle.
Forumda böyle bir konu açmak ban sebebimi bilmiyorum eğer öyleyse kaldırabilirim. -
2 sene önceki konuymuş, yuh. ama neyse, yazmış bulunduk
o bahsettiğin kaynaklar , kaynek belirtilmeden paylaşılması suçtur vs diyorsa bu açıklaman seni kurtarır bence :)
1 den fazla kaynak olunca yazmamak bence de çok mantıklı, kitapların arkasına kaynakça ekleyenler de işi gücü olmayan boş insanlar zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 23 Şubat 2019; 13:24:33 > -
hocam yıllardır sektörün içindeyim teknolojiye karşı da bir tutkum var kendi çapıma göre. Bir çok teknolojik alet kullanıyorum ve deneyimliyorum. Reklam değil bu tamamen kendi kullanıcı deneyimimdi ve tavsiyemdi. Adamlar sektörde bu hafıza kartı ve falash bellekleri ile biliniyor malları çok kaliteli bende tavsiye ediyorum seni de hüsnüzan etmeye davet ediyorum arkadaşım hemen herşeyş reklam olarak görme bu da çok itici oluyor;) Şurada ağız tadı ile konuşamıyacakmıyız
-
Üstad sahtesi var mı yok mu bilmiyorum ama o kadar büyük bir marka değil heralde lakin adamlar orjinal ürün doğrulama diye bir bölüm yapmışlar sitelerinde
-
dostum adam reklam yapıyor yada yapmıyor orasını bilemem ama linktechin özellikle o ürünleirnin iyi olduğunu bende duymuştum hatta 3 senedir bende kullanıyorum sıkıntısız onu da söylemiş olayım.
Bu arada senin yazın için de sağolasın güzel olmuş. Büyük markaların siteleirnde genelde ürün doğrulama gibi özellikleri oluyor samsung , mi vs bunlarda var. Ürünü alıp orjinal mi değil mi doğrulama yaparsanız eğer daha garanti olur
-
-
300-400 liraya satılan kartların hepsi sorunlu kartlar. hiç biri ambalajlarında yazdığı hızı veremiyor hatta o hızın yarısını bile veremiyor. -
Net...
-
Bende trendyol üzerinden satıcıya bakmadan aldığım Sandisk sd kart ile sahte ürün mağdurlarına dahil oldum. İade ile paramı kurtarırım sıkıntı yok ama başkalarıda mağdur olmasın diye bendeki görüntüleri ve aldığım sahte ürün yollayan mağazayı paylaşayım. Trendyoldaki satıcı ismi "rosstech"
ürün linki:Trendyol.comSandisk Ultra Android Micro SDHC 64GB Usb Bellek 80MB/S 10. Sınıf SDSQUNS-064G-GN3MN 210144560 | Trendyolhttps://www.trendyol.com/sandisk/ultra-android-micro-sdhc-64gb-usb-bellek-80mb-s-10-sinif-sdsquns-064g-gn3mn-p-2552826
-
Son yayınladığımız makalede 26 tane referans var. Düzenlemesi de bayağı zor oluyor aslında. Bu kafa güzelmiş, danışmana böyle söyleyeyim.
Kaynaklar kısmına 3 değil 13 tane de kaynak yazılabilir. -
Takip
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X