Irk aidiyeti toplum hayatindan cikarilan din yerine yerlestirilmeye calisildigi icin yasandi bunlar hep... |
Şaka maka Bizanslı olduğumuz gerçeği (5. sayfa)
-
-
Müslüman-islam birliği turandan çok daha kuvvetli olur düzgün yönetilirse.
ben batınında dejenere olduğunu düşünen bir ateist-agnostiğim.
benim için çokta farketmiyor. dejenere batı kültürüne kıyasla islam kültürü yeğdir benim için. islam devletleride bilimle yönetilebilir gayet.
üstün, maskülen, savaşçı, istilacı ırk/toplum idealim var ama. osmanlı gibi
orta asya türki halklarla bu sağlanamaz gibi. islam birliği olabilir anca onlarda türklükten çok islama yakınlar zaten
demek istediğim ne olduğu çok önemli değil üstün, istilacı bir toplum olmak önemli.
müslümanlar kafa olarak birlik sağlarsa ve düzgün yönetilirse avrupa ortadoğu anadolu heryeri ele geçirirler. geçiriyorlar zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 28 Aralık 2024; 16:4:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Islami yaşam biçimi, bu yüzyılda tercih edilebilecek bir şey değil. 1500 yılında olsaydı, cazip gelebilirdi, zaten o zaman Avrupalılar daha yobazdı. Şahsen 1500'lü yıllarda yaşıyor olsaydım, Avrupa yerine Osmanlı'yı tercih ederdim, devşirme olup Osmanlı'ya katılırdım ama artık böyle bir şey mümkün değil. Islami yaşam biçimi ve Islami yönetim Orta Çağ'a ait...
Bak mesela ben neden NS'yi bu kadar çok seviyorum, düşün. Nazi Almanyası hem Islami değil, hem de Yahudi, LGBT ve beta Avrupa değil. Bundan daha mükemmel bir ülkeyi hayal bile edemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 28 Aralık 2024; 17:47:35 > -
nazilikte olur.
önemli olan halkın zevk içinde yaşayıp dibe batmaması. erkekliğini koruyarak karısını, kızını alt kültürlere kaptırmaması.
günümüz almanlarıda bitik.
tamam erkekleri araba üretiyor ama karısını kızı, türk, arap, kürt gondikliyor.
öyle medeniyeti istemem yan cebine koy.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 28 Aralık 2024; 17:52:18 >
Balkanlılar baya popüler :) kürd takıntın nedir bilemiyorum lakin sallıyorsun baya baya. bu arada ekliyeyim: Arnavutlar köken olarak ve genetik olarak da balkanlı slav ve Türk toplumuna yakın değiller. Biz senle mesela benzeşmiyoruz. Benim kipcak olan babam tarafım da senle hiç benzeşmiyor. senin saçların bir defa kıvırcık bu da demek oluyor ki muhtemelen yunan/venedik karışımına işaret ediyor. tabi büyük dedelerin şam bağdat yapıp oradan arap hatun ile evlilik bağı kurmadıysalar.
balkanlı demişken:
Ben ingiltere'deyken zenci hatun vardı o yazmaya başlamıştı. Türküm diyorum kız italyan mısın diyip duruyordu. muhtemelen koyu kestane renkli saçlarım ve beyaz tenli olduğum için yanında isveçli kızlar da baya muhabbete gelmişlerdi. tabi ben o ara hem kendi aralarınad arkadaş hem benimle de manita olan sarışın rus kızları ile takılıyordum ve bu yüzden diğer hatunları sallamıyordum.
internette bizim bak mesela bir tane kürd ünlü öven yok. Ama tadiç için hatunlar deli oluyorlar
-
Başka alternatif zaten yok. Bana Nazi dışında mükemmel sistem önerin mesela öneremezsiniz. Commie Sovyetler mi? AngloJew ABD mi? Yobaz Arap ülkeleri mi? Beta avrupa mı? Hiçbir alternatif zaten yok..
-
yunan tipli arapçılarda sorun yok yani? senin derdin burada Türkçülükle işte. boşuna laf ebeliği yapma.
