Şimdi Ara

Şaka maka tıpın zor olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uyku süresi azaldığında fark edilen gerçek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-000AA0F43 -- 17 Ekim 2024; 17:38:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Öyle tıp fakülteleri var ki adamların nasıl mezun olduğu belli değil çoğu mühendislik öğrencisi gibi. Bundan dolayı tıpı da abartmamak lazım çoğu kişi öyle veya böyle bitirip mezun oluyor ne yaptıklarından habersiz çıkmış ezberleyerek.

• Öyle olmayanları da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-000AA0F43 -- 17 Ekim 2024; 18:8:11 >
  • Dönem 2 de net şekilde anlaşılacak olan gerçektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tıp zor değil. alt tarafı ezber yapıyorsunuz.

hafızlık > tıp

• Ctis' den zor.

• Değil bence. Ezber sıfır en azından.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sadece nöroanatomi, tüm ct*s'in içinden geçer. Klinik bilimlere değinmiyorum bile.

• EgeTıplı kullanıcısına yanıt

Tm

• Üç buçuk üstü ortalama yapmak daha zor olabilir, haklı olabilirsin.

• dünyanın en saçma yaklaşımı. sana çok kolay olan ezber belki diğerleri için ciddi zor bir durum olabilir.

mesela ezber yapamıyan biri fizik te ciddi başarılı olabilir ama sıralaması çokda iyi olmadığı için (atıyorum 26-27k bandında) fizik içeren ciddi okullar gelmeyeceğinden tıp a kaymış da olabilir.

kişiye göre değişir. bence ezber yapmak öğrenmekden çok daha zor. tek tek hastalık tek tek anatomi ezberlemek. hiç hafızlıkla alakası yok. mesela patoda hastalığı tek tek çalışmak dünyanın en boktan işi, kime göre tabiki bana göre. kaldı ki bizim en zor ders pato idi ama tıp da pato ayarında bir çok ders var.

• maviplanet kullanıcısına yanıt

Doğru hocam kıyaslamak mantıksız.

Öte yandan büyük çaplı şirketlerde yazılımcılık da kolay iş değil, problem-solving ayrı bir yetenek. Burada bilgi birikiminle analitik zekanı konuşturuyorsun. Tıpta da var tabii bu durum ama neyse çok da kurcalamamak lazım.

• yazılım yada başka bir bölümle mukayese etmedim zaten. o kızım beni aşar. yazılım yada müh. eğitimi apayrı bir olay bence. ama zekaya dayanan bir şey olduğuda kesin. kafan basıyorsa yada ilgin varsa yürür gidersin.

zor olan okulların zorluğunu mukayese etmeye bence gerek yok. mesela odtü nün sanırım bütün müh. leri kazık niteliğinde zor. ama mezun olunca da zımba gibi giriyorsun piyasaya.

kuzenim odtü inşaatı 7-8 sende bitir di ama eminim ki 4 senede bitiren de vardır.

her ne kadar ben ezber yapmadım, sadece öğrenmeyi tercih edip okulun akışına bıraktım ve anatomi 1 ve 2. seneleri o şekil geçtim diyenler çıksa da, çoğunluk ezberleme ile geçtiği için çok çok efor isteyen bir durum.

hayırlısı. yeni başlıyan arkadaşlara başarılar.

• maviplanet kullanıcısına yanıt

Mesleğe başlayınca uyku sürelerin artiyor ve en az 8saati buluyor hocam ve fakülteye göre çok daha rahat 23-24gun tatil 7 gün calisiyiyorsunuz ve internluge göre hafif

Ve maaş da almaya başlıyorsunuz  

• Kim zor değil dedi ki yav

• Leopard76 kullanıcısına yanıt

Ben

• Leopard76 kullanıcısına yanıt
    Ben tecrübe etmeden önce kolay olduğunu düşünüyoduö.

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

O neymis hocam 7 günden kastiniz 7 tam gun galiba

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.