Şimdi Ara

Sahte İmza Olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar beyler biri başkasının yerine onun imzasına benzer şekilde imza atarsa ne olur?Yada ben imza attım bu imzanın bana ait olduğunu nasıl kanıtlayacaklar ben başkası imza attı desem nolur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okulda yoklama muhabbeti içinse atma. İşini gücünü takip et. Başka bir şeyse de atma. Sahte imza mı olur la?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam mesela biri benim imzamı biliyor 10 binlik senede benim imzamı attı imzanın benim olmadigini nasıl kanıtlayabilirim

• Bu işlerden anlayan ve çok ufak çizgi farklarından bile sahte mi gerçek mi anlayan insanlar var. Grafolog deniyor kendilerine.

Ha ama gerçekten çok iyi taklit edildiyse anlaşılamaz tabi ki. Sahte imzayla hayatı kayan birsürü insan vardır.
  • Bu yüzden imza kullanmıyorum, barnak basıyorum. İmza, kapitalist düzenin bir ürünüdür. Kahrolsun Sosyalizm!

• Her türlü anlaşılmakta. Ben buna maruz kaldım zamanında. Birisi benim imzamı kullanarak senet vermiş isim soyisim dahi bana ait.

Nasıl anladıklarını bilemem ben imza benim imza ama ben bu seneti imzalamadım şahsıda tanımıyorum dedim. Karşı taraf davacı olmasına rağmen adliye çıkışında benim aslında o kişi olmadığını söyledi ancak işin ucunda para var diye davayıda çekmedi.

Savcı tarafından uzman atandı imza ilk kriminal incelemeye alındı bu sıra benden imza sirküleri istendi. Boş bir masada bir kağıda çeşitli kalınlıktaki kalemlerle yaklaşık 100 adet imza attım sonra kağıdı aldılar gittiler. İmzanın bana ait olmadığını tespit ettiler.

Ancak inanın ben bile o imzayı ilk gördüğümde benim imzam olduğuna çok emindim. :) aynı ben atmışım gibiydi herşeyi. Ki heryerde imzam aynı ebatta boyutta olmuyor bu yüzden çoğu resmi kurumda kendi imzalarımı tanıyamama rağmen imzanın benim olmadığını anladılar. İçiniz rahat olsun eğer sizlik bir durumsa ortaya çıkıyor gerçek :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• büyük olasılıkla yaşın küçük o yüzden cevaP YAZMICAM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sahte evraktan
  • nasıl yaptıklarını ben de bilmiyorum ama anlaşılıyor gayet.özellikle hukiki vs davalar ise ne yapar eder anlarlar.evrakta sahtecilik yaptıysan ve karşı taraf davacı olduysa vay haline.artık çok büyük bir suç sayılıyor.

Kutsi sahte askerlik raporu aldığı için hapsi isteniyor hatta bugün tv de görmüştüm.
  • Hakim sana 5 6 sayfa imza attirir. En sonunda bezersin tamam kirin kalemi kesin cezami diyecek duruma gelirsin
    Ayajta otururak hafif egilerek vs. Vs. bir ton cesitli imza atarsin onlar incelemeye gider ve hakliysan hakli oldugun anlasilir. Benim sikintim benim cogu imzam birbirine benzemiyo oyle bisi olursa kesin yanarim

• KırmızıElma K kullanıcısına yanıt
    Hocam imzadan ziyade yazi karakterine bakiyorlar insanin o yuzden anlarlar diye dusunuyorum yoksa bos yere o kadar fazla imza attirmazlar.Benim de imzalar hic benzemiyor aksamlari evde oturup imza calismam lazim

• Blgrçoban kullanıcısına yanıt
    Hocam nasil anladilar imzanin sizin olmadigini

• demirciler kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bide benim imzam çok basit el yazisiyla ismimi yazip cizgi cekiyom yani imzami ugrasan atabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.