-
bence bu kadar çok geniş yaklaşmaya çalışacağına : Nazizim ile nasyo sosyalizmin farklarını bir öğren istersen.
nazizm = sufizm'den etkilenen bir katolik tarikat rahibinin uydurduğu tek tip ırk öğretisi. ırk! yani kaş göz kafa tası vs.
nasyo sosyalizm = üniter bir kimlik üzerine düzen inşaa etme.
nazizim evet nasyo sosyalizim'den geçer. çünkü ortak paydaları vardır. ama işte tek tip ırk muhabbetinde cortlar bizde. bizde tek tip ırk yok. tekrar yazıyorum: Kazaklar C3, Kırgız Başkır Tatar R1a, Tuva Türkmen Altay Q , Sakhalar da ise N3. Anadolu halkında ise J2.
hangisinin ırkçılığını yani nazizmi uygulayacaksın?
ama üniter kimlik = TÜRK. buradan sistemi kurabiliyorsun.
-
Bir Türk'e Italyan mısın diye sorarlarsa cono sanmışlar demektir. Fransız mısın, Alman mısın falan diye sorsalardı iltifat kabul edebilirdiniz..
-
türkler asyalı avrupalı irani karman çorman bir milletler topluluğu.
ben beyaz ırkların tüm dünyaya egemen olmasını yeğlerim daha çok.
üstün cermen kavimleri. günümüzde karı gibiler o ayrı.
en üstün iqlu ırklardan düşüğe doğru bir kast sistemi gibi birşey olmalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 28 Aralık 2024; 18:2:42 >
dominant ırk olsalar bugüne kadar bir toprakları devletleri bayrakları olurdu!
dominant muhabbeti bizim ılık popolu sol öğretilerinden geliyor. solcu geçinenler batı fonu ile bu topraklarında hayat sürerken, semer vurdukları ise bu ülkede yıllarca "Türk mü? ıyyy kıfı tısçı" diye doklanıp durdular.
diğer yandan da Türlük arapçılığa bırakıldı.
böyle olunca ... evet dominant olmuyormuş gibi görünebilir.
ama ben Bursa Hamitler/bağlar başında çocukluğumu sürdürdüm. oradakileri, kürdlere sorabilirsin :) ırkçı vs diyeceklerdir. mekanlara sokmadığımız için olabilir.
he şimdi ise z kuşağuı vs muhabbetleri. evet bizim oranın yeni bebeleri de ılık popolu olmuşlar. solcu olmayı açık görüş sayıyorlar. bu da bir gerçek. Atatürk boşuna dememiş. "nerede bir komünist var kafasını ezin" .
-
kürtler aşiret yapısıyla her daim çekirdek ailelere üstün gelecektir zaten kültürlede alakalı biraz
Caucasian ve Beyaz olarak kurgularsın. ABD bile karman çorman. Orada da kimi Alman kökenli, kimi Irish kökenli, kimi ispanyol kökenlidir ama hepsini birleştiren şey beyazlık. Tabii Türkler avrupa kökenli değiller ve Avrupa'da beyaz kabul edilmezler ama Avrupa'ya çok yabancı kalmaları Islam olmalarından kaynaklanıyor..
Ayrıca NS'yi birebir Alman şekliyle almak mecburiyetinde de değilsin.. Bak 1930'lar Türkiyesi bile bir çeşit NS diyebiliriz, Almanya o ideolojiden bile etkilenmiştir.. Bu Türkiye'yi ve o kadroyu çok fazla öven o dönemin çok Alman yayını olmuştur..
Söylediğim gibi, Commie Sovyet, Anglojew ABD, Zionizm, Beta avrupa hiçbir akla yatkın sistem yok sadece NS ve buna benzer türevler var.. Mantıklı sistem bu çünkü..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 28 Aralık 2024; 18:10:42 > -
İmparatorluğunun tebaası ciddi ölçüde Hıristiyan ise Kayzer-i Rum olmak önemli idi. Yoksa elbette Papalık kendi otoritesini kabul etmeyenin kayzerliğini vs tanımaz. Kendilerine meydan okuyan bazı "Kutsal" Roma imparatorlarının iddialarını tanımamışlardır (Kutsal adı Papalıkla kavgadan türemiş, dünyevi siyasi otoriteye ruhani nitelik atfeden bir sıfat). Rusların imparatorluk iddiasına da sonradan hükümdarlarına imparator deseler de başlangıçta gülmüşlerdir.
