Şimdi Ara

Sailor moon dublajlı lazım....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum anime hastasıyım daha doğrusu sailor moon hastasıyım ve türkçe dublajlı olarak bütün bölümlerini arıyorum lütfen nerden bulabilirim yada bana link verecek kimse varmı 1 haftadır girmediğim site kalmadı acilen bulmam lazım yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim.......

Sailor moon dublajlı lazım....

• ya nasıl yok ya bazı bölümleri buldum elinde olan varsa paraylada alabilirim bi yardım lütfen
  • anam bu ben küçükken bize çizgi film niyetine izlettikleri şey diilmi hani dönüşürken çırıl çıplak oluyolar tv de gösteriyolardı acayip izliyoduım
  • evet o bende çok izlemiştim zamanında
  • Bir de işin garibi bu anime TRT'de yayınlanıyordu. Şimdi yayınlansa yasaklanır sanırım:D
  • şimdi yayınlansa sansürden kızlar pat die gerçek formuna dönüşür ama ondada mini giydikleri için belden aşşası full mozaik geçer
  • Akıl var mantık var, full serisini türkçe bulman için birisinin ilk bölümünün ne zaman yayınlanacağını öğrenip başından sonuna kadar o saatte nöbet tutması gerekir. ki en son yayınlanalı 5-6 yıl oluyor herhalde.

Türkçe TV serisi istekleri gelmeye devam ediyor niyeyse, peki neden bunlar düşünülmüyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @Akuma_Blade
    tamam o zaman bana ingilizcesinin linklerini yollayın ben imdireyim altyazıyıda çıktıkça indiririm divxplanet te olmazmı? bana orjinal değil anlayacağım dili lazım yani ingilizce dil olsada olur ama türkçe altyazı şart :D
  • ftp://ftp.anime.sevstar.net/anime_1/ al burada bissürü var
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhtesemmatrix

ftp://ftp.anime.sevstar.net/anime_1/ al burada bissürü var

bunlar türkçemi dublajlımı yoksa türkçe altyazılımı?
  • http://www.datorrents.com/download/43729-sailor-moon-01-200-complete-/

29 martta tokyotosho'ya düşen 37 GBlik torrent.

http://divxplanet.com/sub/m/18961/Sailor-Moon.html

SailorMoon çevirileri (DivxPlanet çevirisi olduğu için çok yüksek beklenti içine girmeyin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 2 Nisan 2009; 14:53:00 >

• Arkadaşlar ben sailor moon'un türkçe düblajlısını arıyorum ama full bölümlerini bulamıyorum yardım edin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.