Türkiyede asyalılar kız bile bulamaz sanmıyorum. anadoluda en avantajlı fenotip ortadoğulu arap, kürt fenotipi sanırım. götürmedikleri kız yok. sarışınlarıda sevmiyo türk kızları. kürt olsun çamurdan olsun kafasındalar. kuduruyorlar kürtler için < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 28 Aralık 2024; 13:51:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şaka maka Bizanslı olduğumuz gerçeği (4. sayfa)
-
-
Senin bu düşüncen vatanımızı elimizden almaya çalışanların düşünceleri onlara göre burada Türkler yok ama neyseki zamanı yaşamış tarihçiler var.
Türkler olmaz olur mu? "Urfalı Mateos" ne diyor.
Türk Atlılarının Betimlenmesi
"Bu zamana kadar bu cins Türk atlı askeri görülmemişti. Ermeni askerleri, onlarla karşılaşınca onların acayip şekilli, yaylı ve kadın gibi uzun saçlı olduklarını gördüler.”
-
Bunlar azınlık oldukları için çekememezlik var.
-
IQ testin nerde?
-
yaptırmama gerek yok. türkiye ve türki halkların ortalama iq haritası belli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben koyu renk sarışınım, küllü sarı gibi, yarı siyah, yarı sarı gibi.. orjinal color.. Bir arkadaşım vardı o tamamen sarıydı ve senin söylediğin sebepten kızların onu reddettiğini düşünüyordu, kafasına ceviz yapragı boyası yaptık bu sey ise yaradı ve kafası biraz karardı benim gibi oldu ve rahatladı..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 28 Aralık 2024; 14:0:5 > -
Akıllı olduğunu isbat et edemiyorsan boş yapma.
-
Ben Türk kızla sevgili de olmam evlenmem de.. Zaten de yabancıyla evliyim. Kürt meselesinde o tipler erkeksi bulundukları için tercih edilebiliyorlar ama kızına göre de degisir.. Kız olayı önemli bir şey değil. Kafana göre birini bulursan evlenirsin yoksa sırf kız olsun diye kızla falan takılmak kişinin kendisine yapacağı en büyük saygısızlıktır..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 28 Aralık 2024; 14:10:23 > -
Bütün dünyada geçerli bi durum kadınların maskülen erkek arayışı. kadınına göre değişir ama çoğunluk gerçek erkek istiyor haklı ve içgüdüsel olarak. abdli kızların zencilere düşme sebebide bu. ingilizler, almanlarda ortadoğulu peşinde farketmiyor.
kadınlar erkek için büyük ödül bence. daha zevkli bir eylem yok dünyada. o yüzden hafife alamıyorum kadın işini.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 28 Aralık 2024; 14:12:16 >
O konuda çok genelleme yapmak doğru değil kavruk olmak her zaman erkeksi olmak anlamına gelmez. Erkeksilik katıyor ancak yüz yapısı, kemik yapısı, vücut kas yağ oranı, boy, sakal bunların hepsi etken..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 28 Aralık 2024; 14:13:4 > -
kadınlar anlıyor onu içgüdüsel olarak ona göre filtreleyip seçiyorlar zaten.
ama medeni toplumlardan maskülen erkek pek çıkmaz. ya da ben göremiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 28 Aralık 2024; 14:14:25 >
O davranış şeklinden öyle gibi geliyor. Beta takılıyorlar fakat olmayanı da var. Üstelik olmayanlar Türk ve araplardan daha sert oluyor.
-
bilmiyorum. benim gördüğüm koca bir batı medeniyeti yumuşadı afedersin.
böyle giderse yıkılacaklar zaten istila altındalar üremiyorlar vs aynı şey türkler içinde geçerli
medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar hakikaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 28 Aralık 2024; 14:18:54 >
O yumuşama Hitler Almanya'sından sonra öyle oldu. Avrupa, Yahudi global tarafından ele geçirildi. Betalık ve pasifistlik pompalandı. Bunlar hep toplum mühendisliğidir.. Türkiye'ye de arap ve arapçılık pompalıyorlar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 28 Aralık 2024; 14:20:54 > -
kalergi planı diyorlar işte.
bütün milletleri birbirleriyle çiftleştirip karakteristik özelliklerini yok etmek. iqlarını düşürmek sonra herkesi köleleştirmek.
bu yahudiler kendi içerisinde evleniyor zaten.
zihinlere interracial ilişki pompalayan adult film endüstrisi bile bu siyonistlerin elindeymiş
karabük üniversitesinde olanlar ortada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 28 Aralık 2024; 14:22:27 >
Evet ama o milletlerin hangi kültüre sahip olacaklarını da pompalıyorlar. Seni arab ve müslüman olarak istiyorlar ki, kendilerine rakip olma ortadoğu çamurunda eşin diye, onları LGBT ve Beta olarak istiyorlar ki bir Führer daha çıkmasın diye..
-
Toplumdan ve sürüden uzak durucan o yüzden.
alayı köle, koyun olmuş uyutuluyor.
yalnız kurt takılacaksın
Ben zaten hep uzak durdum.. O yüzden sana diyorum ya, gerekiyorsa evlenirsin, yani kafana göre birini bulursan yok bulamazsan o zaman ölümü beklersin ve iğrenç zaman diliminden kurtulursun.. yüzeysel arkadaşlıklar falan kurabilirsin çok fazla değer vermeden, onun dışında milletle fazla muhatap olmayacaksın zaten.. Yanlış bir zamanda, yanlış bir şekilde dünyaya gelmiş bulunmaktayız bu bir talihsizliktir.. Ne bu zamana ne buralara ait değiliz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 28 Aralık 2024; 14:39:57 > -
Irki bir Turkluk iddiasinda bulunamaz bu topraklarda kimse, yani nesillerdir akrabasyila uremiyorsa ailesi.
Aynaya baktiginda gordugun suratla herhangi bir Ozbek arasindaki fark senin genlerinin karisik olmasi. Karisik olsun da iyi bir sey bu.
Turkluk bir siyasi kimlik, bir ust kimlik. Yunan tipli ulkucu dolu ortalik. Anlatamiyorsun o tiplere bu mevzulari.
-
Çin çon olma meraklısı çok gerçekten. Fakat adamların da, kendilerine bir ırk ve aidiyet bulması gerekiyordu. Kimse bizim ırkımız yok, biz işgalcilerin convert ettiği yerel halkız demekten hoşlanmaz. Hatta bunlar hövval iftiraları gibi bile gözükebilir.
O yüzden eğitim sistemini, Çin çonlar atalarımızdır şeklinde ayarlamışlar. Düşünsene, Cengiz Han bizim soydan diyorlar, herif direkt Moğol, sonra da bunun annesi mi ne Türk'tü diyorlar ahahaha.
Fakat bunda talihsiz olan durum, Çin çonların gerçekten atalar olma ya da olmama durumu değil, Çin çon'u bir şekilde claim etmek...
Bu tam bir dilemma gerçekten... Bir taraftan Çin çon atamız dersen, Çin çon'u claim etmiş oluyorsun, ve sen de bir Çin çon olmuş oluyorsun, fakat bir yandan da, senin neren Çin çon'a benziyor, diyorlar, Çin çon'u claim etmezsen, bu sefer millet diyebilir ki, bu sefer de eeee sen malum şey misin diyenler olabilir...
Talihsiz durum... Çok çok talihsiz durum... Tarihin buralara vurduğu bir darbe bile olabilir bu... Çin çonlar buralara hiç gelmemeliydi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 28 Aralık 2024; 15:52:32 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X