Bu arada kayzer olmak için papanın elini öpmek veya kendisi tarafından taçlandırılmaya gerek bulunmuyordu. Bu Papa III.Leo ile Karl Magnus (Şarlman)'un tıpkı bahsettiğimiz diğerlerinin aşağı yukarı yaptığı gibi Roma mirasından istifade etmeye çalışan becerikli bir siyasi numarasıdır. Roma imparatorları önceki imparator, saray, ordu ve çok daha az olmakla beraber halktan kesimlerin tercihi ve imparator adaylarının bu konuda girişiminin bir bileşimiyle/sonucuyla tahta çıkarlardı. İmparatorun patrik tarafından taçlandırılması - Roma'da/Bizans'ta - tamamen semboliktir. İmparator patriği görevinden uzaklaştırabilirdi. Yeni bir patrik atayabilirdi. Dindar profilini güçlü tuttuğu sürece patriği dikkate almayabilirdi. Papanın elini öpmek vs Bizans'ın Romalılığını yadsımaya çalışan Avrupalı güçlerin öne çıkardığı sonradan türeme uygulama ve anlayışlardı. Bunlar Bizans'ta/Roma'da geçerli değildi. Bizans'ta/Roma'da imparator kilisenin ilahi olarak seçilmiş bekçisiydi. Amiridir. Ortodoks inancın muhafızıydı. "Göğün oğlu" (Tianzi) denilen Çin imparatorları misali yarı ilahi bir varlıktı; öyle addedilirdi. Çin imparatorlarının "göksel vekaleti" (Tianming) gibi mutlak addedilen bir yönetme yetkisi (imperium, basileia) taşırlardı.
İmparator gelenek itibarıyla patriğe hürmet gösterirdi ama patrikten çok daha saygın ve daha önemliydi. Tüm yetki ondaydı ve "Autokrator" titrinin anlamı uyarınca İsa Mesih ve Kanon ilhamlı kararları kendinden geliyordu. Bizans'ta imparatorun gücü patrikten veya papadan tamamen bağımsızdı ve de otonomdu.
Bunları anlattım çünkü siz papayı öncelleyen Batı-Avrupa geleneğini vurgulayınca Batı-Avrupa ile Roma-Rum-Bizans geleneklerinin farkına parmak bakmak istedim. Esasında Avrupalı hükümdarlar bunaltıcı Papalık otoritesi karşısında Bizans modeline çok özenip taklit etmeye yetlenmişlerdir. Bu çerçevede Bizans Avrupa'nın - ruhani otoriteden meşruluk devşirip ruhani otoriteyi zapt etme anlamında - ilk mutlak monarşisidir. Osmanlı gibi geleneksel bir Doğu otokrasisine de - asırlardır tanıdığı, fethederek iyicene özümsediği bir imparatorluğa ait - bu model çok cazip gelmiştir.
Hatırlayalım, Padişah Zıllullahtı yani Allahın yeryüzündeki gölgesi addedilirdi. Osmanlı Padişahı tıpkı Roma/Bizans imparatoru gibi kendi imparatorluğunda dinin/İslam'ın ete kemiğe bürünmüş yüzüydü. Otoritesi mutlaktı vs vs vs.
Bilakis bu geleneklerin birbirinden istifade etmeye yeltenmemesi tuhaf olurdu. Bilakis tarih boyunca birbirlerinden ilhamlanarak, birbirlerinin model veya unvanlarını kullanarak ilave meşrululuk ve otorite devşirmeye çalıştılar. Tabii her zaman bunları yadsıyan başka - muhalif veya karşıt - güçler de oldu. Bu eşyanın - daha doğrusu insanın ve çok çeşitli sosyal ve kültürel düzeninin - tabiatında var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
haklısın bu kültür üzerine geliştrmeler yapmalı.
insanlık ve medeniyet olarak çağ atlarız
öjeni mesela çok önemli bir olay. ve aşırı mantıklı.
çok kadim bir uygulama zaten antik yunanlar yada spartalılar falanda yapmış sanırım.
dünyanın en büyük sorunu önüne gelenin üremesi. bunun sonucunda genetik hastalıklar, düşük iqlü, vasıfsız insanlar.
düşünsene bütün dünyada öjeni uygulandığını?
sadece en güzeller, en yakışıklılar, en güçlü ve en zekilerin çiftleştiğini?
ne kanser kalır ne bir hastalık. çağ atlarsın çağ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 28 Aralık 2024; 18:10:26 >
birader beyaz ırkı savunduğun toplulukların baskın genlerini söyliyeyim! belki bu sefer aklında kalır.
Alman İngiliz Fransız = R1b
İskandinavlar = I
Balkanoidler (bulgar romen makedonya baskın) I2
Yunan İtalyan Anadolulu Kürd = J2
Tatar Başkır Kırgız = R1a
Rus , ukrayna, belarus = R1a
Sakha = N3
Finnler = N1
Türkmen Tuva Altay = Q ve Q2
Antik aztec ve mayalar = Q2 , C
Moğollar = C1
Kazaklar = C3
Türklerin sadece anadolu ve azerbaycan coğrafyasında olanları J2 baskınlığını taşırlar.
