Şimdi Ara

Sahte n-95 lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Daha 1 haffta önce çin malı n95 aldım ama çin malımı bilmiyorum kapağı actığmda made in by nokia yazıor model n95 8gb yazıyor ön kamerası calışıyor usb calışmıyor taktığımda F:erişilemiyor bir G/Ç aygıt hatası nedeniyle istek yürütülemedi diyor bilgisayardan birşey atamıyorum lütfen bana biri yardımcı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kobra_tayanc -- 30 Ağustos 2009; 4:20:20 >

• Arkadaşım geçmiş olsun, eğer satıcı arkdaş teknik yardım sağlıyorsa onunla görüş ancak bu tarz telefonlarda satıcı malını sattıktan sonra seni tanımayacaktır doğal olarak. Sen de paranı çöpe atmış olacaksındır. Ya yazık gerçekten...
  • Çin malı olup olmadığını bilmemen ilginç. Aldığın fiyattan anlaman zor olmasa gerek. Normalde made by nokia yazanlar Nokia'nın çinde üretilen modelleri, kalite olarak fark yok aralarında.
  • peki bilgisayara bağlayamıyorum onun hakkında bir bilginiz varmı ?
  • arkadaşlar lütfen yardm edin
  • senin cihaz sahtedir kardeş , bunu anlamak çok kolay aslında yazılımdan yada kare tuşunda garip bi işaret olur çin mallarında
  • yıldız+kare+0000+kare tuşlarına bas gercekse versiyonun ve modelini yazar.....EĞER ÇİN MALI İSE DİL DEĞİŞİR..BU KADAR KOLAYDIR.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • G-Ç AYGITI DİYORSA USB Yİ ÖNDEN DEĞİL ARKA USB DEN BAĞLAYACAKSIN
  • ucuz etin yahnisi yavan olur... yahni dedimde yine acıktım sanırsam ben...
  • Beyler G:Ç aygıtı veriyordu halletim onu arkadan bağladım şimdide litfen bir dis yerkleştirin diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobra_tayanc

Beyler G:Ç aygıtı veriyordu halletim onu arkadan bağladım şimdide litfen bir dis yerkleştirin diyor

bence bir an önce sat kurtul o telefondan... (kişisel fikrim)
  • SAT----AT----FIRLAT-----DİLENCİYE SADAKA OLARAK VER......AMA ONDAN KURTUL
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARIKAN

SAT----AT----FIRLAT-----DİLENCİYE SADAKA OLARAK VER......AMA ONDAN KURTUL

• quote:

Beyler G:Ç aygıtı veriyordu halletim onu arkadan bağladım şimdide litfen bir dis yerkleştirin diyor

usb den hafıza kartına erişimi vardır ve hafıza kartı takılı değil ise bu tarz bir uyarı veriyordur. hafıza kartı takılı değil ise takıp dene...
  • *#0000# olayini butun nokia modelleri icin yapabilir miyiz arkadaslar? N serisi tum telf.icin kullanabilir miyiz?Tesekkurler
  • ver bir telefoncuya veya sahibinden.com gg de sat gitsin bir de kaça aldın
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilal47

*#0000# olayini butun nokia modelleri icin yapabilir miyiz arkadaslar? N serisi tum telf.icin kullanabilir miyiz?Tesekkurler

evet bu bütün nokia modellerinde var
  • Daha satmadın mı sen o telefonu...
  • lanet olsun bunu aldığım güne zaten beyler siz siz olun çin malı telefon almayın biliyorsunuzdurda ben hatırlatayım dedim birde bir arkadaş hafıza kartını takıp dene demişbunda hafıza kartı giriş yeri yok ki.
  • quote:

lanet olsun bunu aldığım güne zaten beyler siz siz olun çin malı telefon almayın biliyorsunuzdurda ben hatırlatayım dedim birde bir arkadaş hafıza kartını takıp dene demişbunda hafıza kartı giriş yeri yok ki.

o zaman usb soketinde sorun olabilir, çin malı cihazlarda çok oluyor bu sorun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.