He bu arada Gen mutasyonu Y kromozomunda = K => P => P1c (ön Türkler) => Q + R feno tiplerine evriliyor en son!
yani gülüp geçinilen Atatürk'ün güneş dil teorisi büyük ihtimalle doğru.
ama sorun = Almanlar R1b iken , nasıl I olan nordicler ile aynı dil kökenine sahipler? O zaman I da mı orta asyadan türedi? bu araştırılmıyor! belki de Hindular bu ilk R evrimlerini istila ettiler ve dillerine etki ettiler? bilemiyorlar.
-
Avrupalılar ve Asyalılar ortak atadan geliyor zaten bildiğim kadarıyla. ve bu hablogrupların çıkış noktasıda orta asya olması lazım.
ingilizlerden, kızılderililere, türklere kadar zaten ortak ata. diğer asyalılarda öyle sanırım.
ama ben asyalılarda sadece doğu asyalı kore ve japonları üstün sayıyorum. kızılderili medeniyetide ilgimi çeker ama sonuçta telef oldular.
hindistanıda bu orta asyadan inen aryan denilen savaşçı beyaz ırk istila etmiş işte hesapta.
yoksa oradaki hindistanın yerlileri dravidler galiba kara, zencimsi bi ırk. hatta bu istilacı aryan beyazlar araya mesafe koymuş biz bunlarla çiftleşmeyiz falan diye kast sistemi gibi birşey.
bu irani halkların, kürtlerin, farsilerin, peştun ve afganlarında kökeni bu aryanlar.
pakilerde ve güney hindistandaki beyazlarda aryan oluyor sanırım.
hatta bütün avrupaya bunlar yayılmış beraberinde hint avrupa dillerinide yaymışlar.
hitlerde bunlara atıfta bulunuyor işte bütün beyaz ırkın kökeni bu savaşçı ırk diye hindistana, tibete kadar izini sürüyor.
türklerde yarı aryan sayılır. orta asyada en çok hakim olan genler irani genler.
hatta hunların yönetici klanı falan hep aryan kökenliydi sanırım. göktürklredeki ashina klanı bile r1a mıydı neydi
türkler ve türk kültürü zaten bu orta asyadaki asyalılarla irani iskitlerle karışmayla oluşmuş gibi daha çok.
bence proto türkler kızılderililere yakın olmalı daha çok. onlarda yakutlar ve tuvalılar olmalı. en saf onlar gözüküyor genetik olarak.
yoksa ben irani ve avrupalı r1a, r1b genini, yok efendime söyleyim anadoludaki j2 gibi genleri türk olarak kabul etmiyorum.
ne alaka yani.
biz ne arabız ne iranlıyız.
biz tamamen asyalı bir ırkız. tıpkı çinli, moğol, koreli, kızılderili gibi.
kültürel olarakta en yakın olduğumuz kızılderililer. kültürü geç, birsürü ortam kelime bile var zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 28 Aralık 2024; 18:24:21 >
-
Haplogrup otozomal DNA'ların yanında sadece %1 civarında etki ediyor. Basitçe Y kromozomunun kendisiyle ilgili. Irk ve fenotipi belirleyen DNA'lar, otozomal DNA'lardır. O yüzden R, I falan şeklindeki haplogrup olayları oldukça saçma. Bunlar sadece 50000 yıl önce kim nereden, nereye göç etmiş onları anlamak için kullanılıyor.
Daha önce de söylemiştim, R1B L23'üm ama J2 bir adamın fenotipi neyse ırkı da bana göre o olacaktır... J2 olması fark yaratmaz... Çok spesifik bir haplogrubu yoksa... Mesaja J2'nin özellikle Yahudi dalı gibi... O zaman bile eğer otozomaldan başka bir şeyse başka bir şey kabul ederdim...
-
çokta net bilmiyorum. baya kafa karıştıcı geliyor zaten bu dna konusu.
ama proto-türkler benim kafamda direk mongoloid gibi geliyor. sibirya ormanlarından orta asyaya indikçe aryanlarla(iskitler) çiftleşmişler ve günümüze kadar karışa karışa böyle gelmiş diye düşünüyorum.
türklüğün detayına tuvalılar ve yakutlarla inilmesi lazım. birde bering boğazının karşısındakiler. eskimolar, kızılderililer vs.
Atatürk boşuna tahsin mayatepeki görevlendirip meksikaya kadar yollamamış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 28 Aralık 2024; 18:32:11 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X